HOROSCOP 7 iunie. Lipsuri şi piedici. Cele mai afectate zodii

Prima zi a acestei săptămâni vine la pachet cu o conjuncţie a Lunii cu Uranus în Taur şi cu un careu tensionat al acesteia cu Saturn retrograd din Taur. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion) se confruntă cu lipsuri şi piedici destul de mari.

30029 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 iunie. Lipsuri şi piedici. Cele mai afectate zodii

HOROSCOP 7 iunie 2021

HOROSCOP 7 iunie 2021 - Berbec

Ar putea apărea astăzi probleme legate de nişte investiţii pe care le-ai făcut recent în unele proiecte de grup sau planuri de viitor. S-ar putea să fie insuficiente sau poate că nu ai luat în calcul nişte variabile care au schimbat cu totul cursul evenimentelor. Sau poate că ai avut încredere că anumite persoane te vor ajuta, dar sprijinul pe care ţi l-au promis a întârziat să apară. Încearcă să nu îţi faci prea multe griji, căci lucrurile s-ar putea îndrepta foarte curând. Eforturile pe care le-ai depus nu vor rămâne nerăsplătite, dar trebuie să faci ajustările care se impun.

HOROSCOP 7 iunie 2021 - Taur

În plan profesional, s-ar putea să apară astăzi nişte situaţii mai complicate. Ar putea fi vorba despre relaţia cu un superior, care trece printr-un impas destul de mare sau poate că îţi este dificil să faci faţă unor responsabilităţi care ţi-au revenit la locul de muncă. Important este să rămâi stăpân(ă) pe situaţie, să nu te panichezi, să iei lucrurile pe rând. Nu vei reuşi să rezolvi toate problemele astăzi, dar dacă iei deciziile potrivite, voi observa cât de curând o ameliorare semnificativă în relaţia cu şefii sau în modul în care gestionezi provocările pe care le-ai întâmpinat la serviciu.

HOROSCOP 7 iunie 2021 - Gemeni

Nu începi săptămâna într-o dispoziţie prea bună. Poate că nu ai apucat să te odihneşti peste weekend sau probabil că ai parte de o zi mai grea la serviciu. În alte situaţii, s-ar putea să fie vorba despre o mică dezamăgire sau de o supărare mai veche care iese la iveală într-un moment vulnerabil. În orice caz, trebuie să faci eforturi să ieşi din această stare, să fii mai selectiv(ă) cu mediile şi cu energiile cu care intri în contact. S-ar putea să te ajute şi să vorbeşti cu cineva apropiat, care înţelege trăirile care te încearcă în această zi.

HOROSCOP 7 iunie 2021 - Rac

Te confrunţi cu un impas destul de mare în ceea ce priveşte un proiect sau o relaţie mai veche. Ştii că trebuie să renunţi la anumite lucruri pentru ca situaţia să revină la normal, iar altele nici nu depind de tine decât într-o anumită măsură. Aşadar, nu-ţi va fi prea uşor să îndrepţi situaţia, dar dac-îţi asumi că unele aspecte nu sunt sub controlul tău şi că uneori ai nevoie şi de un dram de noroc, îţi va fi mai uşor să accepţi ce nu poţi schimba. Oricum, încă mai poţi face schimbări care pot întoarce lucrurile în favoarea ta.

HOROSCOP 7 iunie 2021 - Leu  

Încearcă să nu aduci comportamente de la locul de muncă în viaţa de cuplu, iar la serviciu ar fi foarte bine dacă ai putea să păstrezi raportul de forţe într-o stare de echilibru. E drept că este mai uşor de spus decât să faci aceste lucruri, dar dacă au apărut probleme de relaţionare între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau colegii de muncă, ele se datorează, cel mai probabil, unei delimitări insuficiente între aceste două domenii de viaţă. Aşadar, încearcă să îţi observi mai atent comportamentul şi să vezi dacă ai putea implementa unele schimbări sustenabile pe termen lung.

HOROSCOP 7 iunie 2021 - Fecioară

În plan profesional, s-ar putea să ai parte azi de o zi aglomerată şi stresantă. Poate ai sarcini restante de săptămâna trecută sau apar nişte urgenţe pe care nu le-ai luat în calcul. În orice caz, nivelul de stres la care eşti expus(ă) este destul de mare şi trebuie să faci eforturi destul de mari pentru a rămâne stăpân(ă) pe situaţie. Încearcă să le iei pe rând, să nu te pierzi cu firea. În caz contrar, rişti să somatizezi toată această presiune şi să o resimţi în plan fizic, ceea ce îţi va afecta destul de mult nivelul de productivitate.

HOROSCOP 7 iunie 2021 - Balanţă

Între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii, s-ar putea să se nască azi nişte tensiuni. Ar putea avea legătură cu un eveniment recent care te-a întristat, care ţi-a arătat că se pot purta într-o manieră care nu ţine cont de sentimentele tale sau de ceea ce credeaţi că aveţi în comun în materie de valori şi principii. Sau poate că ţine de un sentiment nefondat, de o temere cu privire la ceea ce ar putea face în anumite situaţii şi condiţii. Toate acestea arată că, în unele privinţe, nu comunicaţi foarte deschis, că este nevoie de un dialog.

HOROSCOP 7 iunie 2021 - Scorpion

În planul vieţii de familie, se manifestă azi o atmosferă tensionată. Motivul s-ar putea să îl constituie o chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ sau poate că diferenţele de viziune sunt prea mari în legătură cu anumite lucruri, fapt care îngreunează discuţiile pe anumite teme. Aşadar, poate că ar fi bine să amâni unele dezbteri, să fii atent(ă) care este starea celor din familie înainte să te lansezi în declaraţii care ştii că ar conduce la polemici. Într-o altă zi, s-ar putea să îi găseşti într-o stare de spirit mai bună, care permite să abordaţi altfel unele lucruri sensibile.

HOROSCOP 7 iunie 2021 - Săgetător  

S-ar putea să apară azi unele discuţii în contradictoriu între tine şi un coleg de muncă. Poate aveţi idei diferite despre cum ar fi cel mai bine să gestionaţi o problemă apărută într-un proiect comun sau există alte chestiuni, mai vechi, care au rămas nerezolvate şi care se fac simţite într-un moemnt vulnerabil experimentat azi la locul de muncă. În orice caz, nu este o zi uşoară şi trebuie să ai grijă cum abordezi aceste probleme de relaţionare. Pe de altă parte, unii(ele) nativi(e) s-ar putea confrunta cu probleme tehnice, care nu ţin de comunicarea cu cei cu care lucrează.

HOROSCOP 7 iunie 2021 - Capricorn

Trebuie să ai mai multă grijă cât cheltuieşti astăzi. S-ar putea să te laşi dus(ă) de val într-un moment nepotrivit şi să faci o achiziţie care nu este prea bună pentru tine, mai ales în contextul financiar actual. S-ar putea să apară unele plăţi la care nu te-ai aşteptat, deci ar fi mai bine să ai pe ce pune mâna decât să îţi satisfaci un răsfăţ prea costisitor. În cazul în care eşti în poziţia în care trebuie să faci un cadou cuiva, o idee bună ar fi aceea să mizezi pe ceva de care se va folosi pe viitor.

HOROSCOP 7 iunie 2021 - Vărsător

Tensiunile s-ar putea să crează la un nivel foarte ridicat astăzi în plan familiar. Îţi este greu să treci cu vederea lucruri pe care altfel le-ai fi ignorat, iar comportamentul şi viziunile celor dragi cu privire la unele lucruri foarte importante pentru tine te dezamăgeşte destul de puternic. Aşadar, există riscul să se ajungă la unele conflicte aprinse pe teme de interes casnic sau domestic. Poate că ar fi mai bine totuşi dacă ai reuşi să le amâni pentru o zi în care sunteţi mai dispuşi cu toţii să ajungeţi la un compromis satisfăcător, la un anumit teren de mijloc.

HOROSCOP 7 iunie 2021 - Peşti

Încearcă să nu apelci prea mult urechea la gura târgului. Se spun multe şi mărunte şi s-ar putea să le iei prea personal astăzi. În consecinţă, nu este deloc indicat să iei decizii pe baza a ceea ce cineva a spus fără să faci nişte cercetări pe cont propriu în prealabil. În caz contrar, rişti să spui sau să faci lucruri pe care nu le mai poţi retrage, care îşi vor lăsa amprenta într-un fel sau altul pe relaţiile sau proiectele la care ai muncit atât de mult. Ascultă ceea ce îţi transmite intuiţia, căci asta te va ajuta mult.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici