HOROSCOP 23 februarie. Revelaţii şi amăgiri astăzi pentru aceste zodii. Trebuie să le separe atent

Aceeaşi Lună din Rac face azi un trigon armonios cu Neptun din Peşti, semn că zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) visează azi cu ochii deschişi. Din neatenţie însă, s-ar putea să se amăgească singure în anumite contexte.

16929 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 23 februarie. Revelaţii şi amăgiri astăzi pentru aceste zodii. Trebuie să le separe atent

HOROSCOP 23 februarie - Berbec

Astrele scot astăzi în evidenţă latura ta sensibilă, de care nici tu nu eşti conştient(ă) de fiecare dată. Simţi mai mult nevoia de afecţiunea din partea celor dragi, dar te şi rănesc mai uşor gesturi şi vorbe cărora nu le prea acordai importanţă de obicei. În consecinţă, se anunţă o zi atipică pentru tine, dar totuşi plăcută, în sensul în care te bucuri de armonie în planul vieţii de familie, iar timpul petrecut cu cei dragi îţi încarcă bateriile. Nu îţi fie teamă să îţi faci sentimentele cunoscute, să le vorbeşti celor de lângă tine despre nevoile şi dorinţele tale.

HOROSCOP 23 februarie - Taur

S-ar putea să intri astăzi în discuţie cu persoane noi sau prieteni de multă vreme care te inspiră să îţi urmezi unele visuri ori care te încurajează să operezi nişte schimbări la nivelul unor planuri de viitor pe care le ai deja de ceva vreme. Cu toate că poate nu îţi va plăcea să auzi tot ceea ce au să îţi spună, eşti conştient(ă) că ai nevoie de o viziune din afară, de un feedback obiectiv din partea unor persoane care îţi înţeleg fie aspiraţiile, fie viziunile şi idealurile. În felul acesta, îţi alimtezi entuziasmul vis-a-vis de ceea ce urmează.

HOROSCOP 23 februarie - Gemeni

S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu unele oportunităţi de rotunjire a bugetului şi/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai realizat prin intermediul unor investiţii. Pentru a putea însă profita de ele, este foarte important să îţi asculţi intuiţia, să analizezi atent termenele şi condiţiile nescrise ale acestor şanse de câştig. În cazul multor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba despre proiecte extra la serviciu ori de ore suplimentare care se remunerează destul de bine. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(te), poate fi vorba de activităţi profesionale derulate cu unul dintre superiorii de la muncă.

HOROSCOP 23 februarie - Rac

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care se bucură de o stare de spirit foarte bună, dar şi de o judecată limpede, care te ajută să îţi formezi în timp record o părere corectă despre lucrurile cu care ai de-a face astăzi. Sunt favorizate, în special, chestiunile care au legătură cu birocraţia, care implică să iei contactul cu anumite instituţii. De asemenea, este o zi bună în care să faci călătorii ori să iei contactul cu persoane cu mai multă experienţă de viaţă sau de muncă în domeniul tău, care te pot sfătui în legătură cu anumite chestiuni ceva mai complexe.

HOROSCOP 23 februarie - Leu

Astrele te fac astăzi mai sensibil(ă) decât eşti de obicei. Vestea bună este că eşti mai receptiv(ă) la mesajele pe care ţi le transmite vocea interioară, ceea ce te ajută să abordezi cu mai multă fineţe anumite lucruri cu care iei contactul astăzi. Pe de altă parte, rişti să te lezezi mai uşor decât de obicei, deci încearcă să nu iei prea în serios anumite vorbe sau gesturi spuse ori făcute la nervi. În caz contrar, s-ar putea să spui sau să faci lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu, care-ţi afectează relaţii.

HOROSCOP 23 februarie - Fecioară

Se întrevede azi o zi perfectă în care să discuţi cu partenerul de viaţă şi/ sau prietenii ideile tale de planuri comune pe termen lung, de proiecte pe care le-aţi putea pune pe picioare ori pe care le-aţi putea dezvolta în următoarea perioadă. S-ar putea să îi găseşti într-o stare de spirit receptivă, perfectă pentru a contura în linii mari ceea ce veţi face mai încolo. Tot astăzi, unii(ele) nativi(e) conştientizează că au dezvoltat altfel de sentimente pentru un prieten. S-ar putea să-şi dea seama, de asemenea, că acestea sunt reciproce, că poate ar trebui să facă totuşi primul pas.

HOROSCOP 23 februarie - Balanţă

Te numeri astăzi printre semnele care se bucură de un nivel crescut de randament. S-ar putea totuşi ca el să depindă de gradul de implicare emoţională în ceea ce faci, de interesul pe care ţi-l stârnesc sarcinile profesionale de care trebuie să te ocupi azi. Sunt favorizaţi, mai ales, nativii(ele) care lucrează în domenii creative sau care nu sunt presaţi(te) de un termen-limită şi-şi permit astăzi să experimenteze, să încerce tehnici şi abordări pe care nu le-ai folosit până acum. Cât priveşte starea ta de spirit şi nivelul de energie, s-ar putea ca şi ele să oscileze destul de mult.

HOROSCOP 23 februarie - Scorpion

Ziua de azi se potriveşte cel mai bine acelor nativi(e) ai(le) acestui semn care sunt în concediu sau care se bucură de mai mult timp liber decât de obicei. Astrele creează Scorpionilor climatul potrivit să se bucure de momente frumoase cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Ele vizează mai ales cuplurile la început de drum ori pe cele care experimentează o perioadă mai monotonă acum. Pe fondul aspectelor astrale de astăzi, se mai dinamizează lucrurile pe plan sentimental, fapt care aduce schimbări pozitive pentru viaţa de cuplu. Se anunţă, de asemenea, o zi bună să te bucuri de hobby-uri.

HOROSCOP 23 februarie - Săgetător

Ziua de astăzi cade chiar la ţanc pentru nativii(ele) acestui semn care au avut parte zilele acestea de tensiuni în raport cu familia. Se aşterne acalmia peste atmosfera din sectorul domestic, dar acest lucru nu înseamnă că nu mai există probleme în stare latentă pe care nu aţi apucat să le trataţi cum se cuvine. Poate nu este un moment prea bun să le discuţi astăzi; încearcă mai degrabă să consolidezi acest climat între tine şi cei dragi. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre un ajutor primit din partea apropiaţilor într-un moment de nevoie de azi.

HOROSCOP 23 februarie - Capricorn

Comunici astăzi foarte bine cu persoana iubită şi cu multe din persoanele cu care intri în contact. Astrele te ajută să îţi alegi cu multă atenţie cuvintele, astfel încât să obţii ceea ce urmăreai de pe urma discuţiilor cu ei. Se anunţă aşadar o zi numai bună pentru negocieri, întâlniri de afaceri, dar şi discuţii pe teme importante cu cei din familie, partenerul de viaţă sau prieteni. În cazul în care începi azi o colaborare, auspiciile sunt bune, iar rezultatele s-ar putea să apară chiar mai repede decât te-ai aşteptat. Cu alte cuvinte, merge bine tot ce implică să comunici.

HOROSCOP 23 februarie - Vărsător

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii pe care le-ai realizat de ceva timp încoace. S-ar putea să fie vorba, în unele cazuri, de proiecte în domeniul de activitate principal sau într-unul conex, ori chiar la locul de muncă. În alte situaţii, poate fi vorba de o activitate profesională într-un sector deloc înrudit, care te pasionează de ceva timp încoace. În orice caz, cert este că îţi consolidezi astfel bugetul, că pui bazele unor fonduri de rezervă care îţi vor fi de mare folos cândva în viitorul apropiat.

HOROSCOP 23 februarie - Peşti

Te afli astăzi printre nativii(ele) care se bucură de o stare de spirit foarte bună care se vede. Cel mai probabil, există un motiv pentru care te simţi atât de bine astăzi. Poate are legătură cu persoana iubită ori cu ceva din relaţia cu cei mici. La fel de posibil este să fie vorba de o pasiune descoperită recent, care te entuziasmează în raport cu ceea ce vei face după programul de la serviciu. Dacă extrapolăm, ne putem da seama că astrele favorizează azi şi întâlnirile romantice. Iar dacă nu ai găsit încă pe cineva să-ţi placă, s-ar putea s-apară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici