HOROSCOP 10 mai: Lipsa de stabilitate le preocupă pe aceste zodii. Ce trebuie să facă pentru remedia situaţia

Săptămâna începe pe fondul trecerii Lunii în semnul Taurului. Pe zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) le preocupă, la început, de săptămână, atingerea stabilităţii într-un sector de viaţă marcat de dezechilibre în ultima perioadă.

6277 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 mai: Lipsa de stabilitate le preocupă pe aceste zodii. Ce trebuie să facă pentru remedia situaţia

HOROSCOP 10 mai - Berbec  

Luna intră azi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, semn că începi săptămâna gândindu-te la oportunităţile de câştig care s-au conturat încă de joia sau vinerea trecute ori din weekend. Sau poate că îţi faci planuri să pui câte ceva deoparte, asta mai ales dacă intenţionezi să faci o achiziţie importantă sau o investiţie în ceva durabil. În orice caz, te preocupă destul de mult siguranţa stării tale materiale, dacă nu chiar cultivarea ei. Pentru ca rezultatele să apară, trebuie să dai însă dovadă de consecvenţă, ceea ce, uneori, poate fi destul de greu pentru tine.

HOROSCOP 10 mai - Taur  

Luna poposeşte astăzi în chiar semnul naşterii tale, prilej numai bun să începi săptămâna punându-te pe tine pe primul plan. Nu eşti genul de persoană care să se neglijeze, dar nici să facă o prioritate din propria persoană, dar ziua aceasta este una dintre acelea în care-ţi este recomandat să te asculţi pe tine întâi şi apoi să apleci urechea la ceilalţi. Ai grijă, însă, căci asta poate degenera într-o încăpăţânare care nu îţi va face bine, care te va îndepărta de unele oportunităţi pe care ţi le poate aduce ziua de astăzi. Este foarte important să faci distincţia corectă.

HOROSCOP 10 mai - Gemeni

Luna progresează azi în casa subconştientului din horoscopul tău solar, ceea ce s-ar putea să te facă să te gândeşti la trecut, la persoane sau situaţii care există şi acum în viaţa ta ori care sunt de domeniul amintirilor. În acelaşi timp, acest tranzit îţi poate accentua latura încăpăţânată, pe care nu o laşi prea des să ajungă la suprafaţă şi să se manifeste. Dacă vezi că tinzi să ţii cu dinţii de o idee, întreabă-te care este motivul pentru care ai această predispoziţie. Cu siguranţă s-a atins un punct nevralgic, asupra căruia nu ar fi rău să te concentrezi.

HOROSCOP 10 mai - Rac

Luna ajunge astăzi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău general, semn că începi săptămâna optimist(ă), determinat(ă) să faci progresele la care te-ai aşteptat pentru zilele următoare în direcţia obiectivelor tale pe termen lung. Ceea ce încearcă să puncteze acest tranzit selenar este faptul că trebuie să te înarmezi cu răbdare şi perseverenţă. Iar dacă intervin situaţii pe care nu ştii cum să le gestionezi ori ţi-ar prinde bine o părere obiectivă, apelează la prieteni şi/ sau la cei care îţi împărtăşesc idealurile şi viziunile. Te va ajuta mai mult decât te-ai fi aşteptat.

HOROSCOP 10 mai - Leu  

Luna migrează azi în casa carierei din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că sectorul profesional ajunge în topul priorităţilor tale de la începutul acestei săptămâni. Acest lucru s-ar putea datora unor sarcini cu responsabilităţi mari, deci unor factori care ţin de tine mai puţin, iar în alte cazuri, ar putea fi vorba de nişte obiective proprii pe acest plan, care vizează un traiect ascendent în ierarhia de la locul de muncă. Indiferent de situaţia în care te afli, progresele nu se vor lăsa aşteptate prea mult, iar aprecierea pentru eforturile pe care le faci va veni la timp.

HOROSCOP 10 mai - Fecioară  

Cu Luna în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi interacţiunii cu instituţiile statului, nu este de mirare dacă te preocupă astăzi unul sau mai multe astfel de aspecte. Unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului definitivează aranjamentele pentru o deplasare care va avea loc curând. Alţii(tele) fac demersurile necesare pentru a relua sau a se înscrie la cursuri ori pentru a susţine un examen important. În cazul altor nativi(e), este vorba mai degrabă despre progrese în cazul unor procese birocractice în care sunt angrenaţi(te). Sau poate că acest tranzit aduce nişte binemeritate concluzii cu privire la evenimente recente care te-au marcat.

HOROSCOP 10 mai - Balanţă

Luna ajunge astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea să însemne că apar şanse de câştig în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care derulezi activităţi în plan profesional. Cel mai probabil, însă, depinde de raportul de forţe între voi şi de echilibrul lui dacă reuşiţi să profitaţi de aceste oportunităţi sau dacă riscă să treacă pe lângă voi. Aşadar, este important să fii atent(ă) când anume trebuie să laşi de la tine şi când ar fi cazul să te impui, astfel încât să vă întâlniţi la mijloc.

HOROSCOP 10 mai - Scorpion  

Luna poposeşte azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, semn că, şi în cazul tău, se pune accentul la începutul acestei săptămâni pe relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Nu simţi nevoia unor schimbări în raport cu ei, dar în acelaşi timp, undeva în interior, o voce îţi spune că nu este tocmai bine să te opui unor transformări la nivel de atitudine unul în raport cu celălalt. Sau poate că v-ar prinde bine să evoluaţi şi obiectivele de-acum, să vedeţi dacă mai rezonaţi cu ele. Iar pentru asta, orgoliile trebuie ţinute-n frâu.

HOROSCOP 10 mai - Săgetător

Luna intră astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce te face să te simţi mai puternic(ă), mai rezistent(ă), atât în faţa stresului resimţit la locul de muncă, cât şi în raport cu starea de bine la nivel fizic. Pe de altă parte, există nativi(e) ai(le) aecestui semn care pot confunda ameliorarea cu o rezistenţă mai mare la durere, ceea ce s-ar putea să conducă la alte probleme. Aşadar, dacă ceva nu-i în regulă, o vizită la cabinetul specialistului se impune, mai ales dacă încerci, în această perioadă, să ai mai multă grijă de sănătate.

HOROSCOP 10 mai - Capricorn  

Luna migrează azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, motiv pentru care simţi nevoia să petreci mai mult timp alături de cei dragi. Poate că programul pe care ţi l-ai făcut pe astăzi sau modul în care se modifică el pe parcursul zilei, nu îţi lasă prea mult timp liber la dispoziţie după programul de muncă, dar nu este nevoie de prea multe ore pentru momente de calitate alături de cei dragi. Dacă vă bucuraţi, în linişte, fiecare de hobby-urile lui şi vă zâmbiţi cald unul altuia când vă intersectaţi, poate fi absolut suficient pentru azi.

HOROSCOP 10 mai - Vărsător  

Luna ajunge astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că sectorul domestic, casnic şi locativ reprezintă - vrei, nu vrei - o prioritate pentru tine astăzi. Pe de altă parte, acest lucru nu este egal cu faptul că, pe acest plan, ai parte de surprize neplăcute ori de un neprevăzut care îţi dă motive să te temi. Mai degrabă, este vorba despre faptul că este timpul potrivit să rezolvi, alături de cei dragi, o problemă care, de un timp încoace, îţi stătea ca un ghimpe în coastă. Profită de această oportunitate să instaurezi armonia deplină în casa ta.

HOROSCOP 10 mai - Peşti

Luna intră azi în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea denota faptul că te preocupă interacţiunea cu ceilalţi astăzi, fie doar pentru că simţi nevoia de socializare, fie pentru că trebuie să negociezi termenii şi condiţiile unor colaborări mai vechi sau mai noi. În orice caz, trebuie să ai grijă la felul în care te exprimi, iar la asta te ajută acest tranzit selenar. Pe de altă parte, trebuie să fii atent(ă), căci există situaţii în care viteza de reacţie contează mult, iar din acest punct de vedere, energia pe care ţi-o transmite Luna nu-i benefică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici