HOROSCOP 27 IULIE: Peştii şi alte trei zodii riscă să fie păcăliţi. Vezi cum le merge Scorpionilor

Săptămâna începe pe fondul trecerii Lunii în Scorpion şi al careului tensionat între Venus din Gemeni şi Neptun retrograd din Gemeni. Schimbarea de semn a astrului selenar favorizează zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti), dar este probabil ca Peştii şi celelalte semne Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător) să fie expuşi riscului unor deziluzii mari.

23484 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 IULIE: Peştii şi alte trei zodii riscă să fie păcăliţi. Vezi cum le merge Scorpionilor

HOROSCOP 27 IULIE

HOROSCOP 27 IULIE BERBEC

Începi săptămâna cu Luna în casa relaţiilor şi a baniilor, ceea ce înseamnă că cel puţin o parte din discuţiile avute azi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care derulezi activităţi profesionale au o componentă financiară. Felul în care decurg aceste conversaţii îţi va arăta şi dacă trebuie ajustat raportul de forţe în aceste relaţii. În a doua parte a zilei, ţi se recomandă să nu emiţi judecăţi de valoare pe baza informaţiilor neverificate sau trunchiate. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba despre un mesaj, un e-mail sau un apel telefonic ce aduce veşti proaste.

HOROSCOP 27 IULIE TAUR

Cu Luna în casa parteneriatelor, este de aşteptat ca relaţia cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care lucrezi să constituie un punct principal pe ordinea de zi. În anumite privinţe, nu vă este uşor să vă înţelegeţi unii pe ceilalţi, dar trebuie să faci efortul de a lăsa de la tine din când în când. În a doua jumătate a acestei zile, ţi se recomandă să nu te hazardezi din punct de vedere financiar. Evită orice iniţiativă care implică bani şi riscuri, fie că este vorba despre investiţii sau împrumuturi. Ia-ţi timp de gândire înainte să dai curs.

HOROSCOP 27 IULIE GEMENI

Luna intră azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că ai parte de un început de săptămână plin şi solicitant. Din acest motiv, ar fi bine să nu uiţi să iei câte o pauză de la treburi şi să ai grijă cum îţi gestionezi stresul. Este cu atât mai important să păstrezi un echilibru pe plan profesional cu cât relaţia cu superiorii ar putea lăsa de dorit astăzi ori resimţi mai acut decât de obicei responsabilităţile care îţi revin la serviciu. Ai răspunderi mari şi trebuie să nu te pierzi cu firea.

HOROSCOP 27 IULIE RAC

Luna ajunge la începutul acestei săptămâni în casa iubirii şi a copiilor, semn că lunea aceasta ei ocupă un loc fruntaş în lista ta de priorităţi. În plus, programul s-ar putea să îţi permită să te focusezi mai mult pe hobby-urile tale ori pe activităţile de la serviciu care îţi permit să îţi explorezi creativitatea. Cu toate acestea însă, s-ar putea ca seara să nu te surprindă în cele mai bune toane. Poate fi vorba de ceva neplăcut care se întâmplă peste zi ori probabil s-au adunat destul de multe în ultima vreme şi gestionezi mai greu tensiunea şi angoasele.

HOROSCOP 27 IULIE LEU

Luna îşi face azi intrarea în casa familiei, indiciu că ar trebui să îţi faci timp astăzi pentru cei dragi şi îndatoririle domestice. S-ar putea chiar să reuşeşti să te împarţi bine în mai multe direcţii, să îţi faci treaba la serviciu şi să te ocupi în pauză, de la distanţă, de chestiuni pentru familie şi casă, dar e posibil ca dup-amiaza să te surprindă făcându-ţi griji cu privire la unele lucruri. Ar putea fi vorba de un proiect, un plan pe termen lung, o colaborare sau o relaţie, de prietenie sau chiar mai apropiată. Te presează luarea unei decizii.

HOROSCOP 27 IULIE FECIOARĂ

Luna îşi face apariţia astăzi în casa comunicării din harta ta solară, ceea ce arată că se pune accentul pe felul în care comunici cu cei din jur. Sfatul astrelor pentru tine este să uzezi mai mult de intuiţie, căci s-ar putea să afli mai multe despre ceilalţi dacă citeşti printre rânduri. În a doua parte a zilei, s-ar putea să apară totuşi probleme de comunicare între tine şi colegii de la muncă, mai ales în contextul în care colaboraţi în cadrul unui proiect. Sau poate că, într-un fel sau altul, cariera ta sau a partenerului se interpune între voi.

HOROSCOP 27 IULIE BALANŢĂ

Cu Luna în casa banilor, s-ar putea să fluctueze destul de mult bugetul tău astăzi. Apar plăţi pe care nu aveai cum să le preconizezi, iar câştigurile scontate s-ar putea să fie mai reduse decât te-ai aşteptat. S-ar putea să remediezi însă aceste aspecte dacă ai prezenţă de spirit. La serviciu, lucrurile decurg mai greu, mai ales în a doua parte a acestei zile. Poate că ţi se oferă sarcini mai grele decât ai fost obişnuit(ă) sau apar factori exteriori care au un impact negativ asupra productivităţii tale ori asupra calitîţii muncii pe care o depui. Dă dovadă de profesionalism.

HOROSCOP 27 IULIE SCORPION

Luna intră azi în chiar semnul naşterii tale, semn că orice ai face, toate privirile sunt aţintite asupra ta. Din această pricină, este foarte important să nu atragi atenţie negativă asupra ta. În plan sentimental, contextul astral de astăzi ar putea conduce la apariţia tensiunilor în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Oricare ar fi problema, cert este că ea pleacă de la lipsa de încredere sau de la comunicarea defectuoasă. În contexte ca acestea, cel mai bun lucru pe care l-ai putea face este să vorbeşti cu ei despre ceea ce simţi. Poate fi doar o neînţelegere.

HOROSCOP 27 IULIE SĂGETĂTOR

Luna poposeşte în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ţi-ar putea lipsi jovialitatea caracteristică la începutul acestei săptămâni. S-ar putea ca acest lucru să nu se datoreze unor supărări care îţi sunt pricinuite astăzi, ci mai degrabă unor tendinţe introspective care te poartă cu gândul la amintiri nu prea plăcute. Nu ajută nici faptul că atmosfera este încărcată acasă, în raport cu persoana iubită şi/ sau alţi membri ai familiei. Unele chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ pun presiune pe tine şi riscă să te facă să te porţi într-un fel care nu-ţi place deloc.

HOROSCOP 27 IULIE CAPRICORN

Luna trece azi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, indiciu că nu ar trebui să le pierzi din ochi astăzi. Trebuie să dai dovadă de prezenţă de spirit, mai ales dacă lucrurile iau o întorsătură la care nu te-ai aşteptat şi pe care nu ţi-o doreşti neapărat. La serviciu, s-ar putea să comunici mai greu cu colegii de muncă, în special dacă lucrezi de acasă. De asemenea, ar fi foarte indicat să îţi iei unele măsuri de precauţie în cazul în care îţi fac probleme aparatura de la birou sau programele utilizate acasă ori la muncă.

HOROSCOP 27 IULIE VĂRSĂTOR

Cu Luna în casa carierei din harta ta solară, ar fi bine să acorzi o atenţie specială sectorului profesional încă din prima zi a acestei săptămâni. S-ar putea să apară oportunităţi de a ieşi în faţă, dar trebuie să fii pe fază pentru a putea profita la timp de ele. În plan financiar, astrele îţi recomandă mai multă atenţie. O tentaţie de moment sau faptul că cochetezi de mult cu ideea unei achiziţii s-ar putea să pună o presiune inutilă pe bugetul tău. Gândeşte-te dacă n-ar fi indicat să mai aştepţi ori să cauţi o ofertă mai bună în altă parte.

HOROSCOP 27 IULIE PEŞTI

Luna îşi face azi apariţia în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că începi săptămâna determinat(ă) să te ţii de programul pe care ţi l-ai conturat de dimineaţă sau zilele trecute. Dacă ai treburi birocratice de rezolvat, indicat ar fi să te ocupi de ele în prima parte a zilei. Tot atunci, se anunţă o serie de oportunităţi de neratat pentru cei(le) aflaţi(te) în delegaţii sau în concediu. Pe de altă parte, s-ar putea ca spre seară să apară tensiuni în raport cu unii membri ai familiei. Diferenţele de mentalitatea şi-ar putea arăta colţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici