HOROSCOP Joi, 25 august – Progrese pe toate planurile pentru trei zodii. Eforturile lor încep să dea roade

Luna din Leu realizează azi un trigon armonios cu Jupiter retrograd din Berbec, astfel că zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) au parte de progrese azi pe toate planurile.

23065 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 25 august – Progrese pe toate planurile pentru trei zodii. Eforturile lor încep să dea roade

NASA

HOROSCOP Joi, 25 august – Berbec
Te bucuri astăzi de o stare de spirit foarte bună, iar acest lucru s-ar putea să se datoreze, în cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, partenerului de viaţă şi/ sau copiilor ori atenţiei pe care o primesc din partea unei persoane speciale. În alte cazuri, s-ar putea ca destinatarii efectelor pozitive ale dispoziţiei tale să fie cei dragi. Oricare ar fi situaţia, este cert faptul că priveşti viaţa în roz, că te concentrezi pe ceea ce îţi aduce satisfacţie în momentul de faţă. Caută să te răsfeţi într-un fel sau altul, să îţi faci poftele şi să vezi de nevoile tale.

HOROSCOP Joi, 25 august – Taur
Momentele petrecute azi cu familia pot fi o sursă de bună dispoziţie pentru tine, dar şi de nostalgie, cel puţin în anumite privinţe. Aşadar, profită la maximum de momentele petrecute alături de cei dragi, mai ales dacă nu este posibil să te mai întâlneşti cu ele pe viitor. În alte cazuri, aspectele astrale de astăzi vorbesc despre faptul că nativii(ele) acestui semn nu sunt tocmai sufletul petrecerii astăzi. Este normal să simţi nevoia de altceva în anumite momente, să te concentrezi pe nevoile şi dorinţele tale ori ale celor dragi. Ia-o mai uşor şi reumple-ţi bateriile pentru zilele care urmează.

HOROSCOP Joi, 25 august – Gemeni
Eşti într-o formă de zile mari astăzi şi acest lucru se vede din faptul că faci faţă oricărei conversaţii astăzi, indiferent de nivelul la care se duce ori de personalitatea interlocutorului. De asemenea, s-ar putea să fii plăcut surprins(ă) de faptul că ai multe în comun cu persoane de la care nu te aşteptai să aibă aceleaşi perspective ca tine. Aşadar, s-ar putea să vă apropiaţi destul de mult, să faceţi primii paşi către o prietenie. În alte cazuri, aspectele astrale de astăzi pregătesc progrese în ceea ce priveşte planurile de viitor pe care le derulezi sau le vei implementa.

HOROSCOP Joi, 25 august – Rac

S-ar putea să apară azi invitaţia de a te alătura unui proiect suplimentar la locul de muncă. Sau poate că îl ajuţi pe unul dintre superiori în privinţa unei activităţi pe care o întreprinde după orele de program. Altfel spus, apar oportunităţi de a realiza profituri semnificate pe lângă salariu, cel mai probabil în domeniul tău principal de activitate. Este drept că programul tău este mai încărcat decât de obicei pe parcursul acestei zile, dar cert este că aveai nevoie de o astfel de şansă. În caz contrar, ai fi resimţit mai greu apăsarea unor cheltuieli sau plăţi mai consistente.

HOROSCOP Joi, 25 august – Leu

Te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care au o dispoziţie foarte bună. Poate că Universul a făcut în aşa fel încât să vadă toţi - sau cel puţin o persoană anume - că ai avut dreptate cu privire la anumite lucruri. Sau poate că ai parte de unele revelaţii în legătură cu anumite situaţii sau persoane din viaţa ta. În orice caz, eşti într-o formă de invidiat şi ai o mentalitate pe măsură. În felul acesta, nici chiar când lucrurile nu merg aşa cum ai fi vrut, reuşeşti să vezi partea bună a lucrurilor şi să transformi un eşec într-o oportunitate.

HOROSCOP Joi, 25 august – Fecioară
În cazul tău, starea de spirit s-ar putea să fluctueze destul de mult, dar acest lucru nu înseamnă neapărat că te aşteaptă o zi în care dispoziţia ta lasă de dorit. Trebuie să ai grijă doar cât de mult timp petreci în medii care nu îţi fac bine, cât de mult te implici în situaţii tensionate pe care nu tu le-ai generat. Încearcă să fii selectiv(ă) în anumite privinţe şi vei vedea cât de mult contează acest lucru în astfel de momente. În caz contrar, rişti să te confrunţi cu stări de melancolie, cu temeri şi frustrări care-ţi dau târcoale.

HOROSCOP Joi, 25 august – Balanţă
Eşti pe aceeaşi lungime de undă astăzi cu partenerul de viaţă, dar şi cu celelalte persoane cu care colaborezi la locul de muncă ori în cadrul unor proiecte particulare. Aşadar, este momentul ideal din săptămână în care să vă revizuiţi planurile de viitor, în care să evoluaţi progresele făcute până acum şi ceea ce veţi face în perioada care urmează. Cu toate că părerile voastre diferă în anumite situaţii, veţi ajunge fără prea multe greutăţi la un consens, iar acest lucru îţi dă încrederea că sunteţi pe drumul cel bun, că vă veţi atinge foarte curând obiectivele cele mai mari.

HOROSCOP Joi, 25 august – Scorpion
Te bucuri astăzi de un nivel de randament care îţi depăşeşte aşteptările, astfel că până la finele acestei zile, nu numai că duci la bună dispoziţie sarcinile pe care le-ai avut programate astăzi, dar şi o parte din cele pe mâine. Sau cel puţin faci unele progrese în privinţa lor. Nu este exclus ca ritmul tău de astăzi să se datoreze şi faptului că te înţelegi mai bine decât de obicei cu colegii de muncă şi îndrăzneşti să le ceri ajutorul atunci când nu mai faci faţă sau nu ai experienţa necesară de a te ocupa de anumite lucruri complicate.

HOROSCOP Joi, 25 august – Săgetător

Astrele pregătesc o zi perfectă pentru nativii(ele) care se află la început de relaţie sau care sunt single momentan. Pe fondul climatului astral de astăzi, se bucură de atenţie din partea celorlalţi sau de la persoana iubită, ceea ce le asigură o stare de spirit de invidiat. În cazul în care eşti deja într-o relaţie consacrată, eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul, mai ales în ceea ce priveşte modul în care vă veţi petrece finalul de săptămână. S-ar putea să te surprindă plăcut faptul că şi cei mici sunt în asentimentul vostru şi abia aşteaptă programul din weekend.

HOROSCOP Joi, 25 august – Capricorn
Dacă ai avut parte de tensiuni în raport cu cei dragi, lucrurile vor începe să se schimbe în bine de astăzi începând. Spiritele nu mai sunt la fel de încinse şi poţi purta în sfârşit o discuţie cu apropiaţii în legătură cu lucrurile care nu ai mers între voi în ultima perioadă. Astrele îţi recomandă totuşi să nu forţezi prea tare limitele, mai ales în contextul în care unele răni nu au apucat să se vindece. Există riscul să faci mai mult rău decât bine, deşi intenţiile tale sunt bune şi ai vrea sincer ca lucrurile să revină la normal.

HOROSCOP Joi, 25 august – Vărsător
Indiferent de provocările cu care te întâlneşti astăzi în conversaţiile cu ceilalţi, tot reuşeşti să obţii ceea ce ţi-ai dorit de pe urma lor. Astrele te ajută să îţi reglezi discursul în aşa fel încât să meargă bine discuţiile şi să ajungeţi la un consens. Aşadar, se anunţă o zi bună pentru nativii(ele) acestui semn care au programate astăzi negocieri sau întrevederi de afaceri de la care speră să obţină lucruri importante. Nu numai că lasă o impresie plăcute celor din jur, dar reuşesc totodată să pună bazele unei relaţii care le poate aduce şi mai multe beneficii pe viitor.

HOROSCOP Joi, 25 august – Peşti
Există posibilitatea să te întâlneşti astăzi cu şansa de a realiza unele venituri pe lângă salariu. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba de proiecte extraprofesionale în domeniul principal de activitate al nativilor(elor), iar în altele, de activităţi sau comisioane într-un sector de lucru pe care l-au explorat prea puţin până acum. În orice caz, cert este că îţi prinde foarte bine acest plus la buget, mai ales că weekend-ul se apropie cu paşi repezi. Fie că primeşti banii acum sau abia la salariul viitor, cert este că te simţi mai confortabil(ă) să îţi faci unele răsfăţuri mici, neplanificate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici