HOROSCOP 26 IULIE. Zodiile de Aer, în graţiile astrelor azi. Ce se întâmplă cu Berbecii şi Racii

Cu excepţia trigonului cu Venus din Gemeni de după amiază, Luna din Balanţă formează azi doar aspecte tensionate: un careu şi o opoziţie de dimineaţă cu Mercur din Rac şi Marte din Berbec şi alte două careuri spre seară cu Jupiter şi Pluto, ambele retrograde prin Capricorn.

10921 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 26 IULIE. Zodiile de Aer, în graţiile astrelor azi. Ce se întâmplă cu Berbecii şi Racii

HOROSCOP 26 IULIE

Dacă Balanţele şi celelalte zodii de Aer (Gemeni, Vărsător) sunt cruţate de astre la mijlocul zilei, nu acelaşi lucru se poate spune despre restul semnelor Cardinale (Berbec, Rac, Capricorn), ale căror planuri pentru azi ar putea avea de suferit.

HOROSCOP 26 IULIE BERBEC

În prima parte a acestei duminici, ai putea avea parte de tensiuni cu partenerul de viaţă pe seama unui membru al familiei sau din cauza unei chestiuni casnice, domestice sau locative. Spre dup-amiază, spiritele se mai domolesc, dar spre seară riscă să se reaprindă flama conflictelor aprinse. Încearcă să nu dai dovadă de o atitudine autoritară în familie şi dă-i de înţeles partenerului că nu accepţi nici din partea sa un comportament de genul acesta.

HOROSCOP 26 IULIE TAUR

Oboseala pare să îşi spună cuvântul în ceea ce te priveşte, iar dacă lucrezi şi astăzi, vei constata că îţi vine greu să te înţelegi cu colegii de muncă, să-ţi duci sarcinile la bun sfârşit. Într-o anumită măsură, te ajută să te motivezi perspectiva unor câştiguri în plus, dar pe de altă parte, s-ar putea ca rezervele tale de energie să fie într-atât de scăzute încât tot ajungi să-ţi pierzi concentrarea. Caută să te menajezi.

HOROSCOP 26 IULIE GEMENI

Resursele financiare de care dispui astăzi s-ar putea să nu îţi permită să faci chiar tot ce îţi doreşti. Poate fi nevoie chiar să renunţi la unele planuri cu prietenii pentru a putea satisface hatârul persoanei iubite şi/ sau al copiilor. Oricare ar fi situaţia, încearcă să nu-ţi verşi frustrarea pe cei din jur. Există un timp pentru toate, iar de data aceasta, îţi era aproape imposibil să-i satisfaci pe toţii. Fii indulgent(ă) cu tine.

HOROSCOP 26 IULIE RAC

Oricum o dai, tot nu iese bine. În plan familial şi/ sau în relaţia de cuplu, lucrurile nu merg prea bine şi există riscul ca această atmosferă încărcată să îţi afecteze performanţele la serviciu. Ori poate nu reuşeşti să păstrezi problemele departe de ochii lumii şi se află că aveţi probleme. Nu te lăsa păcălit(ă) de acalmia care se instalează dup-amiază; trebuie să porţi o discuţie serioasă cu familia, să te lămureşti ce se întâmplă.

HOROSCOP 26 IULIE LEU

Astrele te fac mai sensibil(ă) astăzi la vorbele sau gesturile pe care ţi le adresează cei din jur. Nu este nevoie de ceva foarte deplasat ca să te lezezi; ba chiar există riscul să ai o ieşire din cauza unor lucruri care, de regulă, îţi sunt indiferent. O întâlnire cu un prieten te va ajuta să te calmezi, dar tot există riscul să mai apară astfel de episoade. Încearcă să eviţi mediile cu energii negative.

HOROSCOP 26 IULIE FECIOARĂ

S-ar putea să apară astăzi nişte cheltuieli pe care nu le-ai luat în calcul. Ele s-ar putea datora faptului că te-ai lăsat dus(ă) de val la cumpărături sau pentru că ai acordat un împrumut ori te-ai oferit să achiţi ceva pentru un prieten. E drept, perspectivele tale financiare sunt bune, dar tot îţi pare rău de acea sumă de bani. Încearcă să-nveţi ceva de pe urma acestei experienţe şi ia decizii mai bune în viitor.

HOROSCOP 26 IULIE BALANŢĂ

Ar putea apărea astăzi probleme în mai multe sectoare de viaţă, iar lecţia astrelor pentru tine astăzi este să îţi menţii echilibrul în toate aceste situaţii. În unele cazuri, intuieşti ce anume s-a întâmplat de s-a ajuns aici, iar în altele, este nevoie să faci ceva mai multă introspecţie. Important este să nu emiţi judecăţi de valoare la nervi, să nu spui lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi în zadar mai târziu.

HOROSCOP 26 IULIE SCORPION

Până ieri, pare că nu ai simţit oboseala pe care ai acumulat-o peste săptămână, dar astăzi te răpune pur şi simplu. Eşti uşor de adus în punctul de fierbere, în care rişti să spui sau să faci lucruri care ar putea să îi rănească pe cei din jur. Poate nu ar strica să îţi oferi timp astăzi, să te bucuri de compania propriei persoane. Acest lucru te va ajuta să te reechilibrezi la nivel emoţional.

HOROSCOP 26 IULIE SĂGETĂTOR

Pare că ţi-ai luat prea multe angajamente pentru astăzi şi nu dispui de timpul necesar pentru a le onora pe toate. Nu te mira aşadar dacă cineva se va simţi lezat dacă anulezi în ultimul moment participarea la un eveniment sau întâlnirea pe care aţi programat-o de destul de multă vreme. S-ar putea totuşi să reuşeşti să ajungi în toate locurile în care ţi-ai propus să mergi, dar fără a avea suficient timp de taclale.

HOROSCOP 26 IULIE CAPRICORN

Eşti în plină ascensiune la locul de muncă sau poate doar ţi-au mai rămas treburi pe care nu ai reuşit să le rezolvi la serviciu peste săptămână. Aşa se face că ultima zi de weekend te surprinde lucrând, în încercarea de a-ţi elibera programul de săptămâna viitoare. Din această cauză, s-ar putea ca atmosfera din familie să nu fie prea armonioasă. Apropiaţii nu se vor da în lături să îţi reproşeze că-ţi gestionezi timpul defectuos.

HOROSCOP 26 IULIE VĂRSĂTOR

Te enervezi uşor astăzi şi te afectează lucruri pe care altfel le-ai fi trecut cu vederea. Ar putea părea un clişeu, dar este adevărat că, în asemenea situaţii, cel mai bun lucru este să îţi faci timp pentru hobby-urile tale şi pentru persoanele la care ţii. În fond, ceea ce ai nevoie azi este să te debarasezi de energia negativă pe care ai acumulat-o peste săptămână. Permite-ţi să faci ceva ieşit cu totul din comun.

HOROSCOP 26 IULIE PEŞTI

Aceasta pare să fie una din acele zile în care nu prea ai chef de nimic. Nici nu e de mirare că eşti reticent(ă) să dai curs invitaţiilor sau propunerilor care vin din direcţia apropiaţilor. Poate ar fi bine să îţi asculţi intuiţia şi să nu te sileşti să faci prea multe astăzi. Din când în când, ai nevoie de o zi de leneveală înfaţa laptop-ului sau a televizorului. Te va ajuta să-ţi încarci bateriile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici