HOROSCOP 7 martie. Evenimente surprinzătoare azi pentru aceste zodii. Nu se aşteptau la un final de săptămână ca acesta

9325 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 martie. Evenimente surprinzătoare azi pentru aceste zodii. Nu se aşteptau la un final de săptămână ca acesta

HOROSCOP 7 martie. Evenimente surprinzătoare azi pentru aceste zodii. Nu se aşteptau la un final de săptămână ca acesta

Luna intră azi în Capricorn, de unde îi lansează lui Uranus din Taur un trigon armonios. Se prefigurează surprize plăcute azi pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), care finalizează weekendul într-o notă pozitivă.

HOROSCOP 7 martie - Berbec

Cu toate că este duminică astăzi, s-ar putea să te întâlneşti astăzi cu unele oportunităţi financiare destul de importante. Poate lucrezi la un proiect de la serviciu pe care speri să îl termini mai repede pentru a primi un bonus. Sau poate că întreprinzi nişte activităţi cu unele persoane de la serviciu în afara companiei, pentru a câştiga ceva în plus pe lângă salariu. În orice caz, pari a fi într-o perioadă bună financiar vorbind.

HOROSCOP 7 martie - Taur

În această duminică, pari a fi într-o stare de spirit de zile mari, ceea ce merge până într-acolo încât să schimbe în bine cu totul vibraţia în planul vieţii de familie şi în cuplu. Dacă nu ştii ce să faci astăzi, o idee bună ar fi să iei în natură, să mergi undeva la ţară sau chiar într-un loc cu încărcătură spirituală, care te-ar putea ajuta să reflectezi la anumite lucruri care ţi s-au întâmplat.

HOROSCOP 7 martie - Gemeni

Se anunţă astăzi o zi în care nivelul tău de energie nu este cel mai ridicat. Pe de altă parte, asta nu înseamnă automat că ai o zi proastă. Trebuie doar să nu pui presiuni inutile pe tine, să te relaxezi mai mult, să laşi activităţile mai solicitante pe weekendul următor. S-ar putea, de asemenea, să te ajute dacă vorbeşti cu cineva despre ceea ce simţi. Ţi se va lua o piatră de pe inimă.

HOROSCOP 7 martie - Rac

Simţi astăzi nevoia de a socializa, de a fi la curent cu ce anume se întâmplă în viaţa prietenilor. Iată aşadar o bună ocazie să ieşiţi şi să vă vedeţi, în condiţii de maximă siguranţă desigur. S-ar putea ca şi persoana iubită să se arate doritoare să te însoţească, semn că reuşita întâlnirii va fi garantată. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de o întâlnire romantică ad hoc cu un/ o amic(ă).

HOROSCOP 7 martie - Leu

Dacă te afli printre cei care lucrează astăzi, s-ar putea să te surprindă până şi pe tine nivelul de randament de care dai dovadă astăzi. Poate există o motivaţie mai profundă pentru care tragi tare astăzi, care vizează fie un bonus important la salariu, fie un progres în ierarhia de la serviciu. În orice caz, se vede că ştii să te mobilizezi, că ai coordonatele necesare să înregistrezi o mare realizare în perioada care urmează.

HOROSCOP 7 martie - Fecioară

Se prefigurează la orizont o zi numai bună de petrecut în compania persoanei iubite şi/ sau a copiilor, de preferat undeva în natură, la ţară, la aer curat. Chiar dacă este vorba doar de o excursie scurtă, fii sigur(ă) că nivelul tău de energie va beneficia cu vârf şi îndesat de pe urma acestei ieşiri. Aşadar, fă-ţi timp de odihnă activă şi te vei bucura de efectele ei mult mai repede decât ai fi crezut.

HOROSCOP 7 martie - Balanţă

Dacă nu ai idei cu privire la petrecerea timpului liber astăzi, află că cel mai bine ţi-ar prinde să stai cu familia, mai ales dacă au existat recent reproşuri cu privire la nivelul de implicare redus de care ai dat dovadă în familie în ultima vreme. Aşadar, este important să le oferi din atenţia şi energia ta celor dragi, să aveţi planuri comune măcar într-o zi din săptămână, dacă nu se poate în mai multe.

HOROSCOP 7 martie - Scorpion

Pentru tine, recomandarea astrelor este aceea de a petrece timp cu partenerul, poate chiar doar în doi, astfel încât să aveţi tot timpul necesar pentru a discuta lucruri care ţin de viaţa de cuplu, aspecte pe care poate le-aţi ignorat din cauza muncii sau a altor situaţii. Aşadar, poate ieşiţi la o cină romantică în oraş sau vă-ndeletniciţi acasă cu activităţi de hobby care vă aduc amândurora satisfacţii. Contează mult să vă oferiţi asemenea momente.

HOROSCOP 7 martie - Săgetător

S-ar putea să te afli astăzi printre nativii(ele) care nu stau degeaba, care caută să îşi suplimenteze resursele prin intermediul unor activităţi extraprofesionale, fie în domeniul de activitate principal, fie într-un sector conex. În orice caz, se pare că te descurci foarte bine din acest punct de vedere, întrucât eşti mai aproape ca oricând de un câştig financiar important. Pe de altă parte, nu ignora angajamentele luate faţă de familie cu ceva timp în urmă.

HOROSCOP 7 martie - Capricorn

Eşti într-o dispoziţie foarte bună astăzi şi se vede că sfârşitul de săptămână ţi-a priit până acum. Cât priveşte planurile tale pentru ultima zi de weekend, ar fi indicat ca acestea să vizeze partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Iar dacă nu ai întâlnit pe acel cineva special, s-ar putea să primeşti astăzi semnale că cineva este interesat de tine. Nu este exclus chiar să facă primul pas, să ieşiţi undeva pe parcursul acestei zile.

HOROSCOP 7 martie - Vărsător

Momentele cu familia te încarcă de bună dispoziţie şi de energia de care ai nevoie pentru activităţile de săptămâna viitoare. În acelaşi timp, la fel de reconfortant s-ar putea să fie şi timpul pe care-l petreci singur(ă), diferent dacă alegi să dormi mai mult, să citeşti ceva sau să te plimbi. Ai nevoie şi de un răgaz să îţi aduni gândurile, să îţi planifici încetul cu încetul treburile pe săptămâna următoare. Te va ajuta mult.

 

Peşti

 

Ai nevoie astăzi de o ieşire cu prietenii. Aşadar, dacă vremea vă permite, nu ar fi rău să vă vedeţi la o cafea undeva pe o terasă. Nu ar strica să le povesteşti despre planurile tale pe termen lung, să obţii un feedback din partea lor. S-ar putea să te ajute să le rafinezi, astfel încât succesul pe care îl urmăreşti să fie unul garantat. Încearcă totuşi să te deschizi şi criticilor care pot apărea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici