HOROSCOP Duminică, 5 iunie – Întâmplări îngrijorătoare azi pentru patru zodii. Duminica lor va fi dată peste cap

Luna din Leu îi trasează azi lui Uranus din Taur un careu tensionat, semn că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) ar putea fi ţinta unor suprize nu prea plăcute astăzi.

40099 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Duminică, 5 iunie – Întâmplări îngrijorătoare azi pentru patru zodii. Duminica lor va fi dată peste cap

Sursa Foto - NASA

Berbec

Trebuie să ai grijă mai mare astăzi la cheltuieli. S-ar putea să te laşi dus(ă) de val, de sentimentele pe care le ai pentru partenerul de viaţă şi/sau pentru cei mici şi să ajungi să scoţi din buzunar sume pe care bugetul pentru acest final de săptămână nu ţi le permite. Va veni momentul în care să poţi face acest lucru fără să te uiţi la bani, dar din câte se pare, nu este acesta.

Taur

Între tine şi o persoană din familie s-ar putea naşte azi un conflict. Ai mare grijă cum te porţi şi ce mimică adopţi în prezenţa sa. Ar fi păcat ca o zi de duminică atât de frumoasă să aibă de suferit din cauza faptului că unele discuţii merg prea departe. Încearcă să nu iei în nume personal reacţiile sale şi vei vedea că nu este chiar atât de greu să gestionezi bine astfel de momente.

Gemeni
Intri azi în contact cu tot felul de informaţii şi veşti, dar s-ar putea ca nu toate din ele să fie adevărate. Aşadar, este foarte important să afişezi o perspectivă obiectivă, să nu iei nicio decizie până nu eşti sigur(ă) că nu ai cum să greşeşti. În caz contrar, poţi să spui sau să faci lucruri pe care nu le mai poţi retrage şi care nu sunt deloc în avantajul tău. Gândeşte lucrurile în perspectivă.

Rac
Trebuie să ai grijă astăzi la planurile cu prietenii pentru că pot ajunge să te coste mai mult decât ţi-ai propus. Nu ar trebui să te laşi convins(ă) să mergi mai departe cu ele dacă nu dispui momentan de confortul financiar pentru acest lucru. Vor veni şi vremuri mai bune, iar acum, pentru moment, ai alte priorităţi la care trebuie să te gândeşti. Gândeşte-te la ele şi la beneficiile pe care ţi le vor aduce.

Leu
În această zi, s-ar putea să apară motive de conflict între tine şi o figură de autoritate din familie sau o persoană dragă de sex feminin. Trebuie să ai mare grijă cum gestionezi diferenţele de personalitate şi/ sau de viziune între tine şi acea persoană, căci altfel s-ar putea ajunge la tensiuni pe care le-ai fi putut evita şi care nu conduc nicăieri. Lasă orgoliul la o parte şi vei vedea că va fi bine.

Fecioară

Starea ta de spirit s-ar putea să lase azi de dorit. Poate că este din cauza oboselii sau probabil că ţi-a spus cineva ceva care te-a pus pe gânduri. Oricare ar fi situaţia, încearcă să ai mai multă grijă cum abordezi lucrurile, căci există riscul ca dispoziţia ta să aibă şi mai mult de suferit dacă stai prea mult în medii negative, care pun şi mai multă presiune pe tine într-un moment încordat ca acesta.

Balanţă
S-ar putea să observi astăzi unele neconcordanţe între intenţiile prietenilor şi modul în care se poartă ori între ceea ce partenerul de viaţă pretinde că îşi doreşte pentru voi şi ceea ce face în acest sens. Trebuie să fii foarte atent(ă) cum gestionezi această situaţie, mai ales dacă ea durează de mai multă vreme, dar ai refuzat să iei taurul de coarne până acum. Încearcă să te arăţi dispus(ă) la un dialog sincer, cu calm.

Scorpion

Într-un fel sau altul, cariera ta sau a partenerului ar putea ajunge să se interpună astăzi între voi. De vină s-ar putea să fie faptul că ajungeţi să discutaţi despre ele chiar şi duminica sau poate unul din voi este chemat la serviciu şi nu refuză, în ciuda faptului că aveaţi planuri împreună. Oricare ar fi situaţia, este clar că trebuie să trasaţi curând unele limite între acest sector şi cel al vieţii voastre personale.

Săgetător
În cazul în care mai ai astăzi de lucru, nu îţi pune prea multe speranţe că vei duce sarcinile la bun sfârşit. Este posibil să fii prea obosit(ă) pentru ele sau chiar să nu te simţi în apele tale, iar din această cauză, există riscul să nu te poţi ţine de toate planurile pe care ţi le-ai făcut. Încearcă să ai răbdare cu tine şi gândeşte-te cum poţi integra unele activităţi în programul de mâine.

Capricorn
Este posibil să apară azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. S-ar putea să fie vorba de o ceartă referitoare la ceva de care unul din voi este foarte ataşat emoţional sau poate că vizează o slăbiciune pe care o aveţi, iar din acest motiv, se ajunge mai uşor decât de obicei la reproşuri şi un ton ridicat. Încearcă să nu te laşi dus(ă) de val, să vezi lucrurile logic.

Vărsător
O chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ s-ar putea să scoată în evidenţă faptul că tu şi partenerul de viaţă aveţi viziuni foarte diferite în ceea ce priveşte anumite subiecte. Într-un moment ca acesta, este foarte important să nu te laşi condus(ă) de orgoliu, dar în acelaşi timp, ai grijă cât de mult laşi de la tine. În fond, îţi doreşti ca decizia finală să reflecte şi ceea ce crezi tu că trebuie făcut.

Peşti

Dacă lucrezi astăzi, există riscul să nu te poţi înţelege cu unii colegi de serviciu, să apară neînţelegeri care vă afectează în egală măsură. Trebuie să oferi şi să soliciţi indicaţii, chiar dacă acest lucru te-ar putea face destul de nepopulară momentan. În fond, ceea ce contează este să rezolvaţi acea sarcina care vă aduce laolaltă, fără să apară întârzieri sau erori care ar fi putut fi evitat dacă aţi fi discutat liber la timp.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici