HOROSCOP 24 septembrie: Tensiuni şi azi pentru patru zodii. Probleme continuă pe toate planurile

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Uranus retrograd din Taur şi apoi la o opoziţie cu Venus. Continuă şi azi tensiunile pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), dar la un nivel ceva mai redus.

7988 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 septembrie: Tensiuni şi azi pentru patru zodii. Probleme continuă pe toate planurile

HOROSCOP 24 septembrie - Berbec 

 
Din punct de vedere financiar, nu stai pe roze nici astăzi. Resimţi şi pe parcursul acestei zile efectele unor cheltuieli sau plăţi destul de mari pe care le-ai făcut ieri, iar în cazul în care nu au apărut cu o zi înainte, s-ar putea ca azi să nu mai scapi. Ce a fost a fost şi trebuie să iei atitudine: gândeşte-te ce schimbări poţi face în ceea ce priveşte atitudinea ta faţă de bani, încearcă să pui câte ceva deoparte, ai mai multă grijă la riscurile financiare la care te expui. Şi ţine minte că te vei pune pe picioare.
 

HOROSCOP 24 septembrie - Taur

 Tensiunile continuă şi astăzi între tine şi persoana iubită şi/ sau cei cu care lucrezi. Din câte se pare, eşti la fel de pornit(ă), de nervos(oasă) ca ieri şi nu reuşeşti să te calmezi. Nu este exclus ca acest lucru să se datoreze faptului că cei din jurul tău nu fac schimbările pe care le aştepţi de la ei. Ai sperat ca printr-o ieşire care nu te caracterizează să tragi un semnal de alarmă că trebuie să facă ceva în privinţa comportamentului lor, dar lucrurile n-au stat chiar aşa. Poate că ar trebui să dai dovadă de mai mult calm.

HOROSCOP 24 septembrie - Gemeni 

S-ar părea că aceasta este a doua zi la rând în care nu eşti în apele tale. Ai unele frustrări în viaţa profesională şi/ sau persoanlă, iar acestea afectează foarte mult nivelul de productivitate de care dai dovadă la serviciu. Poate că nu reuşeşti să te concentrezi la ceea ce ai de făcut, iar treburile se tot complică sau poate că nu te crezi în stare să te ocupi cu succes de sarcinile care ţi-au fost delegate. Oricare ar fi situaţia, este clar faptul că trebuie să te ocupi de tine întâi şi apoi de ceea ce ai pe agendă.

HOROSCOP 24 septembrie - Rac  

Te preocupă în continuare destul de mult proiectele pe termen lung şi relaţiile cu prietenii, mai ales dacă la mijloc se află planurile pe care le aveţi împreună, investiţii comune şi riscuri la care sunteţi cu toţii expuşi. La fel ca ieri, timpul şi energia care îţi mai rămân pentru lucrurile care-ţi aduc satisfacţii în prezent este destul de limitat, iar amprenta pe care ţi-ai lăsat asupra acelor chestiuni de care te ocupi acum nu este suficient de mare pentru a te regăsi cu totul în ele. Încearcă să priveşti partea bună a lucrurilor, cu toate că nu sunt perfecte.

HOROSCOP 24 septembrie - Leu

Sectorul vieţii profesionale continuă să fie o prioritate pentru tine şi astăzi. Superiorii au aşteptări mari de la tine, atenţia tuturor din jur este îndreptată asupra ta, iar din acest motiv, este de înţeles faptul că resimţi destul de acut presiunea care planează pe umerii tăi. Încearcă să te porţi firesc, să afişezi profesionalism şi tact, şi vei vedea că lucrurile se vor aşeza în favoarea ta. Dacă timpul şi energia care îţi mai rămân pentru familie şi cei dragi sunt limitate, încearcă să le explici de ce anume se întâmplă acest lucru în această perioadă. Te vor înţelege, sigur.

HOROSCOP 24 septembrie - Fecioară 

S-ar părea că te afli încă sub influenţa acelei schimbări de viziune care a avut loc ieri. Felul în care comunici se schimbă, iar poziţiile pe care le iei în raport cu unele situaţii de viaţă nu mai concid cu cele cu care i-ai obişnuit deja pe cei de lângă tine. Unii ar putea spune despre tine că le-ai lăsat o impresie greşită, că nu ţi-ai asumat unele lucruri, că nu ai dat dovadă de autenticitate, dar cei care te cunosc într-adevăr ştiu că nu ai simulat sau disimulat nimic. De menţionat este că nu se recomandă azi călătoriile lungi.

HOROSCOP 24 septembrie - Balanţă 

Din punct de vedere financiar, situaţia ta prezentă încă lasă de dorit. Poate că nu ai reuşit să ajungi la o concluzie cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi în legătură cu modul în care ar trebui gestionate cel mai bine fondurile comune. Sau poate că încă nu v-aţi lămurit cui îi aparţie responsabilitatea pentru faptul că a apărut o pagubă din care aveţi cu toţii de suferit. Oricare ar fi situaţia, este clar că mai este de muncit la acest capitol, că încă trebuie trasate nişte limite clare cu privire la autoritate şi nu numai.

HOROSCOP 24 septembrie - Scorpion

 Tensiunile continuă şi astăzi în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale, iar motivul s-ar părea că este acelaşi de ieri: reacţiile lor disproporţionate vis-a-vis de atitudinea ta în raport cu unele situaţii de viaţă din prezent. Acest lucru ar trebui să îţi dea de gândit, căci înseamnă faptul că problema este mai complicată decât a părut la început, că este nevoie de conversaţii extrem de serioase pe marginea acestui subiect. În caz contrar, ele riscă să se accentueze şi mai puternic pe viitor, să conducă chiar la o degradare serioasă a relaţiei voastre.

HOROSCOP 24 septembrie - Săgetător  

Problemele la serviciu apar şi astăzi sau se continuă de ieri. Eşti încă la foc automat şi nu ştii pe ce să pui mai înainte mâna. Ai multe lucruri de rezolvat şi responsabilităţile sunt mari, motiv pentru care eşi supusă unui stres continuu astăzi. norocul face încă că te ţii la fel de bine ca ieri şi nu te laşi prea uşor în faţa provocărilor. Pe de altă parte, însă, trebuie să te gândeşti cum de ai ajung în situaţia aceasta, dacă este vorba de ceva care ţi se datorează ţie sau care pleacă, de fapt, de la conducea companiei.

HOROSCOP 24 septembrie - Capricorn 

Nici astăzi nu pari a fi în dispoziţia necesară să te ocupi atât de planurile de viitor şi de angajamentele sociale, cât şi de preocupările de moment şi obligaţiile pe care le ai faţă de partenerul de viaţă. S-ar putea, însă, ca azi să aducă acest lucru pierderea unor oportunităţi cu care nu te vei mai întâlni destul de multă vreme. Acest lucru ar trebui să îţi dea de gândit, căci este produsul faptul că nu a existat un echilibru în ultima vreme între aceste domenii de viaţă. În ceea ce priveşte acest aspect, puterea se află în mâinile tale.

HOROSCOP 24 septembrie - Vărsător

Familia se numără şi astăzi printre priorităţile tale cele mai ridicate, dacă nu chiar în fruntea clasamentului. Surprizele, unele din ele nu tocmai pozitive, nu contenesc nici astăzi să apară, iar la serviciu fie nu te poţi concentra prea bine, fie se aşteaptă de la tine să stai peste program ori să îţi iei de lucru acasă, lucruri pe care nu le poţi face în contextul de faţă. Acest lucru înseamnă că poate ar fi bine să lucrezi mai mult la modul în care delimitezi cele două domenii de viaţă astfel încât să nu fie într-o competiţie unul cu celălalt.

HOROSCOP 24 septembrie - Peşti 

Modul în care comunici astăzi s-ar putea să fie, din nou, unul cu care ceilalţi nu sunt obişnuiţi de la tine. Poate că ai tendinţa să te răsteşti la ceilalţi ori să fii prea zgomotos(oasă) în încercarea de-a atrage atenţia. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu e cea mai bună modalitate de a te raporta la cei din jurul tău, mai ales în condiţiile în care te afli într-o negociere şi vrei să începi ori să continui o colaborare, de exemplu. S-ar putea să spui sau să faci unele lucruri pe care eia putea ajunge să le regreţi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici