HOROSCOP 27 februarie. Lună Plină azi în Fecioară. Satisfacţii pentru unii, eşecuri pentru alţii

Astăzi se perfectează fenomenul de Lună Plină în Fecioară, care răsplăteşte zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) şi, în general, semnele care au dat dovadă de conştiinciozitate şi atenţie la detalii.

17408 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 februarie. Lună Plină azi în Fecioară. Satisfacţii pentru unii, eşecuri pentru alţii

HOROSCOP 27 februarie - Berbec

Luna Plină de azi se perfectează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce îţi semnalează că a venit momentul să schimbi ceva în etica ta profesională, respectiv în ceea ce priveşte stilul tău de viaţă şi alimentaţie. Ai dezvoltat de ceva vreme nişte obiceiuri pe aceste planuri care nu-ţi fac bine, care îţi afectează nivelul de energie şi randament. Încearcă să vezi ce anume te trage înapoi pe aceste planuri.

HOROSCOP 27 februarie - Taur  

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce vine să te avertizeze că relaţia ta cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici ar trebui să fie ajustată pe anumite planuri. Ultimele săptămâni au scos la suprafaţă nişte probleme comunicaţionale serioase, pe care le-ai tot mătura sub covor de teamă că ar fi adus la suprafaţă tensiuni mocnite. A venit timpul să le tratezi.

HOROSCOP 27 februarie - Gemeni

Luna Plină de azi se perfectează în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce îţi atrage atenţia asupra faptului că, în acest sector de viaţă, trebuie să investeşti mai mult din timpul şi atenţia ta în perioada următoare. Preia tu iniţiativa dialogului dacă nu vine vreo propunere în acest sens de la ceilalţi membri ai familiei. Trebuie să daţi dovadă de mai multă deschidere unul faţă de celălalt în raport cu ce vă deranjează.

HOROSCOP 27 februarie - Rac

În ceea ce te priveşte, Luna Plină de astăzi se face simţită cu precădere în casa comunicării din horoscopul tău solar, motiv pentru care ar trebui să fii mai atent(ă) cum abordezi anumite subiecte de discuţie, mai ales dacă nu sunt compatibile cu sistemul tău de valori, principii şi credinţe. Se poate ajunge mai uşor decât de obicei la conflicte, care îţi pot minimiza şansele de a-ţi consolida relaţiile cu unele persoane importante din comunitate.

HOROSCOP 27 februarie - Leu  

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa banilor din horoscopul tău general, fapt care poate conduce la fluctuaţii în plan financiar în următoarele zile. Pe de-o parte, s-ar putea să apară oportunităţi de câştig, dar pe de altă parte, există riscul să te trezeşti şi cu cheltuieli sau plăţi pe care nu le poţi amâna. Din acest motiv, în cel mai bun caz, bugetul tău se va menţine la nivelul din ultimele zile.

HOROSCOP 27 februarie - Fecioară  

Perfectarea Lunii Pline de astăzi în semnul naşterii tale semnalează faptul că a venit momentul să faci o schimbare la nivel personal. Încearcă să lucrezi mai mult la îmbunătăţirea încrederii în propria persoană, se evaluezi ce anume ţi-a adus modul în care te-ai raportat la ceilalţi până acum. În caz contrar, s-ar putea să persişti în nişte tipare comportamentale care te vor face în continuare să nu vezi clar care este potenţialul tău cu adevărat.

HOROSCOP 27 februarie - Balanţă

Sâmbăta aceasta se perfectează Luna Plină în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce face ca starea de spirit pe care ai avut-o în ultima vreme să atingă azi punctul culminant. Cu siguranţă nu a fost cea mai bună din lume şi ai putea să aduci săptămâna viitoare îmbunătăţiri dispoziţiei tale. Asta implică, printre altele, să te odihneşti mai mult şi să procesezi unele trăiri nu prea sănătoase care te urmăresc de ceva timp.

HOROSCOP 27 februarie - Scorpion  

Astăzi se formează o Lună Plină în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău solar. Acest fenoment astral denotă faptul aceste iniţiative intră astăzi într-o nouă etapă, ceea ce înseamnă că vei vedea curând rezultatele eforturilor pe care le-ai întreprins pe acest plan în ultima perioadă. S-ar putea să fii mulţumit(ă) de ce a ieşit în anumite privinţe, dar este nevoie să mai lucrezi totuşi pentru a îmbunătăţi unele aspecte.

HOROSCOP 27 februarie - Săgetător

Cu Luna Plină în casa carierei din horoscopul tău general, se întrevede un final de săptămână şi nişte zile de luni, marţi încărcate de evenimente în plan profesional. Este greu de spus care este natura acestora, dar o poţi deduce dacă faci o retrospectivă sumară, analizând puţin atitudinile şi performanţele tale în acestor sector. În felul acesta, îţi vei putea da seama dacă ai motive să îţi faci grijă sau din contră, să te bucuri.

HOROSCOP 27 februarie - Capricorn  

Luna Plină de astăzi se formează în casa filozofiei de viaţă, a studiilor şi a călătoriilor din horoscopul tău solar. Dacă ai întreprins recent o deplasare sau ai participat la un curs, profită de această oportunitate să implementezi din lecţiile pe care ţi le-au oferit aceste experienţe. Acest fenomen îţi semnalează faptul că trebuie să adopţi o viziune mai matură în legătură cu unele aspecte ale vieţii tale. În caz contrar, pierzi unele oportunităţi importante.

HOROSCOP 27 februarie - Vărsător  

Luna Plină de azi se perfectează în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, fenomen astral care îţi aduce la cunoştinţă că, pe de-o parte, raportul de forţe între tine şi persoana iubită şi/ sau colegii de muncă s-a cam dezechilibrat şi că, pe de altă parte, trebuie să comunicaţi mai mult din punct de vedere financiar, mai ales dacă trebuie să luaţi decizii care pot avea implicaţii financiare pe termen mai lung.

HOROSCOP 27 februarie - Peşti

Luna Plină de astăzi se formează în casa relaţiilor din horoscopul tău solar, ceea ce poate conduce la unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau persoanele cu care derulezi activităţi în plan profesional. Evenimentele astrale ca acesta de azi au tendinţa să aducă la suprafaţă atitudini ostile care au mocnit până atunci, deci încearcă să construieşti o punte de dialog între tine şi ceilalţi. Altfel, lucrurile ar putea escala destul de mult.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici