HOROSCOP 23 IUNIE 2020: Zodiile care sunt vizate de astre, şi nu în sensul bun

Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) sunt vizate şi în această dimineaţă şi nu în sensul bun. Luna din Berbec aderă şi azi la un careu tensionat, de data aceasta cu Jupiter retrograd din Capricorn.

18232 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 23 IUNIE 2020: Zodiile care sunt vizate de astre, şi nu în sensul bun

HOROSCOP 23 IUNIE 2020

Aceste semne zodiacale se aşteaptă să evolueze, dar ceva le ţine în loc. Spre dup-amiază însă, Luna trece în Taur, unde lansează iar un careu lui Saturn retrograd din Vărsător. În a doua jumătate a zilei, vine rândul zodiilor Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) să se simtă blocate în a demara sau continua anumite planuri.

HOROSCOP 23 IUNIE 2020 Berbec

În prima parte a acestei zile, te solicită atât viaţa de familie, cât şi cariera. S-ar putea însă ca cei dragi să fie mai înţelegători, în sensul că dacă ai multă treabă la serviciu sau ai parte de o oportunitate valoroasă de a ieşi în faţă, ei vor înţelege dacă îţi iei de lucru şi acasă, stai peste program la serviciu sau amâni unele îndatoriri casnice. Spre seară însă, ai putea constata că ţi-ai luat angajamente şi faţă de prieteni, de care poate ai uitat sau nu reuşeşti să le onorezi din pricina situaţiei actuale. Organizează-ţi eficient programul pe viitor.

HOROSCOP 23 IUNIE 2020 Taur 

De dimineaţă, în anumite circumstanţe sau în raport cu unele persoane, s-ar putea să apară probleme de comunicare. Ori poate aveţi viziuni şi convingeri diametral opuse, care nu îţi permit să găseşti o punte de legătură între tine şi ei. Pe de altă parte, există şi oameni cu care ai multe în comun, viziuni şi idealuri care te animă şi în care ţi-ai pus multe speranţe. Cu ei ai putea purta tot felul de discuţii astăzi, care vizează implementarea unui proiect sau cultivarea altuia(ora) deja existent(e). Dar nu te îngropa prea mult în muncă; diseară, găseşte-ţi timp pentru cei dragi.

HOROSCOP 23 IUNIE 2020 Gemeni

Se anunţă o dimineaţă cu bune şi rele în plan financiar. Pe de-o parte, ai putea intra în posesia unor sume care răsplătesc unele servicii mai vechi sau poate că dai peste unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii. Pe de altă parte însă, există riscul să apară şi cheltuieli, iar şansele sunt mari să depăşească profiturile tale de astăzi. Vezi dacă poţi face ceva pentru a le reduce sau amâna. Spre seară, stresul acumulat peste zi ar putea conduce la unele tensiuni în raport cu ceilalţi. Ţii cu dinţii de unele idei fixe.

HOROSCOP 23 IUNIE 2020 Rac 

În prima parte a zilei, te-ai putea confrunta cu unele tensiuni în plan relaţional. Poate fi vorba de nişte replici acide în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care derulezi activităţi profesionale - clienţi, colaboratori, colegi de serviciu. Dar până la urmă, spiritele se liniştesc, în sensul că se ajunge la o viziune şi o strategie comune ori poate reuşeşti să îi convingi că tu aveai de fapt dreptate. Dar dup-amiază există alte lucruri la care trebuie să te gândeşti. Planează riscul unor cheltuieli sau pagube financiare. Vezi dacă poţi face ceva pentru a evita asemenea deznodăminte.

HOROSCOP 23 IUNIE 2020 Leu 

Nu eşti într-o formă prea bună astăzi. Poate nu te-ai odihnit suficient peste weekend sau ai avut o zi obositoare ieri, dar în orice caz tragi cu greu de tine să te mobilizezi. Într-un final însă vei reuşi să găseşti resursele interioare pentru a te pune pe treabă, probabil la încurajarea cuiva apropiat sau exclusiv în urma eforturilor proprii. Există însă riscul ca tensiunea interioară să rămână, într-o măsură suficient de mare încât să te facă extrem de reactiv(ă) peste zi. Aşadar, se poate ajunge foarte uşor la conflicte sau schimburi de replici tăioase în plan sentimental sau la serviciu.

HOROSCOP 23 IUNIE 2020 Fecioară 

În această dimineaţă, te-ar putea frustra destul de tare faptul că planurile tale se decalează ori unele lucruri nu evoluează chiar aşa cum te-ai aşteptat. Dar vestea bună este că unele persoane sunt dispuse să ajute dacă le ceri ajutorul ori le explici ceea ce se întâmplă. În cazul anumitor nativi(e) ai(le) semnului, această dimineaţă ar putea, de asemenea, să fie una a marilor progrese în ceea ce priveşte colaborările, anumite planuri sau proiecte, indiferent dacă sunt la început de drum sau deja într-un stadiu avansat. În orice caz însă, spre seară vei avea nevoie de odihnă şi timp personal.

HOROSCOP 23 IUNIE 2020 Balanţă 

În plan profesional, toate par să meargă foarte bine. Eşti pe val, ai tot felul de proiecte, şefii te apreciază. Dar toate acestea vin cu o reconfigurare a priorităţilor tale de moment, în sensul că nu mai poţi fi la fel de implicat(ă) acasă ori în gospodărie, fapt pentru care ţi se atrage atenţia de către cei dragi. Nici prietenii s-ar putea să nu se arate prea mulţumiţi de modul în care înţelegi să îţi ierarhizezi sectoarele de viaţă, mai ales dacă ţi-ai luat unele angajamente ferme faţă de ei ori poate au nevoie de tine într-o privinţă sau alta.

HOROSCOP 23 IUNIE 2020 Scorpion 

Comunici bine cu ceilalţi astăzi, dar doar în măsura în care sunt de acord cu tine şi au viziuni similare ţie. În caz contrar, se poate ajunge la dezbateri extrem de aprinse, în care vei fi tentat(ă) să ridici tonul şi nu să foloseşti argumente. Din start ai de pierdut dacă mizezi pe o astfel de tehnică. Încearcă să duci orice discuţie pe un ton calm, care invită la dialog. Spre seară, caută să creezi o stare de echilibru între viaţa familială şi carieră. În caz contrar, s-ar putea ajunge la prea multă implicare într-un sector şi indiferenţă în celălalt.

HOROSCOP 23 IUNIE 2020 Săgetător 

În cursul acestei dimineţi, s-ar putea să primeşti un împrumut din partea familiei sau o iniţiativă comună aduce unele profituri binevenite. În cazul altor nativi(e), există posibilitatea să apară un câştig de cauză în cazul unor litigii legate de moşteniri sau patrimoniu. Pe de altă parte, s-ar putea ca diferenţa la buget să nu se prea vadă. Cheltuielile pentru a avea câştig de cauză sunt destul de mari sau poate apar unele plăţi la care nu te-ai aşteptat. În felul acesta, ai putea ajunge să acumulezi destul de multă tensiune astăzi, care se percepe uşor din felul în care comunici.

HOROSCOP 23 IUNIE 2020 Capricorn

În această dimineaţă, felul în care comunici cu cei cu care intri în contact este destul de contrastant de la un caz la celălalt. Cu unele persoane te înţelegi foarte bine, se poate discuta, dar în privinţa altora, nu poţi nicicum să găseşti un teren comun pe care să purtaţi o discuţie calmă. În felul acesta, se poate ajunge la pierderi sau decizii cu impact financiar care nu vizează toate părţile implicate. Încearcă să descoperi un filon comun de comunicare pentru a nu ajunge în situaţia de a încasa pagube mari ori de a pierde oportunităţi băneşti extrem de importante.

HOROSCOP 23 IUNIE 2020 Vărsător

În prima parte a acestei zile, nu eşti într-o formă prea bună, dar perspectiva unor oportunităţi băneşti te ajută să te mobilizezi, să găseşti resursele interioare pentru a-ţi duce la bun sfârşit proiectele. Dar asta nu înseamnă că oboseala şi stresul dispar ca prin minune. Ele s-ar putea evidenţia în relaţiile de la serviciu sau în cuplu, acolo unde ai tendinţa să refulezi într-o zi dificilă ca aceasta. Străduieşte-te aşadar să nu transporţi acest bagaj în alte domenii de viaţă, căci altfel ai putea avea mult de pierdut în viaţa sentimentală sau în ceea ce priveşte progresul unor relaţii profesionale.

HOROSCOP 23 IUNIE 2020 Peşti 

De dimineaţă, ai putea avea tendinţa de a procrastina sau poate că nu reuşeşti să te decizi dacă ar fi mai bine să te concentrezi pe proiectele de moment sau pe planurile de viitor. În felul acesta, ai putea ajunge să te împarţi în mai multe direcţii deodată, sfârşind ziua obosit(ă) peste poate, fără să fi realizat tot ceea ce ţi-ai propus. Încearcă aşadar să îţi impui unele priorităţi astăzi şi să nu te abaţi de la ele. Altfel, s-ar putea să ajungi chiar în situaţia de a fi nevoit(ă) să refaci anumite sarcini de care te-ai ocupat cândva astăzi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici