HOROSCOP Joi, 4 august – Mercur ajunge în Fecioară. Aşteptări mari, care creează presiuni

Mercur poposeşte azi în semnul Fecioarei, domiciliul său nocturn, unde rămâne până pe 26 august. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) îşi comunică direct nevoile şi dau dovadă de eficienţă maximă.

18856 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 4 august – Mercur ajunge în Fecioară. Aşteptări mari, care creează presiuni

Sursa - NASA

HOROSCOP 4 august - Berbec
Mercur intră azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, indiciu cum că, în următoarele săptămâni, te preocupă ideea de-a fi mai productiv(ă) la locul de muncă şi de a aduce unele ajustări stilului tău de viaţă şi/ sau alimentaţie. Reuşeşti să te organizezi în mod exemplar şi se vede că ai unele obiective bine stabilite, că faci progrese atent plănuite în direcţia lor. Pe plan profesional, ajută şi faptul că reuşeşti să comunici eficient cu cei cu care lucrezi. Poate că nu sunteţi totdeauna pe aceeaşi lungime de undă, dar ajungeţi în final la un consens.

HOROSCOP 4 august - Taur
Mercur îşi face apariţia astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, astfel că una din priorităţile tale din această perioadă este aceea de a lucra mai mult la relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. În acest demers, te ajută faptul că eşti perfecţionist(ă), că ceri mult de la tine, dar în acelaşi timp, rişti să îţi setezi standarde pe care le atingi cu dificultate sau care sunt de neatins. Ori poate că ceri imposibilul de la cei dragi. Aşadar, trebuie să ai grijă la excese, să nu pretinzi lucruri imposibil de oferit.

HOROSCOP 4 august - Gemeni
Mercur ajunge azi în casa familiei din astrograma ta generală, indiciu că eşti mai implicat(ă) în aceste săptămâni în viaţa de familie, dar şi în gospodărie. Îţi propui să investeşti mai mult timp şi energie pentru a te ocupa de nevoile celor dragi, dar în acelaşi timp, ceri acelaşi lucru de la ei, iar aşteptările tale nu sunt uşor de satisfăcut. De asemenea, dai tot ce poţi pentru ca lucrurile în gospodărie să fie bine aranjate, să meargă totul strună, dar te aştepţi de la aceeaşi atitudine din partea familiei. Trebuie să îţi asumi că poate priorităţile voastre sunt diferite.

HOROSCOP 4 august -Rac

Mercur îşi face astăzi loc în casa comunicării din astrograma ta solară, astfel că, în săptămânile care urmează, eşti mai atent(ă) decât de obicei la discursul tău, la cuvintele pe care le alegi, la tonul pe care vocea ta îl adoptă. Aşadar, ai toate şansele să faci faţă unor discuţii nu tocmai uşoare la locul de muncă şi/ sau în viaţa personală. În ceea ce priveşte treburile zilnice, eşti bine organizat(ă), cu toate că te aşteaptă tot felul de drumuri prin oraş, iar volumul de e-mailuri sau telefoane la care trebuie să răspunzi este unul consistent. Nimic nu te sperie.

HOROSCOP 4 august - Leu

Mercur poposeşte azi în casa banilor din horoscopul tău general, astfel că s-ar putea să fii mai ordonat(ă) cu bugetul tău în următoarea perioadă. Pari hotărât(ă) să înţelegi mai bine cum stai din punct de vedere financiar, să dezvolţi noi obiceiuri de consum şi de gestionare a finanţelor. Pe de altă parte, rişti să fii excesiv de frugal(ă) în anumite privinţe, să te abţii de la investiţii pe care ţi le permiţi în mod confortabil. Încearcă să nu o dai în cealaltă extremă, ci să mizezi pe echilibru în toate. Este normal - şi îţi face bine chiar - să te răsfeţi.

HOROSCOP 4 august - Fecioară
Mercur îşi face intrarea astăzi în semnul naşterii tale, astfel că nu este de mirare dacă te simţi mai bine în pielea ta decât în ultima perioadă, dacă ai mai multă încredere în tine şi dacă te exprimi mai uşor. Pe de altă parte, ceri mai mult de la tine, de la persoanele din jurul tău, iar acest lucru s-ar putea să nu te facă prea popular(ă) în anumite cercuri. Este important să ştii ce vrei de la propria persoană şi de la oamenii pe care îi ai în viaţa ta, dar nu te predispunde la dezamăgiri prin aşteptări nerealizabile.

HOROSCOP 4 august - Balanţă
Mercur progresează azi în casa subconştientului din horoscopul tău solar, iar din această cauză, ai putea avea predispoziţia de întoarce pe toate părţile ceva ce ai spus sau ai făcut într-un trecut mai mult sau mai puţin îndepărtat. Este important însă de ştiut că poţi folosi energia acestui tranzit pentru a-ţi pune ordine în gânduri şi sentimente, pentru a închide uşi care au rămas deschise în vederea unui nou început. Aşadar, depinde numai de tine să întrebuinţezi valenţele pozitive ale acestui nou amplasament planetar. În felul acesta, te vei pregăti pentru ceva nou care te va ajuta să evoluezi sănătos.

HOROSCOP 4 august - Scorpion
Mercur îşi face astăzi loc în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, astfel că, în următoarele săptămâni, te organizezi să faci progrese reale în ceea ce priveşte iniţiativele în care eşti implicat(ă) sau pe care le coordonezi, pe care le derulezi acum sau pe care urmează să le implementezi. În raport cu prietenii, eşti vocea raţiunii şi opiniile tale sunt respectate, dar ceri mult de la cei pe care îi consideri membri ai cercului tău de apropiaţi. Nu te deschizi uşor faţă de ceilalţi sau, în orice caz, nu până când nu îţi demonstrează că merită acest lucru.

HOROSCOP 4 august - Săgetător

Mercur ajunge azi în casa carierei din astrograma ta generală, semn că ai planuri bine puse la punct în ceea ce priveşte lucrurile pe care vrei să le obţii în carieră sau pe plan social în general. Dai dovadă de profesionalism şi implicare, iar eforturile tale nu trec neobservate de superiori, dar nici de alte persoane care ţi-ar putea deschide unele uşi în viitor. Se vede că eşti pe o traiectorie ascendentă, că nu va dura mult până când vei obţine unele progrese vizibile şi notabile în plan profesional. Ceilalţi ştiu că se pot baza pe tine, că eşti de-ncredere.

HOROSCOP 4 august - Capricorn
Mercur poposeşte astăzi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Acest tranzit îţi conferă o viziune realistă, orientată către îmbunătăţirea situaţiilor nu tocmai bune care există în prezent pe plan profesional şi/ sau în viaţa profesională. Dacă-ţi planifici concediul, fii sigur(ă) că acest astru se va asigura că lucrurile vor merge aşa cum ţi-ai propus. În cazul în care urmează să susţii examene ori să te ocupi de chestiuni birocratice, te ajută faptul că ai făcut cercetări consistente înainte, că te-ai pregătit pentru ceea ce urmează odată ce te prezinţi la faţa locului.

HOROSCOP 4 august - Vărsător
Mercur pătrunde azi într-o importantă casă relaţională din horoscopul tău general, astfel că poţi căpăta pe parcursul acestui tranzit dorinţa de a micromanageria anumite aspecte ale vieţii de cuplu şi/ sau a relaţiilor pe care le ai în plan profesional. Ai anumite aşteptări în privinţa investiţiilor realizate din fonduri comune, iar atunci când punctul tău de vedere nu este cel care oferă direcţia tuturor, poţi avea tendinţa de a da dovadă de porniri autoritare. Este important că ai un simţ al dreptăţii accentuat, dar încearcă să nu te laşi pradă acelor impulsuri negative care vin pe filiera acestui amplasament planetar.

HOROSCOP 4 august - Peşti
Mercur îşi face apariţia în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, astfel că, în următoarele săptămâni, s-ar putea ca ceilalţi să ceară mai mult decât de obicei de la tine. Poate că nu este vorba de cerinţe exprimate direct, ci de aşteptări mai degrabă, de atitudini pe care îşi doresc să le vadă de la tine. În ceea ce le priveşte pe unele din ele, reuşeşti să răspunzi pozitiv, dar în cazul altora, nu-ţi este la fel de uşor. În situaţiile din urmă, este important să existe comunicare între tine şi ceilalţi, să nu apară tensiuni mocnite ce pot erupe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici