HOROSCOP 9 mai: Venus intră în Gemeni. Zodii care au toate atuurile să reuşească

Astăzi intră Venus în Gemeni, unde rămâne până pe 2 iunie. Se întrevede aşadar o perioadă în care zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) nu sunt doar mai comunicative decât de obicei graţi tranzitului lui Mercur prin acelaşi semn, dar şi mai carismatice.

34206 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 mai: Venus intră în Gemeni. Zodii care au toate atuurile să reuşească

HOROSCOP 9 mai 2021

VEZI AICI HOROSCOP 10 mai: Lipsa de stabilitate le preocupă pe aceste zodii. Ce trebuie să facă pentru remedia situaţia

HOROSCOP 9 mai - Berbec  

Venus intră azi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce-ţi completează abilităţile de comunicare potenţate în această perioadă de tranzitul lui Mercur cu o doză binemeritată de şarm şi carismă. În felul acesta, ai şansa de a atrage de partea ta chiar şi persoanele care ţi-au purtat antipatii până acum. Aşadar, se creează un context favorabil acelor discuţii pe care ai tot evitat să le ai de teamă că s-ar putea termina prost.

HOROSCOP 9 mai - Taur  

Venus ajunge astăzi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, aducând cu sine oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. Aşadar, nu numai că ai idei în această direcţie graţie HOROSCOP 10 mai: Lipsa de stabilitate le preocupă pe aceste zodii. Ce trebuie să facă pentru remedia situaţia lui Mercur prin acelaşi sector, dar întâlneşti şi persoanele care te ajută să le materializezi. Urmează aşadar o perioadă în care vei fi plăcut surprins(ă) de câştigurile pe care le realizeze pe lângă salariu.

HOROSCOP 9 mai - Gemeni

Venus îşi face azi intrarea în chiar semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că vei avea mai multă încredere în propria persoană şi, deci, mai multe ocazii în care să te exprimi, fapt la care te încurajează tranzitul lui Mercur prin zodia în care te-ai născut. Iată aşadar ocazia perfectă să te impui, să ieşi în evidenţă, să consolidezi şi să începi noi relaţii de prietenie şi/ sau iubire. Se pun reflectoarele pe atuurile tale.

HOROSCOP 9 mai - Rac

Venus intră azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce poate face ca unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului să se întoarcă la o fostă iubire sau să le dea târcoale un partener din trecut. În cazul altora, s-ar putea să fie vorba despre o relaţie de iubire pe care, pentru moment, o ţin departe de ochii curioşilor. Aşadar, secretele şi iubirea se amestecă în această perioadă, lucru care ar putea să aducă şi probleme.

HOROSCOP 9 mai - Leu  

Venus ajunge astăzi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că eşti activ(ă) pe plan social în săptămânile următoare şi dispui de toate atuurile necesare pentru a ieşi în evidenţă. Mai mult decât atât, faci progrese reale la nivelul iniţiativelor în care eşti implicat(ă) sau pe care le derulezi pe cont propriu, iar conexiunile pe care le ai te vor ajuta să depăşeşti nişte probleme.

HOROSCOP 9 mai - Fecioară  

Venus îşi face intrarea în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce te va ajuta să te faci remarcat(ă) în domeniul tău de activitate şi la serviciu, mai ales în raport cu superiorii. Iar cum Mercur te ajută să comunici mai bine cu ei, se întrevede pentru tine o perioadă de câteva săptămâni în care faci paşi mari către un statut superior în carieră, poate chiar către promovarea pe care o aşteptai de mult.

HOROSCOP 9 mai - Balanţă

Venus ajunge astăzi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor şi a călătoriilor. Pentru unii(le) nativi(e), asta înseamnă o relaţie la distanţă, care începe în această perioadă sau care înregistrează un progres destul de mare. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre o călătorie în interes personal sau nişte studii care-i aduc pe nativi(e) aproape de persoane cu care au multe lucruri în comun şi care le pot da lecţii de viaţă importante.

HOROSCOP 9 mai - Scorpion  

Cu Venus în casa banilor şi a relaţiilor, vei constata că te înţelegi mai bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. În plus, comunicaţi eficient, mai ales atunci când vine vorba de resursele comune, de iniţiative pe care le derulaţi sau vreţi să le implementaţi împreună. În plus, acest tranzit va echilibra raportul de forţe între tine şi ei, fapt care va ajuta la o mai bună înţelegere între voi.

HOROSCOP 9 mai - Săgetător

Venus intră azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, dând startul unei perioade mai mult decât prielnice vieţii de cuplu şi relaţiei cu cei cu care lucrezi. Pe lângă faptul că se comunică mai bine în aceste sectoare de viaţă, sunteţi parcă mai apropiaţi unul de celălalt şi aveţi mai multă încredere în celălalt. În felul acesta, nu au decât de câştigat proiectele pe care le derulaţi în această perioadă sau le veţi implementa.

HOROSCOP 9 mai - Capricorn  

Venus ajunge astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, ceea ce face ca atmosfera de la serviciu să fie mai calmă şi mai aşezată decât de obicei, ceea ce te ajută să dai dovadă de o productivitate mai mare în următoarea perioadă. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, acest tranzit vine la pachet cu o îmbunătăţire semnificativă a stării lor fizice, mai ales dacă au trecut recent printr-o problemă de sănătate.

HOROSCOP 9 mai - Vărsător  

Venus intră azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, semn că atmosfera din familie este caldă şi armonioasă. În cazul altor nativi(e) ai(le) acestei zodii, s-ar putea să fie vorba despre o persoană specială care intră în viaţa lor. Aşadar, fie că eşti single sau ai o relaţie consacrată, astrele se îngrijesc de sectorul amoros şi se asigură că lucrurile merg în direcţia bună, către o evoluţie clară pe acest plan.

HOROSCOP 9 mai - Peşti

Venus ajunge astăzi în casa familiei din horoscopul solar, ceea ce atenuează din diferenţele de viziune şi mentalitate între tine şi apropiaţi. Lucrurile care, de regulă, te supără la cei dragi nu mai sunt la fel de evidente în această perioadă şi te concentrezi mai mult pe ceea ce vă apropie. Pe de altă parte, vor exista şi situaţii în care se conturează tensiuni, dar le depăşeşti mai uşor, fără să se ajungă prea departe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici