HOROSCOP Duminică, 26 februarie. Un sfârşit de săptămână complicat pentru zodii. O parte din ele o scot la liman

Înainte să intre în Gemeni, Luna din Taur face un careu tensionat cu Saturn din Vărsător şi un trigon armonios cu Pluto din Capricorn. Aşadar, lucrurile s-ar putea să evolueze cam prost pentru zodiile Fixe (Leu, Scorpion, Vărsător) în afara Taurilor.

28042 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Duminică, 26 februarie. Un sfârşit de săptămână complicat pentru zodii. O parte din ele o scot la liman

HOROSCOP 26 Februarie - Berbec

Este posibil ca planurile pe care ţi le-ai făcut astăzi cu prietenii să te coste mai mult decât te-ai aşteptat. Pe de altă parte, dacă lucrezi astăzi, s-ar putea ca nivelul de randament de care dai dovadă să fie unul nesperat de mare. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa comunicării din horoscopul tău general, prilej numai bun să te vezi cu rudele apropiate pe care nu le-ai mai vzut de mult.

HOROSCOP 26 Februarie - Taur

De dimineaţă, s-ar putea să apară unele tensiuni cu cineva apropiat din familie de sex feminin. Într-un fel sau altul, îţi dai seama cum gândeşte celălalt şi ce anume ai putea face pentru a ajunge la un numitor comun. În a doua jumătate a zilei, Luna îşi face loc în casa banilor din horoscopul tău solar, astfel că s-ar putea să apară unele oportunităţi de ordin financiar de care ar fi bine să profiţi curând.

HOROSCOP 26 Februarie - Gemeni

Starea ta de spirit ar putea să fluctueze destul de mult în prima parte a acestei zile, astfel că trebuie să ai mare grijă cum gestionezi situaţiile care te expun la stres şi la presiune mai mare decât cea pe care o resimţi de obicei. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în semnul naşterii tale, ceea ce te ajută să îţi recapeţi o stare de spirit bună şi să-ţi poţi vedea de angajamente.

HOROSCOP 26 Februarie - Rac

În prima parte a zilei, există riscul să se nască unele discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă pe seama unui prieten sau a unor planuri de viitor pe care le aveţi împreună sau separat. În a doua jumătate a zilei, Luna intră în casa subconştientului din astrograma ta generală şi te îndeamnă la reflecţie. Aşadar, s-ar putea să îţi dai seama mai uşor unde ai greşit şi cum poţi gestiona aceste situaţii pe viitor.

HOROSCOP 26 Februarie - Leu

În prima parte a zilei, există posibilitatea să se nască discuţii în contradictoriu între tine şi partenerul de viaţă din cauza sectorului profesional. Pe de altă parte, la locul de muncă, lucrurile merg bine, astfel că s-ar putea să fie destul de dificil să stabileşti o balanţă între cele două domenii. În a doua parte a zilei, Luna îşi face loc în casa vieţii sociale, prilej numai bun să petreci timp mai mult cu prietenii.

HOROSCOP 26 Februarie - Fecioară

În prima jumătate a zilei, s-ar putea ca nivelul tău de energie să fie destul de scăzut, cel mai probabil din cauza faptului că ai avut parte de o săptămână destul de plină. Pe parcursul zilei, este posibil totuşi să-ţi revină forţele sau, cel puţin, să dobândeşti o dispoziţie mai bună. În a doua jumătate a zilei, Luna ajunge în casa statutului social, semn că s-ar putea să ai parte de întâlniri cu persoane importante.

HOROSCOP 26 Februarie - Balanţă

În prima parte a zilei, este posibil să apară tensiuni între tine şi unele persoane apropiate, dar s-ar putea ca apele să se mai calmeze pe măsură ce înaintează ziua. În a doua parte a zilei, Luna îşi face intrarea în casa călătoriilor din horoscopul tău general, astfel că dacă nu ţi-ai făcut planuri pentru această zi, poate că ar fi bine să optezi pentru o ieşire din jungla urbană undeva în natură, de exemplu.

HOROSCOP 26 Februarie - Scorpion

În prima parte a acestei zile, ar putea apărea discuţii aprinse între tine şi partenerul de viaţă cu privire la o chestiune de ordin casnic şi/ sau domestic. Într-un final, însă, veţi ajunge la un compromis satisfăcător pentru toţi cei implicaţi. În a doua jumătate a zilei, Luna poposeşte în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, astfel că este necesar să clarifici unele chestiuni legate de finanţe cu persoana iubită cândva după-amiază.

HOROSCOP 26 Februarie - Săgetător

În prima jumătate a zilei, este posibil să apară discuţii aprinse în familie din cauza muncii, iar dacă lucrezi azi, este posibil ca tensiunile să aibă de-a face cu colegii de muncă. Se mai calmează lucrurile, mai ales când vă daţi seama că o colaborare între voi are şi mize financiare. În a doua parte a zilei, Luna îşi face loc în casa relaţiilor, prilej cu care se revine la sentimente mai bune în relaţii.

HOROSCOP 26 Februarie - Capricorn

În prima parte a zilei, există posibilitatea să apară unele cheltuieli pe care nu le-ai luat în calcul, dar s-ar putea să te bucure totuşi să le faci, întrucât vizează un cadou pentru cineva drag. În a doua jumătate a zilei, Luna poposeşte în casa sănătăţii din horoscopul tău general, fapt pentru care se recomandă să ai mai multă grijă cum gestionezi momentele de muncă în raport cu cele de odihnă pe parcursul acestei zile.

HOROSCOP 26 Februarie - Vărsător

În prima jumătate a zilei, s-ar putea să apară unele discuţii mai aprinse cu cineva drag, dar pe parcursul zilei, s-ar putea ca lucrurile să ia o întorsătură spre bine. În a doua parte a acestei zile, Luna ajunge în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să ai parte totuşi de o seară frumoasă alături de cei dragi. Într-un fel sau altul, aţi ajuns la un compromis.

HOROSCOP 26 Februarie - Peşti

În prima parte a zilei, este posibil să primeşti unele veşti care te pun pe gânduri şi/ sau care chiar te supără într-un fel sau altul. În a doua jumătate a zilei, Luna îşi face apariţia în casa familiei din astrograma ta generală, motiv pentru care se recomandă să petreci astăzi mai mult timp cu cei dragi, indiferent dacă v-aţi propus acest lucru sau nu. Cu siguranţă există activităţi care v-ar putea aduce mai aproape.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici