HOROSCOP 30 IUNIE 2020: Teste grele pe mai multe planuri pentru zodiile Fixe

Luna ajunge azi în semnul Scorpionului, de unde lansează două aspecte tensionate şi unul armonios.

17604 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 IUNIE 2020: Teste grele pe mai multe planuri pentru zodiile Fixe
Este vorba despre opoziţia la Uranus din Taur şi careul la Saturn retrograd din Vărsător, care afectează zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător), supunându-le unor teste grele pe mai multe planuri, şi de trigonul la Mercur retrograd din Rac. Această configuraţie din urmă vine într-ajutorarea Scorpionilor şi a celorlalte semne de Apă (Rac şi Peşti), care primesc un imbold de a-şi urma planurile.
 
HOROSCOP 30 IUNIE BERBEC 
 
Apar astăzi îngrijorări cu privire la unele proiecte, planuri de viitor sau relaţii care nu merg în direcţia bună, care stagnează de prea multă vreme sau chiar involuează ori în care dinamica este una nesănătoasă. Nu este exclus ca aceste frământări să vizeze şi anumite aspecte financiare, fie că vorbim de pierderi, lipsa profiturilor sau atitudinea vis-a-vis de bani. Nu lua însă nicio decizie în privinţa lor până nu ajungi acasă şi te linişteşti. Cineva din familie te poate ajuta să ajungi la cea mai bună alegere dacă găseşti curajul să îi vorbeşti despre ceea ce ţi se întâmplă acum.
 
HOROSCOP 30 IUNIE TAUR  
 
În relaţie cu partenerul de viaţă şi/ sau unele persoane cu care derulezi activităţi profesionale, se pot naşte astăzi tensiuni destul de mari. Poate fi din vina personalităţii voastre puternice sau poate are legătură cu nişte dezechilibre mai vechi în raportul de forţe între noi. Dar la fel de posibil este să se datoreze carierei unuia dintre voi sau faptului că aduceţi în relaţie comportamente autoritare care nu îşi au locul. Dar judecând după aspectele stabilite de astre, nu este totul pierdut, în sensul că o discuţie pe această temă ar putea repune lucrurile pe făgaşul normal în relaţia voastră.
 
HOROSCOP 30 IUNIE GEMENI 
 
Cu toate că este abia marţi, eşti sătul(ă) deja de muncă sau nu ai reuşit să reintri în ritmul de săptămână lucrătoare până azi. Oricare ar fi situaţia, cert este că îţi vine greu să te mobilizezi, iar volumul şi nivelul de dificultate al sarcinilor care îţi revin nu fac decât să complice şi mai tare acest proces de automotivare. Este de aşteptat aşadar să procrastinezi o vreme, să te opui la diferite lucruri, ca mai apoi să priveşti lucrurile din perspectiva satisfacţiilor materiale şi să te pui pe treabă. Ştii că vor merita în cele din urmă eforturile depuse.
 
HOROSCOP 30 IUNIE RAC 
 
Astăzi ar putea intra în contradicţie două sectoare sau tipuri de preocupări importante din viaţa ta. Poate fi vorba aşadar de viaţa sentimentală şi cea socială ori de activităţile din prezent şi planurile de viitor. Indiferent cum se manifestă aspectele astrale în viaţa ta astăzi, cert este că nu trebuie să îţi pierzi din vedere prietenii şi proiectele pe termen lung, orice s-ar întâmpla în plan amoros şi chiar dacă trebuie să îţi sacrifici o parte din timpul liber. Până la urmă, dacă îţi ordonezi programul atent, le vei putea face pe toate şi nu se va simţi nimeni ignorat.
 
HOROSCOP 30 IUNIE LEU  
 
În cazul tău, conflictul zilei s-ar putea duce între viaţa de familie şi carieră, cu menţiunea că primul sector este cel care are tendinţa să îi atribuie celuilalt o sumedenie de probleme care îl afectează. De exemplu, familia şi/ sau partenerul de viaţă ţi-ar putea imputa că nu te implici suficient pe plan domestic sau în gospodărie ori că aduci stresul de la serviciu cu tine acasă. Cel puţin într-o anumită privinţă, s-ar putea să aibă dreptate, ceea ce ar trebui să te pună pe gânduri şi să te încurajeze să-ţi schimbi ceva la atitudinea faţă de cele două domenii.
 
HOROSCOP 30 IUNIE FECIOARĂ  
 
Astăzi ţi se poate întâmpla destul de des să nu fii neapărat de acord cu ideile sau strategiile care se discută. Astfel de dezbateri s-ar putea purta în cuplu, cu colegii de muncă ori în cadrul unor proiecte sau activităţi de grup, ceea ce înseamnă ar fi bine să te pregăteşti moral să apară în oricare din aceste sectoare. Urmăreşte-ţi atent(ă) comportamentul în cadrul acestor discuţii şi analizează-l atent şi pe cel afişat de ceilalţi. S-ar putea să realizezi c-aţi pierdut din vedere esenţialul, şi anume că obiectivul vostru este acelaşi şi că nu contează aşa mult cum ajungeţi acolo.
 
HOROSCOP 30 IUNIE BALANŢĂ
 
S-ar putea să constaţi astăzi că nu stai prea bine cu bugetul. Poate ai cheltuit prea mult în ultima vreme pentru a-ţi întreţine un anumit stil de viaţă ori pentru a impresiona pe cineva. Sau probabil ai dat dovadă de cumpătare până astăzi, când ai luat unele decizii nu tocmai înţelepte din punct de vedere financiar. E drept, vor apărea alte oportunităţi de câştig, poate chiar astăzi, dar asta nu înseamnă că n-ar trebui să înveţi ceva din aceste alegeri. S-ar putea ca pe viitor să nu ai parte de acelaşi noroc de a acoperi un gol considerabil în buget.
 
HOROSCOP 30 IUNIE SCORPION
 
În prima parte a zilei, poate chiar şi dup-amiază, ai putea experimenta o atmosferă încărcată în relaţie cu ceilalţi. Tensiunile se fac remarcate mai ales în plan familial, în raport cu partenerul de viaţă. Dacă apar conflicte doar în interacţiunea cu un anumit apropiat, poate că vina nu este la tine, dar dacă ei fraternizează împotriva ta, înseamnă că poate ar trebui să îţi pui unele întrebări, să îţi evaluezi comportamentul faţă de cei dragi. Până spre seară, se mai calmează spiritele, fie din inerţie, fie pentru că se ia atitudine în această privinţă. Dar încearcă să înveţi din asta.
 
HOROSCOP 30 IUNIE SĂGETĂTOR
 
Nu eşti astăzi într-o formă prea bună; poate că nu eşti emoţional acolo unde ţi-ai dori să fii ori nivelul tău de energie este mai scăzut decât de obicei. Sau poate că cele două se amestecă şi se influenţează unele pe celelalte, în sensul că starea de spirit îţi afectează performanţa la serviciu ori oboseala îţi răpeşte din buna dispoziţie. În orice caz, cert este că îţi va fi dificil să ascunzi ceea ce simţi, iar riscul de a izbucni când ceva nu îţi convine este mare. E clar că ai nevoie de timp cu tine, departe de factorii perturbatori.
 
HOROSCOP 30 IUNIE CAPRICORN 
 
Din aspectele astrale de astăzi, înţelegem că te concentrezi mult pe proiecte, pe planurile tale de termen lung, respectiv relaţiile care te-ar putea ajuta să evoluezi în direcţia pe care ţi-o doreşti. Dar pe de altă parte, asta înseamnă că nu te implici atât de mult în cuplu, că nu profiţi atât de mult de oportunităţile prezentului. Este normal ca priorităţile să se mai schimbe, să nu poţi oferi în mod egal pe toate palierele vieţii tale, dar dacă nu faci un efort în acest sens, s-ar putea ca tot ţie să-ţi pară rău în viitor. Încearcă să te împarţi.
 
HOROSCOP 30 IUNIE VĂRSĂTOR
 
Cariera şi planul profesional îţi aduc tot felul de satisfacţii, dar în acelaşi timp te privează de timpul necesar pentru a te dedica unor chestiuni de familie importante pe agenda actuală sau unor probleme casnice care trebuie rezolvate cu celeritate. Se face că în această perioadă îţi sunt delegate tot felul de sarcini, care mai de care mai complexe, cu un nivel ridicat de responsabilitate. Nici nu e de mirare aşadar că mintea nu îţi stă la alte lucruri decât cele care au loc în planul muncii. Dar s-ar putea totuşi să apară probleme dacă laşi să se continue astfel.
 
HOROSCOP 30 IUNIE PEŞTI
 
Răbdarea nu este un punct forte pentru tine astăzi. Crezi poate că nu ai timp să îi asculţi pe ceilalţi până la capăt şi/ sau ai tendinţa să îi repezeşti atunci când nu îţi convine ceva în discursul lor. Din acest motiv, s-ar putea tensiona relaţiile cu anumite persoane din jurul tău sau probabil există riscul să te distanţezi de unii apropiaţi. Spre seară, se vor mai domoli spiritele, iar lucrurile vor intra pe făgaşul normal, dar este important să te asiguri că vei încerca să nu mai procedezi la fel pe viitor. În caz contrar, poţi avea de pierdut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici