HOROSCOP 6 noiembrie: Teste de anduranţă azi pentru aceste zodii. La ce provocări le supun astrele

Azi se formează nu mai puţin de cinci aspecte astrale, dar cel tensionat de careu între Mercur din Balanţă şi Saturn din Capricorn fură scena. Efectul lui este acela de a pune unele piedici zodiilor Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) Oricare ar fi acestea, se recomandă să fie tratate ca un test de anduranţă.

14931 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 noiembrie: Teste de anduranţă azi pentru aceste zodii. La ce provocări le supun astrele

HOROSCOP 6 noiembrie - Berbec

Astăzi ar putea apărea tensiuni între tine şi partenerul de viaţă ori în raport cu cei cu care derulezi activităţi profesionale. Este greu de spus ce anume vă aduce în această situaţie cu certitudine, dar se prea poate ca problemele să survină în urma unui dezechilibru în relaţia de putere între voi. S-au tot depăşit limite în ultima perioadă şi nu s-au luat măsuri la timp, ceea ce conduce negreşit şi la astfel de conjuncturi. Poate ar fi cazul să vorbeşti despre ceea ce simţi, să îţi faci cunoscute nemulţumirile şi temerile cu privire la modul în care evoluează lucrurile.

HOROSCOP 6 noiembrie- Taur

La serviciu, se întrevede o zi dificilă astăzi. Cu toate că este vineri, asta nu înseamnă, cel puţin săptămâna aceasta, că programul tău este mai lejer. Apar tot felul de amânări şi blocaje care te solicită mult, care presupun să dai dovadă de mai multă flexibilitate decât eşti capabil(ă) astăzi, dat fiind nivelul de oboseală şi stres pe care le-ai acumulat în ultima perioadă. Încearcă să nu pui presiune suplimentară pe tine, să faci atât cât poţi şi să laşi lucrurile apoi să evolueze de la sine. S-ar putea ca unele probleme să se rezolve singure, să se descurce cumva.

HOROSCOP 6 noiembrie- Gemeni

În plan sentimental şi financiar, se arată o zi cu multe suişuri şi coborâşuri. Te trage inima către tot felul de tentaţii, de lucruri cu care buzunarul sau partenerul tău nu ar prea fi de acord, iar într-un context ca acesta, se pot naşte unele frustrări destul de puternice. Oricare ar fi dorinţele pe care le ai, cert este că ar ajuta mai mult să vorbeşti despre ele decât să le internalizezi, să ţi le refuzi fără a le face măcar cunoscute sau a le procesa singur(ă) într-un fel sau altul. Astfel, s-ar putea să le scapi de sub control.

HOROSCOP 6 noiembrie- Rac

În familie, lucrurile s-ar putea să nu meargă prea bine astăzi. Apar tot felul de evenimente în plan casnic sau domestic care scot la iveală diferenţele de viziune dintre tine şi partenerul de viaţă sau în raport cu cei din familie. În felul acesta, discuţiile în contradictoriu riscă să se extindă din cuplu în familie sau viceversa. Un procedeu prin care să eviţi acest lucru ar fi să ţii anumite lucruri între tine şi anumite persoane, mai ales dacă alte rude nu sunt vizate de cele discutate. În caz contrar, s-ar putea să scapi situaţia de sub control cu totul.

HOROSCOP 6 noiembrie- Leu

La serviciu, îţi poate fi greu să comunici astăzi cu colegii de muncă. În anumite cazuri, acest lucru s-ar putea datora diferenţelor de viziune între tine şi ei ori de caracter în situaţii-limită, care necesită să lăsaţi unul de la celălalt şi să ajungeţi la o strategie de acţiune comună. Sau poate că vă ridică probleme limbajul evaziv din e-mail-uri sau alte programe pe care le utilizaţi pentru a ţine legătura, asta în cazul în care lucrezi de acasă. În circumstanţe ca acestea, ai mai mult de pierdut decât de obicei dacă nu pui întrebări atunci când ai anumite neclarităţi.

HOROSCOP 6 noiembrie- Fecioară

Tentaţiile te urmăresc şi pe tine astăzi la tot pasul. Dar cum bugetul tău de weekend este unul limitat sau chiar ai evitat să îţi setezi unul până azi, poate ar fi cazul să nu te arunci cu capul înainte. În caz contrar, s-ar putea să fii nevoit(ă) să renunţi la angajamente de weekend care presupun nişte cheltuieli. Dacă trebuie să achiziţionezi însă un cadou pentru cineva drag, achiziţiile nu mai sunt aşa uşor de ocolit. Dar poţi opta şi în acest caz pentru ceva util, la un preţ avantajos, care să îţi permită să te bucuri şi de weekend.

HOROSCOP 6 noiembrie- Balanţă

Tentaţiile te urmăresc şi pe tine astăzi la tot pasul. Dar cum bugetul tău de weekend este unul limitat sau chiar ai evitat să îţi setezi unul până azi, poate ar fi cazul să nu te arunci cu capul înainte. În caz contrar, s-ar putea să fii nevoit(ă) să renunţi la angajamente de weekend care presupun nişte cheltuieli. Dacă trebuie să achiziţionezi însă un cadou pentru cineva drag, achiziţiile nu mai sunt aşa uşor de ocolit. Dar poţi opta şi în acest caz pentru ceva util, la un preţ avantajos, care să îţi permită să te bucuri şi de weekend.

HOROSCOP 6 noiembrie- Scorpion

Astăzi s-ar putea să ajungă la tine unele veşti nu tocmai bune. S-ar putea să fie vorba de un telefon care te nelinişteşte, un e-mail sau un mesaj pe reţelele sociale. Dar înainte să crezi ce se vehiculează, indiferent de sursa informaţiilor, verifică pe cont propriu şi alte surse. S-ar putea să îţi dai seama că lucrurile nu stăteau atât de grav pe cât credeai, că poate ai înţeles greşit ce ţi s-a transmis. De asemenea, nu te raporta la trecut atunci când iei decizii legat de prezent sau viitor. E drept, poţi face unele comparaţii, dar lucrurile stau diferit.

HOROSCOP 6 noiembrie- Săgetător

Azi nu este cea mai bună zi pentru investiţii. Entuziasmul este mare şi ai putea cădea uşor în această capcană, dar nu este deloc un moment bun să-ţi pui la bătaie economiile. E normal să ai încredere în proiectele tale, în oamenii cu care lucrezi în cadrul lor sau pentru a le pune pe picioare, dar până nu te asiguri că ai analizat orice direcţie în care acestea ar putea evolua - sau involua, mai bine spus - îţi asumi riscuri care sunt prea mari. În anumite momente, e bine să te arunci cu capul înainte, dar acesta nu-i unul din ele.

HOROSCOP 6 noiembrie- Capricorn

În plan profesional, se întrevede o zi agitată, în care atmosfera este una care îţi creează angoase şi frustrări mai degrabă decât să te încurajeze să îţi depăşeşti limitele. O bună parte din vină o poartă relaţia cu superiorii sau deziciile pe care le-au luat aceştia în ceea ce te priveşte. De asemenea, este posibil ca unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului să facă faţă mai greu decât de obicei răspunderii care le reivne la serviciu. În momente ca acestea, nu poţi da înapoi, să te sustragi de la sarcinile pe care ţi le-ai luat în spate. Dar dă dovadă de diplomaţie.

HOROSCOP 6 noiembrie- Vărsător

Nu eşti într-o stare de spirit bună şi asta se vede pe toate palierele astăzi. La serviciu îţi fuge mintea la tot felul de lucruri, iar odată ajuns(ă) acasă, îţi este greu să te concentrezi la ceea ce familia îţi povesteşte. Aşadar, este cazul să iei taurul de coarne şi să faci ceva în această privinţă. Bate sfârşitul de săptămână la uşă şi dacă nu te descotoroseşti de această dispoziţie, s-ar putea ca lucrurile să evolueze la fel şi în zilele următoare. Încearcă să rezolvi problemele dacă ele există, iar dacă este o stare trecătoare, caută să vezi ce-a generat-o.

HOROSCOP 6 noiembrie- Peşti

Unele relaţii, proiecte sau planuri de viitor nu par să evolueze deloc în direcţia pe care ai anticipat-o, iar astăzi apar primele semne că temerile tale sunt cât se poate de adevărate. Asta nu înseamnă însă că s-a ajuns într-un punct în care nu mai poţi face nimic pentru a le repune pe direcţia cea bună. Asta implică totuşi să fii sincer(ă) cu tine însuţi(ăţi), să comunici cu celelalte persoane implicate. Evenimente ca cele prin care îţi este dat să treci astăzi pot produce daune majore fundaţiei acestor relaţii sau iniţiative la care ţii cu adevărat. Ia măsuri de timpuriu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici