HOROSCOP Duminică, 19 iunie – Weekend-ul continuă într-o notă negativă pentru aceste zodii. Nimic nu iese cum şi-au propus

Venus din Taur face azi un careu tensionat la Saturn din Vărsător, semn că weekend-ul riscă să se termine într-o notă la fel de negativă ca cea de ieri pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător).

2936 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Duminică, 19 iunie – Weekend-ul continuă într-o notă negativă pentru aceste zodii. Nimic nu iese cum şi-au propus

Sursa - NASA

Berbec

Din câte se pare, se anunţă o zi dificilă din nou în raport cu prietenii. Poate că nu reuşeşti să te sincronizezi nici astăzi cu prietenii din cauza unor probleme financiare sau probabil că nu ai trecut încă peste o dezamăgire pe care ţi-au pricinuit-o într-un moment în care aveai nevoie de ajutorul lor. Încearcă să vezi dacă poţi discuta astăzi cu ei/ele despre ceea ce simţi şi cum crezi că se poate remedia situaţia.

Taur

S-ar părea că vor continua şi azi tensiunile în raport cu acel cineva din familie. Aveţi aşteptări diferite unul de la celălalt sau poate că nu primeşti validarea pe care o aştepţi în legătură cu anumite iniţiative personale. Ar ajuta dacă ai lăsa anumite discuţii pe altă dată sau dacă nu ai mai depinde atât de mult de legitimare exterioară. În felul acesta, va dispărea şi atmosfera încordată care există între tine şi cei dragi.

Gemeni
Starea ta de spirit pare să nu îşi fi revenit de ieri. Dispoziţia ta ar putea avea de suferit în continuare dacă dai curs gândurilor negative. Aşadar, este foarte important să te înconjori de oameni pozitivi, să nu te laşi influenţat(ă) negativ de energii care nu îţi cad bine în contexte ca acesta. Pe de altă parte, depinde şi de tine să priveşti partea plină a paharului, să ai o perspectivă optimistă asupra anumitor lucruri.

Rac
Continui să ai unele temeri mai mult sau mai puţin întemeiate cu privire la modul în care va evolua o relaţie de prietenie, un proiect sau chiar legătura cu partenerul de viaţă. Poate că nu ai apucat încă să discuţi cu ceilalţi despre temerile tale, astfel că ar fi indicat să te ocupi astăzi de acest aspect. Abordează-i pe un ton calm şi s-ar putea să îţi dai seama că sunt mai receptivi(e) decât credeai.

Leu
S-ar putea să ai parte şi azi de discuţii în contradictoriu cu partenerul despre modul în care tu sau el v-aţi purtat recent la un eveniment social din comunitatea voastră. Sau poate că deranjează încă lucruri la felul în care abordaţi cariera în raport cu viaţa sentimentală. Aşadar, trebuie să faci eforturi să ajungi la un numitor comun cu cel drag. Încearcă să vezi ce ar fi de făcut pentru a readuce echilibrul în relaţie.

Fecioară

Nivelul tău de energie s-ar putea să fie şi astăzi cam scăzut. Aşadar, dacă nu ai renunţat ieri la unele angajamente sociale în favoarea odihnei, poate că ar fi cazul să faci acum ceva în acest sens. În caz contrar, vei începe săptămâna viitoare cu un dezavantaj destul de mare, în sensul în care-ţi va fi greu să te concentrezi şi să te apuci de muncă. Caută să te pui pe tine pe primul loc.

Balanţă
Orgoliile par să fie şi astăzi supradimensionate în cuplu şi/ sau în raport cu copiii, motiv pentru care există riscul să se ajungă la tensiuni (şi) astăzi. Din acest motiv, trebuie să fii foarte atent(ă) cum evoluează discuţiile între voi, în ce direcţie se duc. Ai putea să eviţi un conflict în adevăratul sens al cuvântului dacă ai reuşi să eviţi acele teme care ştii că ar putea produce ficţiuni între tine şi cei dragi.

Scorpion

Aceeaşi chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ ar putea produce şi astăzi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă. Sau poate că apar alte motive de tensiune între tine şi persoana iubită, care au legătură mai mică sau mai mare cu aceleaşi domenii de viaţă. Încearcă să vezi ce se poate face pentru a comunica eficient pe aceste teme, fără ca spiritele să se încingă prea tare şi să se ajungă la tensiuni mari.

Săgetător
În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea să te confrunţi cu dificultăţi de comunicare în raport cu colegii de serviciu, la fel ca ieri. De acelaşi avertisment au parte şi nativii(ele) care au un proiect sau o sarcină de care se ocupă alături de apropiaţi. Păreţi să aveţi idei diferite despre ceea ce vreţi să realizaţi, iar din acest motiv, rezultatele se lasă aşteptate. Fii sincer(ă) în legătură cu dorinţele pe care le ai.

Capricorn
Din punct de vedere financiar, s-ar putea să te confrunţi şi astăzi cu unele lipsuri sau cu tendinţa de a cheltui mai mult decât ar fi necesar. Aşadar, se menţine avertismentul de ieri, acela cum că trebuie să nu te laşi dus(ă) de val dacă trebuie să achiziţionezi un cadou sau te gândeşti să îţi faci un răsfăţ. Va veni şi momentul în care poţi trece peste lista de cumpărături fără nicio grijă prea mare.

Vărsător
Tensiunile în raport cu un membru al familiei de origine ar putea continua şi astăzi. Îţi este pur şi simplu greu să ocoleşti acele subiecte care scot la iveală diferenţe mari de viziune şi comportament între tine şi ei, iar din această cauză, riscă să se repete povestea de ieri. Sau poate că ies la iveală frustrările pe care ai reuşit să le ţii în frâu ieri. Încearcă să faci să nu se ajungă acolo.

Peşti

Veştile mai puţin plăcute ar putea continua şi astăzi, astfel că trebuie să dai dovadă de mai multă stăpânire de sine decât ieri. Nu este indicat să iei decizii pe baza lor, ci să mai aştepţi să vezi dacă lucrurile chiar stau aşa cum par la prima vedere. S-ar putea să îţi dai seama că problema nu este atât de mare dacă ai răbdare azi. Universul s-ar putea să o rezolve pe jumărate pentru tine.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici