HOROSCOP 27 mai. Risc de încredere înşelată. De cine ar trebui să te fereşti

Venus din Gemeni face azi un careu tensionat cu Neptun din Peşti, semn că zodiile Mu-tabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) riscă să acorde prea multă încredere unor persoane care nu merită acest lucru.

13578 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 mai. Risc de încredere înşelată. De cine ar trebui să te fereşti

HOROSCOP 27 mai 2021

HOROSCOP 27 mai - Berbec

Dacă ţi se fac astăzi promisiuni, ia în calcul posibilitatea ca ele să nu fie duse la îndeplinire. De precauţie se recomandă să dai dovadă şi dacă ţi se dau veşti care, în aparenţă, sunt bune. Multe din informaţiile cu care intri azi în contact s-ar putea conţină doar un sâmbure de adevăr, iar dacă nu eşti atent(ă) şi iei decizii pe seama lor, s-ar putea să ai de pierdut. Aşadar, un sfat ar fi acela să faci cercetări pe cont propriu, să vezi dacă lucrurile stau chiar aşa cum ţi se expun. S-ar putea să fie cu mult diferite.

HOROSCOP 27 mai - Taur

Nu se recomandă astăzi să îţi iei angajamente pe termen lung, aşa că ar fi indicat să te gândeşti de două ori înainte să acorzi sau să soliciţi un împrumut ori să investeşti prea devreme într-un proiect, fie că îţi aparţie, fie că este al unei persoane de încredere. În alte cazuri, s-ar putea ca nativii(ele) acestui semn să constate că valorile în care cred nu mai sunt aceleaşi cu cele pe care a ajuns să le aibă un prieten. Nu forţa o prietenie care a depăşit termenul de valabilitate. Nu vă va face bine niciunuia dintre voi, de fapt.

HOROSCOP 27 mai - Gemeni

S-ar putea să apară astăzi tensiuni între tine şi unul dintre superiori. Poate că ţi se atribuie, mai pe faţă sau mai subtil, sarcini care nu sunt în fişa postului tău sau pur şi simplu nu sunteţi compatibili, iar acest lucru te supune unui stres suplimentar de care nu aveai nevoie în această perioadă. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre o responsabilitate mare la locul de muncă, una pe care şi-ar fi dorit să nu o aibă. Fără îndoială, nu este o zi prea uşoară pentru tine, dar încearcă să rămâi în controlul lucrurilor.

HOROSCOP 27 mai - Rac

Nu eşti deloc într-o dispoziţie bună, dar acest lucru nu înseamnă, automat, că toată ziua este ruinată. Dacă încerci să eviţi mediile în care domină energia negativă, să vezi partea plină a paharului în loc de cea goală, există şanse ca, până diseară, starea ta de spirit să se schimbe în bine. Este greu de spus ce te aduce în această situaţie, dar este cert faptul că ai văzut zile mai bune în această săptămână. În cazul în care este vorba totuşi de o supărare pricinuită recent, poate n-ar fi rău să ai o discuţie cu cel(a) care a cauzat-o.

HOROSCOP 27 mai - Leu

Se întâmplă astăzi lucruri care îţi demonstrează că unele lucruri importante pentru tine nu evoluează în direcţia dorită. Poate fi vorba despre o relaţie de prietenie, de un proiect în care eşti implicat(ă) sau pe care îl coordonezi, de un plan de viitor sau de viaţa de cuplu. Încearcă să îţi faci timp de reflecţie astăzi, să derulezi filmul evenimentelor şi să vezi când au apărut problemele. S-ar putea să le fi evitat sau poate că nici nu ai observat ce se întâmpla. În orice caz, trebuie să înfrunţi situaţia şi să vezi ce poţi face pentru a o remedia.

HOROSCOP 27 mai - Fecioară

În relaţia de cuplu şi/ sau la locul de muncă, s-ar putea contura astăzi dezechilibre în raportul de forţe, ceea ce vă împiedică să daţi dovadă de productivitate împreună sau chiar să aveţi încredere unul în celălalt. Nu te baza că este ceva trecător, căci dacă te uiţi puţin în spate, s-ar putea să observi că primele semne de probleme au apărut mai demult. Aşadar, în loc să ignori elefantul din cameră, mai bine găseşte-ţi curajul să deschizi acea discuţie pe care aţi tot evitat-o. La mijloc, s-ar putea să fie doar o confuzie care se poate remedia foarte uşor.

HOROSCOP 27 mai - Balanţă

Din câte se pare, te aşteaptă o zi destul de dificilă la serviciu, cu tot felul de provocări la orizont. Aşadar, dacă ţi-ai făcut unele planuri cu privire la activităţile de care sperai să te ocupi astăzi, s-ar putea ca socoteala iniţială, de zilele trecute, să nu se potrivească cu cea din târg. Este esenţial ca, în asemenea contexte, să dai dovadă de flexibilitate şi să-ţi controlezi stresul, mai ales dacă activezi deja într-un mediu care îţi oferă din plin situaţii care te pun în gardă. Trebuie, de asemenea, să te asiguri că iei câte o pauză, că te relaxezi.

HOROSCOP 27 mai - Scorpion

În plan sentimental şi/ sau în relaţie cu copiii, se anunţă o zi complicată. Nu prea ştii ce anume s-a întâmplat de s-a tensionat atât de mult atmosfera în raport cu ei. Poate că nu sunteţi într-o dispoziţie prea bună şi vă molipsiţi unul de la celălalt de energie negativă sau este vorba de o supărare mai veche ce iese la iveală prin intermediul unui eveniment care are loc astăzi. În orice caz, nu va fi deloc uşor să eviţi un conflict, o descărcare de reproşuri care nu-ţi cad deloc bine. Preia iniţiativa dialogului calm înainte să se încingă spiritele.

HOROSCOP 27 mai - Săgetător

Nici pentru tine nu se arată o zi prea reuşită în plan familial. Unele chestiuni de ordin domestic, casnic sau locativ scot la iveală incompatibilităţi serioase de viziune între tine şi partenerul de viaţă, iar în astfel de contexte, ceilalţi membri ai familiei pot avea tedinţa să se coalizeze cu unul dintre voi în loc să propună o cale de mijloc. Aşadar, rezolvarea acestei situaţii s-ar putea să fie în mâinile tale, în sensul că trebuie să-ţi domoleşti orgoliul, să-ţi asumi că nu-ţi impun punctul de vedere. Dar pentru a se ajunge la consens, trebuie să înţeleagă şi ei asta.

HOROSCOP 27 mai - Capricorn

La locul de muncă, unii(le) nativi(e) ai(le) zodiei s-ar putea confrunta astăzi cu probleme tehnice, cum ar fi erori ale unui program sau defecţiuni care vizează aparatura de la serviciu. În cazul altora, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre un schimb de replici tăioase cu un coleg de muncă. Există prea multe diferenţe de caracter şi viziune şi prea mult stres în atmosferă pentru ca astăzi să treci uşor peste ele. Încearcă să te gândeşti însă la finalitatea discuţiilor pe care trebuie să le purtaţi astăzi, căci fără ele, nici munca ta nu va fi una foarte calitativă.

HOROSCOP 27 mai - Vărsător

Nu se recomandă ca astăzi să te abaţi prea tare de la lista de cumpărături, mai ales dacă bugetul tău pe final de săptămână nu este prea consistent sau există bănuieli că ar putea apărea plăţi neaşteptate pe care nu le poţi amâna. Dacă este vorba, totuşi, despre o zi de naştere sau despre aniversarea unui alt eveniment important, fă nişte cercetări înainte să  cumperi cadoul la care te-ai gândit. S-ar putea să găseşti un preţ mai bun într-un alt magazin sau alte facilităţi care te scutesc de cheltuieli care ar fi fost inutile. Alocă puţin timp în acest sens.

HOROSCOP 27 mai - Peşti

S-ar putea să se nască azi tensiuni între tine şi unii membri ai familiei. De regulă, încerci să nu bagi în seamă diferenţele de viziune şi/ sau de caracter între voi, dar nu ai avut parte de o săptămână prea uşoară, iar unele vorbe şi/ sau gesturi s-ar putea să te deranjeze mai mult decât de obicei. Aşadar, nu se arată o zi prea reuşită pentru tine dacă iei în nume personal aspecte pe care altfel le-ai fi trecut cu vederea. Dacă analizezi obiectiv lucrurile şi observi totuşi că ceva a fost deplasat, încearcă să discuţi acest lucru cu apropiaţii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici