HOROSCOP Marţi, 6 decembrie – Faţă în faţă cu realitatea. Aceste zodii nu vor fi prea încântate de ce observă

Înainte să treacă în Capricorn, Mercur din Săgetător face un careu tensionat cu Jupiter din Peşti, astfel că zodiile mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) trebuie să înfrunte realitatea într-o privinţă anume.

23735 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Marţi, 6 decembrie – Faţă în faţă cu realitatea. Aceste zodii nu vor fi prea încântate de ce observă

NASA

HOROSCOP Marţi, 6 decembrie – Berbec

Starea ta de spirit de astăzi s-ar putea să nu fie cea mai bună. Poate că nu ai reuşit să îţi revii după finalul de săptămână care tocmai s-a încheiat sau poate că te supără unele lucruri de mai multe zile. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să ai grijă cum îţi gestionezi trăirile şi gândurile. S-ar putea să te confrunţi cu situaţii în care rişti să acţionezi sau să spui lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Încearcă să ai răbdare şi să nu te laşi la voia primului impuls.

HOROSCOP Marţi, 6 decembrie – Taur
Este ceva care nu îţi permite să ai prea multă încredere în planurile tale pentru săptămâna aceasta. Poate că este vorba de un ajutor despre care crezi că nu va veni la timp sau poate că ţi se pare că ai riscat prea mult cu anumite proiecte. Aşadar, există riscul să te laşi condus(ă) de frică, să iei decizii pe ultima sută de metri care nu te avantajează. Încearcă să priveşti lucrurile realist şi vei vedea dacă chiar ai motive să te îngrijorezi sau dacă ceva din atmosfera acestei zile te face să dai dovadă de o atitudine uşor pesimistă.

HOROSCOP Marţi, 6 decembrie – Gemeni
Nu-ţi va fi tocmai uşor astăzi să gestionezi unele relaţii de la locul de muncă. În această perioadă, s-ar putea să simţi efectul unor dereglaje la nivelul raportului de forţe între tine şi ceilalţi, indiciu cum că unele lucruri au rămas nediscutate prea multă vreme. Sfatul astrelor pentru tine este de a da covorul la o parte şi de a spune ceea ce crezi pe un ton calm, cu diplomaţie. Lucrurile se pot redresa fără să stârneşti tensiuni, fără să pui gaz pe foc. Concentrează-te pe soluţii mai întâi şi apoi încearcă să analizezi ce anume a dus la probleme.

HOROSCOP Marţi, 6 decembrie – Rac
Din punct de vedere profesional, a doua zi din săptămână s-ar putea dovedi destul de aglomerată şi stresantă pentru tine. Există posibilitatea de a-ţi fi delegate sarcini care nu îţi fac plăcere în mod special sau care te pun în încurcătură într-un fel sau altul. Aşadar, nici nu este de mirare că te concentrezi greu, că îţi aduni forţele şi mai dificil. Dacă nu te poţi ocupa de toate sarcinile pe care ţi le-ai propus, concentrează-te pe acelea care au nevoie de atenţie suplimentară sau care nu suportă aşteptare. În felul acesta, nu îţi vor mai da bătăi de cap.

HOROSCOP Marţi, 6 decembrie – Leu
Există riscul să se nască azi tensiuni între tine şi o persoană foarte dragă, cum ar fi partenerul de viaţă, unul dintre copii sau, dacă eşti single, acel cineva special. Nu îţi va fi tocmai uşor să îţi dai seama ce se întâmplă sau care este mai exact motivul discordiei. Poate s-au adunat doar nemulţumiri mai vechi care au erupt dintr-un motiv prostesc, căruia nu i-ai fi dat prea multă importanţă în mod normal. Lasă orgoliul la o parte şi încearcă să înţelegi situaţia şi din perspectiva celorlalţi. S-ar putea să vă ajute să reveniţi la sentimente ceva mai bune.

HOROSCOP Marţi, 6 decembrie – Fecioară

Anumite chestiuni de ordin casnic sau domestic s-ar putea să genereze astăzi tensiuni între tine şi o persoană dragă. Nici nu-i de mirare aşadar că atmosfera pe plan sentimental sau familial nu este prea liniştită, că stai ca pe un butoi cu pulbere. Trebuie să ai mare grijă cum gestionezi lucrurile, mai ales dacă este nevoie de implicare rapidă din partea ta şi a celorlalţi. Este important să faceţi echipă, să nu lăsaţi lucrurile să evolueze de la sine. S-ar putea să o ia într-o direcţie pe care nu ţi-o doreşti, care nu vă este deloc favorabilă în acest moment.

HOROSCOP Marţi, 6 decembrie – Balanţă
În plan profesional, tensiunile mocnesc astăzi între tine şi un coleg de muncă. Probleme s-ar fi putut să existe de mai multă vreme, dar abia astăzi s-ar putea să iasă la suprafaţă. Încearcă să nu îi permiţi situaţiei să se complice, mai ales dacă astfel există riscul să apară erori sau piedici în a-ţi atinge obiectivele curente la locul de muncă. În caz contrar, s-ar putea să baţi pasul pe loc sau chiar să involuezi, să nu se aleagă mare lucru de tot timpul şi de energia pe care le-ai investit constant în sarcinile de lucru avute în această perioadă.

HOROSCOP Marţi, 6 decembrie – Scorpion

În cazul în care nu ţi-ai găsit timp în agendă până acum să îi dai Moşului Nicolae o mână de ajutor în găsirea celor mai potrivite cadouri pentru cei dragi, s-ar putea ca acest lucru să te coste destul de mult, la propriu. Din dorinţa de a scuti timp, care nu este oricum de partea ta, s-ar putea să ajungi să cheltuieşti mai mult decât ţi-ai propus. Aşadar, s-ar putea să fie nevoie să aduci unele ajustări listei de cumpărături pentru a te putea încadra în buget. Nu va fi uşor, dar dacă-ţi menţii orizonturile deschise, vei găsi o soluţie.

HOROSCOP Marţi, 6 decembrie – Săgetător
Atmosfera din planul vieţii de familie s-ar putea să nu fie cea mai liniştită astăzi. Poate că au apărut probleme de comunicare între tine şi unele persoane dragi, iar diferenţele de mentalitate şi/ sau personalitate nu fac decât să complice şi mai mult lucrurile. Ori poate că aveai unele aşteptări în ceea ce îi priveşte, iar realitatea ţi-a arătat contrariul. Încearcă să vorbeşti cu ei, să găseşti momentul potrivit în care să le spui ceea ce te roade. Dar ţine cont că anumite lucruri s-ar putea să nu se schimbe prea uşor, să necesite toleranţă şi acceptare din partea ta.

HOROSCOP Marţi, 6 decembrie – Capricorn

Este posibil să primeşti astăzi unele veşti care te incomodează sau chiar te tulbură într-un fel sau altul. În astfel de contexte, este important să dai dovadă de o perspectivă realistă, să nu te laşi pradă impulsului de moment. Există posibilitatea ca el să nu te împingă în cea mai bună direcţie, iar din acest motiv, s-ar putea ca lucrurile să se complice şi mai mult. Încearcă să îţi dai timp - de gândire, ar şi de acţiune -, iar mai încolo, te vei lămuri în legătură cu ceea ce e de făcut. Altfel, există riscul să faci alegeri nu prea inspirate.

HOROSCOP Marţi, 6 decembrie – Vărsător
S-ar putea ca socoteala din târg să nu se potrivească prea bine cu cea pe care ţi-ai făcut-o acasă. Aşadar, planurile pe care ţi l-ai făcut de Moş Nicolae s-ar putea să te coste mai mult decât ţi-ai propus. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o ieşire cu prietenii sau de un cadou cuiva drag din anturaj care se dovedeşte a fi fost mai scump decât ai fi vrut. Încearcă să iei lucrurile aşa cum sunt şi să vezi ce anume ar fi de învăţat de pe urma acestei experienţe. În felul acesta, nu o vei repeta.

HOROSCOP Marţi, 6 decembrie – Peşti

S-ar putea ca astăzi să nu fii în cele mai bune relaţii cu unul dintre superiori. Poate că are legătură cu punctele voastre de vedere diferite cu privire la o chestiune profesională. Sau poate că nu eşti mulţumit(ă) de modul în care eşti tratat(ă) pe acest plan. În orice caz, este clar faptul că lucrurile nu merg prea bine între voi şi că trebuie să ai mare grijă cum reacţionezi în preajma sa. Nu îţi doreşti să îţi creezi antipatii, mai ales dacă eşti foarte aproape de atingerea unui obiectiv la locul de muncă. Rişti să îţi creezi singur(ă) deservicii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici