HOROSCOP 26 noiembrie. Pentru aceste zodii, gluma se îngroaşă. Trebuie să ia atitudine urgent

În primele ore ale zilei, Luna face o conjuncţie cu Marte în Berbec şi apoi două careuri tensionate cu Pluto şi Jupiter din Capricorn. Se prefigurează aşadar evenimente-surpriză în cazul zodiilor Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă), care răstoarnă pronosticuri şi planuri. Flexibilitatea este tipul de atitudine de care trebuie să dea dovadă aceste semne astăzi.

18670 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 26 noiembrie. Pentru aceste zodii, gluma se îngroaşă. Trebuie să ia atitudine urgent

HOROSCOP 26 noiembrie  - Berbec

Se conturează astăzi unele tensiuni în raport cu superiorii sau cu unele persoane de la serviciu. Poate ţi se pare că abuzează de autoritatea pe care le-o conferă postul, că se iau decizii care te afectează fără a fi consultat(ă). Indiferent de cum stau de fapt lucrurile, este cert că s-a dezechilibrat balanţa forţelor, că trebuie discutate nemulţumirile pe care le ai, mai ales în contextul în care le experimentezi de ceva vreme şi-ţi afectează nivelul de productivitate. Fă-ţi curaj şi spune ce ai de spus, dar nu uita să dai dovadă de diplomaţie când îţi expui punctul de vedere.

HOROSCOP 26 noiembrie  - Taur

În plan profesional, te aşteaptă o zi agitată şi plină. Sarcinile de lucru de care te ocupi azi ori pe care le primeşti au un grad de dificultate ridicat sau există alţi factori care le fac mai complicate decât în mod obişnuit. Poate fi vorba despre un termen-limită redus sau de echipamente care nu te prea ajută, ci mai mult te încurcă. În plus, s-ar putea să nu ai un stoc de energie prea mare, ceea ce te împiedică să te mobilizezi la maximum în momentele în care este nevoie urgentă de mai multă implicare şi atenţie din partea ta.

HOROSCOP 26 noiembrie  - Gemeni

În viaţa sentimentală şi/ sau în relaţie cu copiii, se anunţă o zi destul de tensionată. S-au strecurat de ceva vreme unele motive de discordie între voi şi cel mai probabil au de-a face cu încrederea redusă pe care v-o acordaţi de fapt unii altora. Înainte ca lucrurile să degenereze astăzi, mai bine vorbeşte cu cei dragi şi fă-le cunoscute temerile şi confuziile tale. S-ar putea să realizezi că ţi-ai făcut unele scenarii în minte care nu sunt conforme cu realitatea, că ţi-ai format opinii şi ai emis judecăţi pe baza unor frânturi de informaţii, a unor neînţelegeri mai vechi.

HOROSCOP 26 noiembrie  - Rac

Nici pe tine nu te ocolesc astăzi tensiunile în familie. Ai mai puţină răbdare să îi asculţi pe cei dragi, să le treci cu vederea aparente contradicţii din discurs. În momente ca acestea, trebuie totuşi să realizezi că nu rezolvi nimic dacă încerci să le schimbi perspectiva. Sunt fermi pe ceea ce cred şi ai avea mai mult succes dacă ai încerca să îţi adaptezi discursul, să îi faci să înţeleagă prin argumente că viziunea ta este cea corectă. Gestionează-ţi precaut aşteptările şi s-ar putea ca cei dragi să te surprindă cu disponibilitatea de care dau dovadă să te asculte.

HOROSCOP 26 noiembrie  - Leu

Îţi poate fi destul de greu astăzi să comunici cu colegii de muncă. Aceasta se datorează poate canalelor virtuale de transmitere a informaţiei, dacă lucrezi de acasă ori poate că îţi lipsesc indiciile oferite de mimica lor, mai ales atunci când discutaţi chestiuni sensibile, care riscă să genereze conflicte. În contexte ca acestea, trebuie să ceri lămuriri şi să oferi explicaţii, să nu laşi nimic în mâinile hazardului. În caz contrar, s-ar putea să se comită erori care te vor costa multe ore de muncă şi nervi. Trebuie aşadar să dai dovadă de mai multă eficienţă şi transparenţă la serviciu.

HOROSCOP 26 noiembrie  - Fecioară

Se anunţă astăzi cheltuieli destul de mari pentru tine. Unele sunt mai greu de evitat sau de amânat, fie pentru că nu le-ai putut anticipa la timp sau nici măcar nu te-ai gândit că ar putea apărea. Altele însă, din fericire, ţin doar de tine şi deci le poţi elimina mai uşor. Dacă se apropie însă aniversarea cuiva drag din familie, permite-ţi să faci o investiţie din acest punct de vedere. Menţine totuşi şi în acest caz o limită, mai ales dacă ţi-ai propus să faci investiţii în gospodărie în viitorul apropiat. Vei găsi în final ceva frumos şi avantajos.

HOROSCOP 26 noiembrie  - Balanţă

În viaţa de familie, tensiunea ar putea atinge astăzi cote alarmante. De regulă, navighezi destul de bine diferenţele de mentalitate şi caracter între tine şi cei din familie, cum ar fi rudele mai în vârstă, care au idei diferite de ale tale şi s-au maturizat într-o altă perioadă. Dacă nu ai cum să eviţi astăzi unele subiecte de discuţie, încearcă să le abordezi cu mai multă atenţie. Ascultă ce au de spus cei de lângă tine şi dacă ai răbdare, vei vedea că punctele voastre de vedere nu diferă foarte mult, că poţi găsi o punte de legătură între ele.

HOROSCOP 26 noiembrie  - Scorpion

Ar putea apărea astăzi dificultăţi de comunicare între tine şi interlocutorii tăi. Ar putea fi vina unor neînţelegeri pe care nu le-aţi rezolvat la timp, a unor temeri pe care ţi le-au pricinuit unele situaţii din trecut. Nu lăsa evenimentele mai puţin plăcute să îţi afecteze părerile din prezent sau atitudinea vis-a-vis de o chestiune sau alta. De asemenea, dacă tu sau cineva drag sunteţi ţinta unor zvonuri sau bârfe maliţioase, nu pune la suflet astfel de lucruri. Nu ai chiar nimic de pierdut de pe urma lor şi ele oricum vor dispărea dacă nu le laşi să te afecteze.

HOROSCOP 26 noiembrie  - Săgetător

Nu este o zi potrivită astăzi să faci investiţii în planuri de viitor sau proiecte de grup ori să îţi iei angajamente financiare, cum ar fi împrumuturile, indiferent dacă eşti tu cel(a) care le oferă sau le solicită. S-ar putea să îţi dai seama, când va fi prea târziu, că te-ai înhămat la ceva greu de dus, că te-ai grăbit cu anumite angajamente. Recomandarea este să mai aştepţi o vreme, să vezi cum evoluează lucrurile şi să poţi analiza astfel care sunt riscurile la care te expui. În caz contrar, s-ar putea să te alegi cu unele pagube cam mari.

HOROSCOP 26 noiembrie  - Capricorn

La serviciu, se anunţă o zi dificilă astăzi, în care gestionezi cu dificultate răspunderea care îţi revine. Stresul este la cote maxime, la fel şi aşteptările superiorilor şi/ sau ale clienţilor, iar astfel de situaţii pun o presiune mare pe umerii tăi. Încearcă să te organizezi cât de bine poţi, să gestionezi cu înţelepciune interacţiunile cu şefii sau alte figuri importante de la locul de muncă. Poate nu îţi place foarte mult ce ai de făcut, dar nu rezolvi nimic dacă arunci cu săgeţi în stânga sau în drepta. Ba chiar rişti să îţi atragi atipatii nedorite, de evitat acum.

HOROSCOP 26 noiembrie  - Vărsător

Nu eşti într-o dispoziţie prea bună astăzi. Îţi lipseşte voioşia care te caracterizează şi eşti mai degrabă introspect(ă) decât deschis(ă) la dialog cu cei din jurul tău. Este normal să mai ai şi astfel de zile din când în când, să te concentrezi pe menţinerea echilibrul tău interior în detrimentul altor lucruri care ţin de viaţa ta socială. Ai însă grijă cât forezi în trecut, căci dacă nu îţi propui ceva clar cu astfel de exerciţii de meditaţie, s-ar putea să nu realizezi mare lucru prin intermediul lor. Ba mai mult, există riscul să perpetuezi această stare de apatie.

HOROSCOP 26 noiembrie  - Peşti

O relaţie, un proiect sau o colaborare ţi-ar putea da astăzi motive de îngrijorare. Acestea ar putea fi reale, în sensul în care se întâmplă deja de ceva timp lucruri care te neliniştesc sau poate este vorba de un episod temporar, care nu ar trebui să îţi dea prea mult de gândit. Încearcă să pui în balanţă evenimentele care au avut loc de curând în cadrul acestora şi vezi dacă eşti îndreptăţit(ă) să îţi faci probleme. S-ar putea ca unele aparente probleme să se poate rezolva de fapt printr-o discuţie transparentă, de pe poziţii de egalitate şi cu mai multă empatie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici