HOROSCOP Luni, 26 septembrie. Lună Nouă în Balanţă. O şansă la iubire sau colaborări mai profitabile

Săptămâna începe cu fenomenul de Lună Nouă în semnul Balanţei, care pregăteşte noi începuturi pe plan relaţional pentru toate zodiile, dar mai ales pentru cele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn).

25338 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 26 septembrie. Lună Nouă în Balanţă. O şansă la iubire sau colaborări mai profitabile

HOROSCOP 26 Septembrie - Berbec

Luna Nouă de azi se perfectează în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se deschide un capitol nou pentru tine pe plan relaţional, în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre noi colaborări, despre posibilitatea de a atrage clienţi noi dacă lucrezi cu oamenii. Oricare ar fi situaţia, este clar faptul că astrele te provoacă să explorezi metode de a socializa mai eficient cu cei din jur, de a interacţiona cu ei într-un mod care să permită dezvoltarea unor relaţii de durată.

HOROSCOP 26 Septembrie - Taur

Luna Nouă de astăzi se formează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, motiv pentru care te bucuri de un prilej numai bune pentru a face schimbări pe plan profesional şi/ sau în stilul tău de viaţă. Dacă vrei să experimentezi cu noi metode lucru, acum este momentul cel mai bun să faci acest lucru. Iar în cazul în care regimul tău alimentar sau cel sportiv din ultima vreme au lăsat de dorit, ar fi indicat să faci ceva în această privinţă. Este important să faci ajustări sustenabile, să îţi impui obiceiuri de care te poţi ţine.

HOROSCOP 26 Septembrie - Gemeni

Luna Nouă de azi ocupă casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, ceea ce ar putea indica faptul că vei petrece astăzi mai mult timp cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Acest lucru ar trebui să devină un obicei, mai ales dacă nu aţi petrecut prea mult timp de calitate împreună în ultima vreme. În cazul în care eşti single, s-ar putea să observi că primeşti mai multă atenţie din partea admiratorilor(arelor) şi nu-i exclus să întâlneşti pe cineva interesant pe care ai vrea să-l cunoşti mai bine. Aşadar, lucrurile se mişcă bine pe acest plan.

HOROSCOP 26 Septembrie - Rac

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa familiei din astrograma ta solară, indiciu cum că sectorul casnic şi/ sau cel domestic reprezintă una din priorităţile tale de azi. În cazul în care lucrurile nu au mers prea bine pe acest plan, este un prilej bun să te concentrezi mai mult pe atribuţiile tale din gospodărie, dar şi pe relaţia cu rudele apropiate. Se arată, de asemenea, o perioadă bună pentru nativii(ele) care se gândesc să înceapă unele lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare. Eşti inspirat(ă) din acest punct de vedere şi vei obţine unele rezultate care te vor bucura.

HOROSCOP 26 Septembrie - Leu

Luna Nouă de azi se formează în casa comunicării din horoscopul tău general, astfel că multe din evenimentele importante ale zilei depind de modul în care interacţionezi cu cei din jur. Secretul pentru a obţine reacţiile pe care ţi le doreşti de la cei cu care intri în contact este acela de a da dovadă de tact, de a fi atent(ă) cum te prezinţi în faţa lor. De asemenea, este un moment bun din săptămână pentru negocieri, mai ales dacă vrei să începi o colaborare ori să reînnoieşti una deja existentă. Ştii cum şi ce să spui pentru a impresiona.

HOROSCOP 26 Septembrie - Fecioară

Luna Nouă de astăzi ocupă casa banilor din horoscopul tău solar, semn că se creează un context favorabil pentru nativii(ele) care vor să schimbe câte ceva la modul în care îşi gestionează resursele. De asemenea, este o perioadă bună pentru a-ţi consolida bugetul, mai ales dacă lucrurile nu au stat prea bine la acest capitol. S-ar putea să te intersectezi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul unor investiţii. Nu este exclus ca multe din ele să implice o formă de colaborare sau de contact direct cu persoane care au interese similare.

HOROSCOP 26 Septembrie - Balanţă

Luna Nouă de azi se perfectează în semnul naşterii tale, iar acest lucru înseamnă că vei observa o schimbare în bine în ceea ce priveşte încrederea pe care o ai în tine şi modul în care te raportezi la cei din jur. De asemenea, este un moment propice în care să faci unele schimbări mici de look, să optezi pentru o tunsoare nouă ori să-ţi înnoieşti garderoba cu piese noi. Acest lucru te va ajuta şi mai mult să faci o impresie bună şi să te simţi mai bine în pielea ta. Aşadar, caută să te pui pe primul loc.

HOROSCOP 26 Septembrie - Scorpion

Luna Nouă de astăzi se formează în casa subconştientului din astrograma ta generală, motiv pentru care trebuie să acorzi mai multă atenţie gândurilor şi sentimentelor tale astăzi. Din acest motiv, s-ar putea să iasă la iveală latura ta introspectivă, să te simţi mai bine atunci când petreci timp singur(ă) şi îţi dai timp să te gândeşti la trecut, la cei pe care îi ai acum aproape, la ceea ce simţi în legătură cu unele situaţii din viaţa ta. De asemenea, eşti mai bine conectat(ă) la vocea ta interioară, la ceea ce-ţi spune intuiţia în legătură cu anumite evenimente de viaţă.

HOROSCOP 26 Septembrie - Săgetător

Luna Nouă de azi ocupă casa vieţii sociale şi a proiectelor de viitor din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că s-ar putea să observi schimbări în bine ori progrese în ceea ce priveşte proiectele în care eşti implicat(ă) acum ori cele pe care le coordonezi. De asemenea, s-ar putea să cunoşti persoane noi cu interese similare, care au aceleaşi viziuni şi idealuri ca tine. Prin intermediul lor, s-ar putea să afli de noi oportunităţi sau poate că îţi oferă unele sfaturi valoroase despre cum ai putea să îţi transpui mai bine în realitate unele visuri măreţe care te animă.

HOROSCOP 26 Septembrie - Capricorn

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce indică faptul că ar putea apărea oportunităţi de a te face remarcat(ă) în plan profesional. Aşadar, sunt posibile evenimente care te aduc mai aproape de superiori, care te ajută să cunoşti persoane noi importante din domeniul tău de activitate şi/ sau de la locul de muncă. Caută să dai dovadă de tact şi diplomaţie în raport cu aceştia şi vei vedea că nu va dura mult până când vor începe să apară şi primele beneficii. Ai încredere în tine şi totul va merge foarte bine.

HOROSCOP 26 Septembrie - Vărsător

Luna Nouă de azi se formează în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Aşadar, se creează un context astral favorabil nativilor(elor) care pleacă în concediu sau într-o călătorie de afaceri la distanţă mai mică sau mai mare de casă ori care au de rezolva anumite treburi birocratice. De asemenea, este un moment bun pentru a susţine examene, căci se pare că înmagazinezi destul de uşor informaţii noi şi faci faţă bine presiunii. În unele cazuri, aceşti nativi(e) pot primi sfaturi bune de la o persoană apropiată care are foarte multă experienţă de viaţă.

HOROSCOP 26 Septembrie - Peşti

Luna Nouă de astăzi ocupă casa banilor şi a relaţiilor din horoscopul tău solar, ceea ce indică faptul că pot apărea noi colaborări în această perioadă pentru tine pe plan profesional. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre proiecte noi împreună cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. De asemenea, este o perioadă bună în care să lucrezi la relaţiile cu ceilalţi. Dacă raportul de forţe între tine şi ei nu este egal, poate că ar fi o idee bună dacă ai încerca să trasezi unele limite clare dacă laşi prea mult de la tine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici