HOROSCOP 28 IULIE: Al doilea sextil al lui Jupiter cu Neptun din 2020. Şase zodii îşi schimbă norocul

  • Astăzi se formează nu mai puţin de şapte aspecte astrale, dar cele mai importante din ele sunt, fără doar şi poate, careul tensionat al lui Mercur din Rac cu Marte din Berbec şi sextilul lui Jupiter retrograd din Capricorn cu Neptun retrograd din Peşti.
  • Din pricina celui dintâi, pe zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) riscă să le ia gura pe dinainte în cele mai nepotrivite momente.
  • Cel de-al doilea aspect este mai rar, în sensul că se perfectează în serie, dar doar o dată la patru, respectiv nouă ani.
  • Cu această ocazie, schimbă norocul semnelor de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) şi de Apă (Rac, Scorpion, Peşti).
17062 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 IULIE: Al doilea sextil al lui Jupiter cu Neptun din 2020. Şase zodii îşi schimbă norocul

HOROSCOP 28 IULIE: Al doilea sextil al lui Jupiter cu Neptun din 2020. Şase zodii îşi schimbă norocul

HOROSCOP 28 IULIE BERBEC

În prima parte a acestei zile, ceva din comportamentul unui membru al familiei s-ar putea să te enerveze cam tare. Încearcă să nu acţionezi sub influenţa impulsului de moment şi caută să vezi ce anume a dus la reacţia acelei persoane apropiate. Spre dup-amiază, se formează sextilul lui Jupiter cu Neptun, ceea ce denotă faptul că intuiţia ta poate avea însă un rol bun în plan profesional. Simţi când se apropie un moment potrivit să ieşi în faţă şi să te promovezi, iar acest lucru te ajută să atragi şansa de partea ta în carieră. Eşti pe drumul cel bun.

HOROSCOP 28 IULIE TAUR

O vorbă sau un gest din partea unei persoane cu care intri astăzi în contact îţi trezeşte amintiri neplăcute sau poate că te determină să acţionezi într-un mod care nu îţi face cinste. Ar fi bine să nu pui prea mult la suflet lucrurile care ţi se întâmplă astăzi, deci caută să le analizezi la rece şi să vezi dacă ai reacţiona la fel într-o zi diferită în circumstanţe similare. În cazul tău, sextilul lui Jupiter cu Neptun prognozează un concediu plăcut, lipsit de evenimente neprevăzute, care ţi-ar putea strica vacanţa. De asemenea, creează contextul bun pentru demararea unei afaceri.

HOROSCOP 28 IULIE GEMENI

În prima jumătate a zilei, ar fi indicat să nu îţi asumi riscuri financiare. Ai putea crede că o oportunitate de investiţie nu te expune pericolului unor pierderi, dar s-ar putea să realizezi mai încolo că te-ai aruncat cu capul înainte, că ar fi fost indicat să mai aştepţi puţin înainte de a-ţi lua un angajament bănesc. Aşadar, ia-ţi un timp de gândire înainte să bagi bani într-un proiect sau un plan de viitor. Pentru tine, sextilul lui Jupiter cu Neptun vine cu oportunităţi în planul carierei prin intermediul unor conexiuni stabilite în cadrul companiei sau al domeniului de activitate.

HOROSCOP 28 IULIE RAC

Responsabilităţile care îţi revin la serviciu şi răspunderea pe care o ai atârnă greu pe umerii tăi în prima parte a acestei zile. La fel de posibil este să existe tensiuni între tine şi superiori, mai ales dacă se iau decizii care te afectează fără a fi consultat(ă). Decât să adopţi o atitudine pasiv-agresivă, mai bine ar fi să spui ceea ce gândeşti. Dar nu uita să dai dovadă de tact şi diplomaţie. În ceea ce te priveşte, sextilul lui Jupiter cu Neptun aduce şansa de a lega colaborări cu persoane cu experienţă şi/ sau care activează undeva în străinătate.

HOROSCOP 28 IULIE LEU

Nu eşti într-o formă prea bună la începutul acestei zile, iar acest lucru este destul de vizibil pentru ceilalţi. Apar şi momente bune, dar parcă nu sunt suficiente pentru a ieşi din această pasă. Încearcă să nu te încarci cu energie negativă, să priveşti nemulţumirile ca pe ceva trecător. În fond, nu se anunţă ceva serios, care ţi-ar putea strica de tot planurile pe astăzi. În cazul tău, sextilul lui Jupiter cu Neptun potenţează productivitatea şi îţi aduce sarcini de serviciu care te provoacă să îţi depăşeşti limitele. Iar dacă le faci faţă, beneficiile, inclusiv cele băneşti, vor apărea imediat.

HOROSCOP 28 IULIE FECIOARĂ

Unele relaţii sau proiecte par să nu se mişte în direcţia potrivită, iar acest lucru este un prilej de mari frământări pentru tine astăzi. În anumite privinţe, te simţi legat(ă) de mâini şi de picioare, în sensul că nu depind de tine unele lucruri şi că este nevoie de mai multă implicare şi din partea celorlalţi pentru a depăşi acest impas. S-ar putea să ajute dacă dai dovadă de mai multă deschidere. Pentru tine, sextilul lui Jupiter cu Neptun înseamnă o revitalizare a sectorului sentimental. Asta denotă faptul că fie depăşeşti monotonia instalată în cuplu, fie începi o relaţie nouă.

HOROSCOP 28 IULIE BALANŢĂ

În plan profesional, lucrurile s-ar putea să nu meargă prea bine, iar acest lucru se datorează faptului că nu prea reuşeşti să te înţelegi cu unii asociaţi, colaboratori sau colegi cu care lucrezi în cadrul unui proiect comun. Sau poate că ai probleme cu persoana iubită, determinate cel mai probabil de unele comportamente împrumutate de la serviciu şi aduse în planul vieţii de familiei. Pe de altă parte, sextilul lui Jupiter cu Neptun vine cu veşti bune pentru tine. Pe fondul său, ai putea demara unele proiecte casnice, care vor îmbunătăţi nivelul de confort al tău şi al celor dragi.

HOROSCOP 28 IULIE SCORPION

Nici pentru tine nu se întrevede o zi bună la serviciu. Sarcinile primite sunt dificile sau mai multe decât de obicei, iar limitările cu care vin la pachet, termenele-limită sau aşteptările şefilor pot fi disproporţionate în raport cu ceea ce poţi realiza în cel mai bun caz. Încearcă să nu îţi faci prea multe griji şi concentrează-te mai degrabă pe ceea ce poţi face în condiţiile date. În ceea ce te priveşte, sextilul lui Jupiter cu Neptun ajută la o mai bună comunicare cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Dacă nu ai încă pe cineva, apar ocazii de flirt.

HOROSCOP 28 IULIE SĂGETĂTOR

În plan sentimental, tronează o atmosferă încărcată pe care nu o poţi controla prea uşor. Este nevoie să îl asculţi activ pe partener, să îi înţelegi preocupările şi grijile pentru parcursul vostru ca relaţie. Iar dacă există nemulţumiri în ceea ce îl priveşte, fă-i-le cunoscute, dar ai grijă la tonul pe care îl utilizezi. Sunteţi într-un moment sensibil al relaţiei şi trebuie să ai mai multă grijă. Pe de altă parte, sextilul lui Jupiter cu Neptun anunţă un moment bun din punct de vedere financiar pentru tine şi apropiaţi. Pe un fundal ca acesta, sunt recomandate investiţii în spaţiul locativ.

HOROSCOP 28 IULIE CAPRICORN

O chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ ar putea scoate la iveală unele probleme de comunicare între tine şi partenerul de viaţă. Nu rezolvi însă nimic dacă torni gaz pe foc, dacă nu cauţi o modalitate paşnică de a comunica şi de a rezolva problemele cu care vă confruntaţi. Sextilul lui Jupiter cu Neptun îţi vine în ajutor în acest sens, potenţându-ţi abilitatea de a-ţi face cunoscute opiniile într-un mod empatic, care ţine cont de sentimentele persoanei iubite, dar care transmite în acelaşi timp faptul că eşti ferm(ă) în convingerile tale şi ai încredere că viziunea ta este corectă.

HOROSCOP 28 IULIE VĂRSĂTOR

La serviciu, îţi poate fi greu să comunici cu unii colegi de muncă, mai ales în cazul în care lucrezi de la distanţă. De asemenea, trebuie să te asiguri că îţi salvezi regulat progresul la proiectele de care te ocupi, mai ales dacă au apărut probleme de curând în cazul programelor sau aparaturii pe care le utilizezi. În schimb, sextilul lui Jupiter cu Neptun îţi mai îndulceşte această perioadă, scoţându-ţi în cale oportunităţi financiare la care nu te aşteptai. S-ar putea să eviţi la mustaţă o achiziţie nu prea înţeleaptă ori o pierdere financiară, deci caută să îţi foloseşti intuiţia.

HOROSCOP 28 IULIE PEŞTI

Astăzi nu este cea mai bună zi în care să faci achiziţii care nu reprezintă o prioritate. E de înţeles dacă vrei să te răsfeţi sau să le faci o bucurie celor dragi, dar trebuie să cântăreşti foarte bine în prealabil dacă este momentul bun pentru aşa ceva sau dacă nu ar fi mai bine să cauţi o ofertă mai bună în altă parte. În ceea ce te priveşte, sextilul lui Jupiter cu Neptun îţi insuflă optimism şi încredere în proiectele şi planurile tale pe termen lung. În plus, aduce în viaţa ta persoane pe care te poţi baza într-adevăr.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici