HOROSCOP. Surprize neplăcute pentru zodiile Fixe

Din multitudinea de aspecte astrale care se formează astăzi, cele mai importante sunt cele la care aderă Luna şi Soarele. Mai exact, în primele ore ale zilei, aceasta dintâi trimite o opoziţie la Uranus din Taur, semn că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) ar putea avea parte de unele surprize neplăcute. Spre prânz, lucrurile reintră însă pe făgaşul normal pentru Scorpioni şi celelalte semne de Apă (Rac şi Peşti) graţie trigonului format de aceeaşi Lună din Scorpion cu Marte din Peşti. Aceste zodii îşi vor găsi motivaţia să acţioneze la timp. Spre seară, Soarele aderă la o conjuncţie cu Venus retrogradă din zodia Gemenilor, ceea ce subliniază punctele slabe ale semnelor de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) prin combustarea lui Venus.

25871 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP. Surprize neplăcute pentru zodiile Fixe

HOROSCOP 3 IUNIE 2020. BERBEC

Decizile financiare înţelepte nu sunt marele tău atuu astăzi. Mai exact, s-ar putea să faci unele investiţii pripite sau achiziţii care nu erau în plan şi care îţi pot destabiliza bugetul. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, ar putea fi vorba despre nişte plăţi care nu puteau fi anticipate sau pe care nu au reuşit să le prevadă la timp. În orice caz, cert este că se lasă cu dat de bani astăzi. Nici nu-i de mirare aşadar că seara te surprinde destul de abătut(ă). Ar ajuta să vorbeşti cu cineva, să vezi care sunt strategiile lor pe plan financiar.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020. TAUR

Prima parte a acestei zile ar putea sta sub semnul tensiunilor cu cei din jur - partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, clienţii ori colaboratorii. Sau se întâmplă ceva şi se animă competiţia, din partea colegilor de muncă ori a concurenţei, ceea ce înseamnă că trebuie să faci eforturi să te poziţionezi cu un pas înaintea tuturor. Cu primii, poţi detensiona uşor atmosfera pentru că aveţi totuşi interese comune. E drept, întrecerea naşte progresul, dar trebuie să te asiguri că urmăreşti binele comun întâi şi apoi aprecierea pentru contribuţia proprie. Doar aşa vor apărea recompensele financiare pe care le aştepţi.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020. GEMENI

În prima parte a zilei, nu eşti deloc într-o formă bună. Cu toate că e abia mijlocul săptămâni, îţi este greu parcă să te aduni, ai acumulat mult stres şi oboseală, iar randamentul de care dai dovadă este destul de scăzut, cel puţin în această dimineaţă. Pe dup-amiază însă, reuşeşti să te moblizezi şi să găseşti resursele interioare necesare pentru a te ţine de agenda pe care o ai astăzi. La rândul lor, realizările de care ai parte îţi cultivă revenirea lo stare bună de spirit, ceea ce înseamnă că până diseară te repui pe picioare şi te revigorezi complet.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020. RAC

De când cu relaxarea măsurilor, ai preferat mai degrabă să vezi de proiectele în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le derulezi în această perioadă, pentru a te asigura că ele se repoziţionează pe făgaşul normal. Ori poate te-ai ocupat de planurile tale de viitor, care au necesitat o serie de măsuri din partea ta pentru a-şi menţine gradul de sustenabilitate în aceste noi condiţii. Dar indiferent de realizările tale pe acest plan, viaţa sentimentală şi/ sau relaţia cu copiii au început să sufere pe acest fundal, în ciuda timpului suplimentar petrecut împreună nu demult. Îndreaptă-ţi atenţia către familie.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020. LEU

În cazul tău, investiţiile de timp şi energie au mers mai ales în direcţia carierei şi a locului de muncă. Este de înţeles această alegere; vrei să te asiguri că îţi menţii poziţia în companie sau că nu se uită progresele pe care le-ai făcut către o promovare în perioade de dinaintea stării de urgenţă. Într-un fel, nici nu ţi-a displăcut că ai reînceput activitatea ori că s-au mai relaxat măsurile, dar viaţa de familie parcă nu mai e aceeaşi. Lipsesc poate discuţiile de substanţă şi planurile împreună. Poate nu ar fi rău să le spui propunerile tale de concediu.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020. FECIOARĂ

Cu anumite persoane, nu comunici deloc bine astăzi. Te lezezi destul de tare când se atentează (sau ţi se pare ţie că se atentează) la principiile şi viziunile tale, iar acest lucru poate face ca anumite discuţii să conducă într-o direcţie greşită. Dacă ai un coleg de muncă mai conciliantă, propune-i lui să te ajute, să intervină când crezi că te lasă rezervele de tact şi diplomaţie. Ori poate te ajută partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri în acest sens. Pe de altă parte, există şi persoane, importante chiar, cu care te înţelegi bine, cum ar fi şefii tăi.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020. BALANŢĂ

În cazul tău, influenţa aspectelor astrale pozitive de azi se simte în buzunar. Mai exact, ele vin cu oportunităţi de a-ţi rotunji bugetul prin intermediul unor activităţi (extra)profesionale sau al unor comisioane. Dar pe de altă parte, există riscul să crească şi cheltuielile, unele voit prin nişte achiziţii care nu apar pe lista de cumpărături, altele pentru a acoperi plăţi greu de prevăzut şi amânat. Cu toate acestea însă, evenimentele zilei nu îţi creează sentimentul de inutilitate, că dai pe mere ce iei pe pere. Ba chiar simţi că te-au învăţat unele lecţii importante, pe care le vei aplica-n viitor.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020. SCORPION

În ciuda sentimentelor pe care le porţi celor dragi, dar şi a faptului că nu îţi place cearta, s-ar putea totuşi să se ajungă la discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Cine ştie, poate că aceste discuţii vă vor ajute să trasaţi noi limite unii în raport cu ceilalţi, să vă reconfiguraţi relaţia pe alte baze. În caz contrar, s-ar putea perpetua unele dereglări serioase la nivelul raportului de forţe între voi. Trebuie să le poţi spune orice membrilor familiei, mai ales când ai nemulţumiri la adresa lor ori simţi că te-ar ajuta să le vorbeşti.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020. SĂGETĂTOR

Până azi, ai înmagazinat mult stres şi oboseală pe parcursul acestei săptămâni. Sau poate că nu te-ai refăcut tocmai bine în weekend-ul trecut, ceea ce înseamnă că aveai încă de luni nişte resurse scăzute. În orice caz, cert este că nu îţi face bine (sau nu vei face tu bine, mai bine zis) să lucrezi în echipă astăzi ori să te ocupi de sarcini istovitoare. În plus, poate nu ar fi rău să îţi delegi anumite sarcini, mai ales dacă ştii că pentru unii colegi de muncă, ce îţi sunt şi apropiaţi, ele nu prezintă o greutate ceva mai mică.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020. CAPRICORN

Planurile de viitor şi preocupările de moment, respectiv viaţa socială şi cea sentimentală trag astăzi în toate părţile de tine, ca de un resort. Este greu să faci faţă tuturor aşteptărilor; timpul tău este limitat, iar programul plin până la refuz. Astrele îţi recomandă totuşi să fii pragmatic(ă) şi să gândeşti în perspectivă. Mai exact, ocupă-te de ceea ce-ţi poate aduce beneficii pe viitor, care îţi consolidează situaţia materială. Apoi, concentrează-te asupra prietenilor şi a colaborărilor, mai ales dacă te-ai distanţat de unii amici în perioada stării de urgenţă. Familia va înţelege aceste priorităţi care nu-i includ în acest moment.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020. VĂRSĂTOR

Aceasta este o zi bună pentru a te concentra pe ceea ce se întâmplă în plan profesional. Ai parte de perspective bune pe acest plan, dar oportunităţi de a creşte în ochii şefilor şi de a te apropia multe de obiectivele tale: promovarea şi creşterea de salariu. Pe de altă parte, orele suplimentare petrecute la birou şi treburile pe care le aduci cu tine acasă îi nemulţumesc destul de tare pe cei dragi, mai ales dacă ţi-ai făcut unele planuri cu ei sau ai promis să te ocupi de unele activităţi gospodăreşti. Asigură-i că nu ai uitat de aceste promisiuni.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020. PEŞTI

Dacă te bazezi azi doar pe raţiune, nu o să reuşeşti să obţii mare lucru. Ca să nu se ajungă la conflicte stupide cu cei din jur, este important să citeşti printre rânduri, să priveşti lucrurile dintr-o altă perspectivă. Poate că îţi trimit semnale mixte ori nu scoţi vorba de la ei nici cu cleştele. În situaţii ca acestea, trebuie să îţi asculţi vocea interioară. Ea intuieşte mai bine ce se întâmplă şi cum poţi gestiona lucrurile, mai ales în raport cu partenerul şi/ sau copiii. În relaţie cu ceilalţi, încurajează la sinceritate şi garantează-le că-i vei trata la fel.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici