HOROSCOP Joi, 20 octombrie – Patru zodii, obligate să accepte un adevăr dur. Urmează un nou început

Soarele din Balanţă face un careu tensionat cu Pluto din Capricorn, astfel că zodiile Mutabile (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) sunt puse în faţa unor situaţii pe care nu au vrut să le recunoască până acum.

49471 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 20 octombrie – Patru zodii, obligate să accepte un adevăr dur. Urmează un nou început

Sursa Foto - NASA

HOROSCOP Joi, 20 octombrie Berbec

S-ar putea să se manifeste şi astăzi tensiuni între tine şi unii colegi de muncă şi/ sau partenerul de viaţă. Indiferent de motivul pentru care se ivesc scântei, este evident faptul că problema pleacă de la faptul că există lucruri nediscutate, situaţii care au generat un dezechilibru la nivelul raportului de forţe între tine şi cei din jur. Aşadar, trebuie să dai dovadă astăzi de diplomaţie, dar în acelaşi timp, trebuie să fii conştient(ă) de faptul că trebuie impusă o limită în anumite privinţe. În caz contrar, rişti să laşi prea mult de la tine, să îţi pară foarte rău.

HOROSCOP Joi, 20 octombrie Taur
Pe plan profesional, rişti să ai parte şi astăzi de o zi dificilă, stresantă. Poate că primeşti mai multe sarcini decât volumul cu care eşti obişnuit(ă) pentru acest moment din săptămână sau poate că dificultatea lor pune la încerca experienţa şi abilităţile pe care le-ai dobândit până în acest moment. Oricare ar fi situaţia, este clar faptul că trebuie să gestionezi cu atenţia treburile care îţi revin. Presiunea la care eşti supus(ă) te face pasibil(ă) de greşeli care te pot costa timp şi energie, astfel că trebuie să eviţi orice eroare care îţi poate devansa progresul realizat până în prezent.

HOROSCOP Joi, 20 octombrie Gemeni
În cazul tău, s-ar putea să apară şi azi probleme în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Poate că nu ai făcut mare lucru în privinţa lor ieri din cauza faptului că tensiunile nu au ieşit la suprafaţă sau poate că ai făcut nişte demersuri, dar ele nu au fost suficiente pentru a calma lucrurile. Aşadar, este nevoie şi astăzi de iniţiativă din partea ta pentru ca situaţia să revină la normal. În caz contrar, există posibilitatea să se adune şi alte frustrări, care ar putea da pe afară mai devreme sau mai târziu, oricât le-ai evita.

HOROSCOP Joi, 20 octombrie Rac

O problemă de ordin casnic, domestic sau locativ persistă de ieri până azi şi creează tensiuni continue între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau alte persoane din familie. Din câte se pare, nu aţi ajuns încă la un punct de vedere comun în ceea ce priveşte cea mai bună strategie de abordare. În contextul acesta, este nevoie mai mult decât oricând de dialog, mai ales dacă este vorba de o problemă presantă. S-ar putea să fie nevoie să laşi de la tine în anumite privinţe, dar în final, aveţi acelaşi scop şi atingerea lui este aspectul cel mai important.

HOROSCOP Joi, 20 octombrie Leu

Ar putea să se prelungească şi astăzi dificultăţile de comunicare pe care le-ai experimentat ieri cu unul dintre colegii de muncă. Poate că, între timp, au mai apărut şi alte subiecte pe care v-aţi contrat, mai ales dacă s-au comis erori care te-au afectat într-o manieră sau alta. Aşadar, este de aşteptat ca lucrurile să se fi complicat între timp. În acest context, este cu atât mai important să accesaţi un teren comun de discuţie. Lasă orgoliul la o parte şi concentrează-te la scopul tău final de la serviciu. Dacă depinde de celălalt, trebuie să ajungeţi rapid la un compromis.

HOROSCOP Joi, 20 octombrie Fecioară
Din punct de vedere financiar, s-ar putea ca lucrurile să nu stea prea strălucit nici astăzi. Poate că-ţi dau încă târcoale unele tentaţii pe care-ţi este din ce în ce mai greu să le refuzi sau probabil că ai făcut deja unele achiziţii care nu se încadrează în lista de cumpărături, ceea ce te-a obligat să faci schimbări reale în ceea ce priveşte bugetul din aceste zile. Oricum ar sta lucrurile, este clar faptul că trebuie schimbat ceva pe termen lung în privinţa modului în care gestionezi cheltuielile care nu reprezintă o prioritate. Ţine minte, este un timp pentru orice.

HOROSCOP Joi, 20 octombrie Balanţă
Este posibil să te confrunţi şi astăzi cu o atmosferă încărcată în plan familial. De vină s-ar putea să fie faptul că nu s-au rezolvat problemele apărute ieri sau poate că au apărut altele între timp, pentru care nu aţi descoperit încă o soluţie împreună. La mijloc, ar putea exista însă o problemă persistentă. Ar putea fi vorba, de exemplu, de faptul că tu şi/ sau cei dragi vă aşteptaţi ca celălalt să îşi schimbe unele puncte de vedere adânc înrădăcinate. Mai bine ai încerca să construieşti pe o bază comună, să nu pretinzi schimbări care nu pot avea loc.

HOROSCOP Joi, 20 octombrie Scorpion
S-ar putea să îţi fie şi astăzi destul de greu să porţi conversaţii cu anumite persoane, să gestionezi trăirile pe care ţi le trezesc unele lucruri pe care le citeşti, le vezi sau le auzi astăzi. Sfatul astrelor pentru tine este în continuare acela de a nu lua în nume personal anumite lucruri, mai ales dacă, în mod normal, nu te-ar afecta prea mult. S-ar putea să ai mai mult de câştigat dacă aştepţi să vezi cum evoluează lucrurile. Poate că nu este vorba de ceva serios, poate că, mai încolo, lucrurile nu vor mai arăta chiar atât de negru.

HOROSCOP Joi, 20 octombrie Săgetător

Nu este un moment prea bun nici astăzi pentru investiţii în planuri personale de viitor şi/ sau în proiecte de grup în care eşti implicat(ă) în această perioadă. S-ar putea ca unele riscuri să nu fi ieşit la iveală, să nu fi observat anumite aspecte care ar putea da de înţeles că lucrurile nu sunt aşa cum par. Aşadar, este important să ai răbdare, să nu treci cu vederea lucruri importante. Este drept că eşti motivat(ă) să mergi mai departe, ai şi voci pe lângă tine care te îndeamnă să faci acelaşi lucru, dar nu este momentul cel mai bun.

HOROSCOP Joi, 20 octombrie Capricorn
S-ar putea să simţi şi astăzi presiunile locului de muncă sau a poziţiei pe care o ocupi în ierarhia de la serviciu. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de continuarea unor tensiuni în raport cu o persoană importantă de la locul de muncă sau din domeniul de activitate a acestor nativi(e). Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să faci tot posibilul pentru a da dovadă de diplomaţie şi o atitudine profesionistă. Ai făcut prea multe progrese la locul de muncă pentru a le anula dând curs nervilor sau unui comportament care nu îţi face deloc cinste.

HOROSCOP Joi, 20 octombrie Vărsător
Este posibil ca nici astăzi să nu ai o dispoziţie prea bună. Este greu de spus dacă vina aparţine unui lucru care ţi s-a întâmplat ieri sau faptului că ai adunat oboseală şi frustrări pe care nu ai avut timp să le procesezi până acum. Aşadar, este foarte important să nu pui presiuni inutile pe tine astăzi, să nu îţi propui să duci la îndeplinire sarcini prea grele. Prioritatea ta ar trebui să fie aceea de a-ţi regla starea de spirit, de a vedea dincolo de lucrurile care poate că nu merg aşa cum ţi-ai fi dorit în această perioadă.

HOROSCOP Joi, 20 octombrie Peşti
S-ar putea să apară şi azi probleme în ceea ce priveşte un plan de viitor, un proiect în care eşti implicat(ă), o relaţie de prieteni sau chiar cea de cuplu. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de agravarea situaţiilor neplăcute care au apărut ieri, fie pentru că nu ai luat atitudine la timp, fie pentru că ai aşteptat ca problemele să se rezolve de la sine. Este mai clar decât oricând acum faptul că trebuie să iei taurul de coarne şi să faci acele alegeri care trenau de multă vreme. În caz contrar, situaţia nu îşi va reveni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici