HOROSCOP 4 IULIE 2020: Zi dificilă pentru unele zodii. Lucruri mărunte pot avea efecte negative pe termen lung

Luna intră astăzi în Capricorn, de unde formează două aspecte distonante. Este vorba despre careul cu Marte din Berbec şi despre opoziţia la Mercur retrograd din Rac. Din pricina lor, zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) ar putea avea parte de o sâmbătă tensionată.

14720 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 IULIE 2020: Zi dificilă pentru unele zodii. Lucruri mărunte pot avea efecte negative pe termen lung

Sursa FOTO: Profimedia

HOROSCOP 4 IULIE BERBEC

Este foarte important astăzi cum reacţionezi în societate. S-ar putea ca unele gesturi sau cuvinte să nu aibă un efect tocmai pozitiv asupra felului în care eşti perceput(ă) de ceilalţi. Poate că te tine nu te deranjează chiar atât de tare acest lucru, dar există persoane în familie care nu suportă să audă că se discută în termeni nu prea buni despre tine. Încearcă aşadar, cât se poate, să-i menajezi şi să nu faci valuri.

HOROSCOP 4 IULIE TAUR

Astăzi nu pari a fi într-o formă prea grozavă. Poate te deranjează unele lucruri sau chiar ai motive reale de îngrijorare. Oricare ar fi situaţia, cert este că eşti extrem de reactiv(ă) la ceea ce se întâmplă în jurul tău şi se poate ajunge foarte uşor la conflicte cu apropiaţii. Mai bine schimbă subiectul dacă nu te simţi bine în legătură cu ceea ce se vorbeşte. Altfel, s-ar putea ca atmosfera să se tensioneze puternic.

HOROSCOP 4 IULIE GEMENI

S-ar putea naşte astăzi conflicte sau discuţii în contradictoriu cu prietenii sau partenerul cu privire la anumite subiecte care implică unele sume importante de bani. Poate fi vorba despre proiecte pe care le aveţi împreună sau de nişte planuri de viitor care nu generează profiturile la care v-aţi aşteptat. În orice caz, cert este că probleme pleacă de la modul în care gestionaţi aceste activităţi pe care le aveţi împreună. Puneţi-vă la masă şi discutaţi.

HOROSCOP 4 IULIE RAC  

Nici în cazul tău nu se anunţă o zi bună în plan sentimental. Partenerul de viaţă ar putea avea tendinţa de a face pe cocoşul în casă ori poate tu eşti cel care dă dovadă de o atitudine autoritară în cuplu. Sau poate că lăsaţi să intervină în viaţa sentimentală problemele de la serviciu. În orice caz, atmosfera este extrem de încărcată şi există riscul să se nască disensiuni dacă nu iei atitudine la timp.

HOROSCOP 4 IULIE LEU

Oboseala pare să te fi ajuns astăzi din urmă, atât pe plan fizic, cât şi emoţional, ceea ce înseamnă că astăzi nu ţi se recomandă să tragi tare de tine. Da, ţi-ar prinde bine odihna activă, dar atâta timp cât este cu măsură. Ceea ce te enervează însă de fapt este că ai de lucru, fie acasă ori la serviciu, ceea ce nu îţi permite să te relaxezi, cel puţin în prima parte a zilei.

HOROSCOP 4 IULIE FECIOARĂ

În raport cu partenerul şi/ sau copiii, perspectivele zilei nu sunt cele mai bune. S-ar putea să vă enervaţi unul pe celălalt din nimicuri, iar discuţiile nu conduc nicăieri. Nici nu este de mirare aşadar că ai tendinţa să faci orice doar să nu stai cu ei, oricât de ciudat ar suna. Dar dacă îi neglijezi în favoarea prietenilor, s-ar putea să faci mai mult rău decât bine. Însă ajută să le oferi puţin spaţiu.

HOROSCOP 4 IULIE BALANŢĂ

În mediul familial, se manifestă astăzi o atmosferă tensionată. Este greu de spus de la ce pleacă, dar s-ar putea ca acest lucru să se datoreze unor presiuni exterioare. Se întâmplă poate anumite lucruri pe alte paliere ale vieţii care nu îţi mai permit să dedici la fel de mult timp familiei sau gospodăriei. Acest lucru conduce la tensiuni între tine şi cei dragi, riscând chiar să afecteze planurile pe care vi le-aţi făcut azi.

HOROSCOP 4 IULIE SCORPION

Comunici astăzi dificil cu cei din jurul tău. Tinzi să te ataci destul de uşor şi există subiecte pe care nu vrei să le abordezi sau în legătură cu care-ţi piere răbdarea. De pe urma acestui lucru, ai putea avea însă destul de mult de pierdut, indiferent dacă te ocupi cu familia de treburi gospodăreşti sau ai de lucru, la serviciu sau acasă. Concentrează-te mai bine pe activităţile care implică să lucrezi pe cont propriu.

HOROSCOP 4 IULIE SĂGETĂTOR

Din punct de vedere financiar, nu stai chiar pe roze astăzi. S-ar putea să te laşi dus(ă) de val la cumpărături, răsfăţându-te pe tine sau cei dragi cu tot felul de lucruri care nu figurau pe lista voastră de cumpărături. Dacă bugetul nu îţi permite să te întinzi, încearcă să le explici celor dragi acest lucru. În caz contrar, există posibilitatea să cheltuieşti prea mult, fapt care va conduce la lipsuri sau limitări săptămâna viitoare.

HOROSCOP 4 IULIE CAPRICORN

Apar astăzi tensiuni pe mai multe planuri ale vieţii tale. S-ar putea ca spiritele să se încingă atât pe plan familial, cât şi în raport cu partenerul, iar elementul comun în toate aceste situaţii conflictuale eşti tu. Tocmai din acest motiv ar fi indicat să îţi evaluezi comportamentul, să vezi ce poţi face pentru a face pace cu cei din jurul tău. Nu vrei să o ţii tot aşa tot weekendul, ar fi chiar păcat.

HOROSCOP 4 IULIE VĂRSĂTOR 

Bateriile tale sunt la un nivel minim astăzi. Nu prea mai ai energie şi nici starea ta de spirit nu este una care să se potrivească prea mult cu atmosfera de weekend. Este normal să te resimţi după o săptămână dificilă ca aceasta, dar nu prea eşti de scuzat dacă interferezi cu planurile şi dispoziţia celorlalţi. Nu face planuri dacă nu intenţionezi să te ţii de ele şi încearcă să nu căuţi conflictul cu lumânarea.

HOROSCOP 4 IULIE PEŞTI 

Ai anumite griji cu privire la anumite relaţii sau proiecte de viitor care nu te lasă să te bucuri de momentul prezent. Te temi poate pentru stabilitatea ta pe termen lung şi te simţi vinovat(ă) dacă îţi iei mintea de la aceste lucruri pentru a te concentra pe ceea ce se întâmplă acum în viaţa ta. Nu ar trebui să simţi asta, căci anumite chestiuni nu sunt în controlul tău şi se pot schimba oricând.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici