HOROSCOP Marţi, 9 august. Decizii grele în relaţii. Unele zodiile pot ajunge în pragul unei despărţiri

Pe ultima sută de metri în Rac, Venus aderă la o opoziţie cu Pluto retrograd din Capricorn, astfel că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) sunt puse în faţa unei decizii dificile în plan sentimental sau relaţional.

21381 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Marţi, 9 august. Decizii grele în relaţii. Unele zodiile pot ajunge în pragul unei despărţiri

HOROSCOP Marţi, 9 august. Decizii grele în relaţii. Unele zodiile pot ajunge în pragul unei despărţiri

HOROSCOP 9 AUGUST - Berbec

Astrele îţi atrag astăzi atenţia asupra vieţii de familie. În cazul unor nativi(e), ar putea fi vorba de unele evenimente fericite, de unele reuşite în raport cu cei dragi, iar în al altora, de situaţii care necesită mai multă atenţie din partea lor, mai multă implicare şi efort pentru a pune din nou lucrurile pe direcţia cea bună. Toate aceste evenimente, fie ele bune sau mai puţin bune, s-ar putea să te distragă de la ce ai de făcut la locul de muncă, astfel că se conturează riscul unor antipatii în plan profesional. Nu neglija un domeniu în favoarea celuilalt.

HOROSCOP 9 AUGUST - Taur

S-ar putea să participi astăzi la unele discuţii care îţi pun la încercare abilitatea de a rămâne calm(ă) şi de a purta un dialog în termeni amiabili. Mai exact, există riscul ca unele viziuni înguste de la care ceilalţi nu vor să se abată să conducă în cele din urmă la unele luări de poziţie de care nu vei fi prea mândru(ă). Sau poate că anumite situaţii de comunicare te provoacă pe tine să renunţi, cel puţin temporar, la unele principii adânc înrădăcinate. Aşadar, nu se anunţă o zi prea potrivită pentru negocieri sau pentru a discuta chestiuni foarte sensibile.

HOROSCOP 9 AUGUST - Gemeni

Din punct de vedere financiar, situaţia în care te afli astăzi este destul de fragil(ă). În ultima vreme, s-ar putea să nu fi luat unele decizii prea bune pe acest plan sau poate că ai fost prea darnic(ă) cu unele persoane care nu ţi-au demonstrat că poţi să ai încredere în ele când vine vorba de bani. Aşadar, există riscul să te confrunţi astăzi cu unele limite, cu un impas care te provoacă să strângi cureaua. În situaţia de faţă, este nevoie de unele compromisuri pentru a traversa cu bine momentul, dar pe viitor, schimbă ceva la politica ta financiară.

HOROSCOP 9 AUGUST - Rac

S-ar putea să te deschizi astăzi prea mult în faţa unor persoane care nu te vor trata cu o atitudine similară sau care ar putea chiar să profite de felul tău ingenuu de a fi pentru a trage unele foloase de pe urma ta. Aşadar, trebuie să fii foarte atent(ă) la oamenii cu care interacţionezi astăzi, mai ales dacă nu au exista în trecutul vostru comun situaţii în care să vezi dacă merită într-adevăr să ai încredere în ei. Ia-ţi unele rezerve şi caută să fii prudent(ă) cu lucrurile pe care le împărtăşeşti celorlalţi despre tine şi ceilalţi din jur.

HOROSCOP 9 AUGUST - Leu

Din punctul de vedere emoţional şi mental, te bucuri astăzi de o stare relativă de echilibru, dar acest lucru s-ar putea să nu fie suficient pentru a da dovadă de un randament ridicat la locul de muncă, pentru a-ţi găsi motivaţia de a face faţă stresului şi presiunii pe care le resimţi la serviciu. Prin urmare, este foarte important să îţi organizezi programul de lucru într-un fel care-ţi permite să iei o pauză din când în când, să mănânci lucruri sănătoase, să te mişti cât de când, în cazul în care lucrezi la birou. Altfel, îi vei face faţă greu.

HOROSCOP 9 AUGUST - Fecioară

Te animă astăzi mult planurile de viitor în care investeşti timp şi energie ori proiectele pe care le ai pe rol sau pe care le vei implementa cât de curând. Pe de altă parte, acest lucru te predispune la situaţii în care nu mai apreciezi suficient lucrurile din prezent, oamenii pe care îi ai lângă tine şi/ sau activităţile care îţi aduc satisfacţii imediate. Aşadar, este foarte important să îţi găseşti un echilibru, să te asiguri că nu te concentrezi pe unele din ele în defavoarea celorlalte. În caz contrar, rişti să te confrunţi mai încolo cu unele frustrări inutile.

HOROSCOP 9 AUGUST - Balanţă

Se prefigurează la orizont o zi plină de tot felul de perspective în plan profesional, cu şanse de a te remarca, de a capta atenţia superiorilor şi de a-ţi consolida relaţia cu aceştia. Pe de altă parte, există riscul să nu poţi profita din plin de ele. Există anumite situaţii acasă care necesită la fel de multă implicare din partea ta, cu toate că te-ai mai întâlnit cu ele în trecut şi nu ai reuşit să faci mare lucru pentru a le pune pe făgaşul normal. În situaţia de faţă, este important să discerni corect care îţi sunt priorităţile reale.

HOROSCOP 9 AUGUST - Scorpion

Încerci să fii tolerant(ă) astăzi faţă de viziunile celorlalţi, să faci unele compromisuri pentru a vedea lucrurile din perspectiva lor, dar s-ar putea ca felul în care comunici, în care te raportezi la ceilalţi, să nu fie unul care demonstrează toate aceste lucruri. Aşadar, există riscul să laşi impresia unei persoane care nu coincide decât prea puţin cu cine eşti tu-n realitate. Poate că ar fi indicat dacă ai da dovadă de mai multă deschidere, dacă ţi-ai permite să fii vulnerabil(ă) în anumite contexte. În acest fel, ceilalţi vor vedea cine eşti şi eforturile pe care le faci pentru ei.

HOROSCOP 9 AUGUST - Săgetător

S-ar putea să apară astăzi discuţii pe seama unor investiţii comune cu un colaborator şi/ sau cu partenerul de viaţă, dar s-ar putea să realizezi că bugetul nu îţi permite să pui la bătaie sumele de care ar fi nevoie sau o cotă parte asemănătoare celei pe care o investeşte celălalt. Sau poate că nu îţi permiţi să rişti acea sumă, dat fiind bugetul de care dispui în această perioadă. Această situaţie ar putea conduce la un moment de tensiune între tine şi cealaltă persoană, astfel că trebuie să ai mare grijă cum navighezi acest episod. Transparenţa este cheia acum.

HOROSCOP 9 AUGUST - Capricorn

S-ar putea ca partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi să se aştepte la o atitudine diferită din partea ta astăzi. Poate că vor să dai dovadă de mai multă deschidere din partea ta, dar tu ai tendinţa de a fi rezervat(ă) în anumite privinţe, de a nu te exprima liber în raport cu unele lucruri. Aşadar, există riscul să apară unele tensiuni între voi, să devină din ce în ce mai evident faptul că, cel puţin momentan, nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Caută să vezi în care dintre privinţe ai putea face unele compromisuri rezonabile.

HOROSCOP 9 AUGUST - Vărsător

În plan profesional, nu pari să duci lipsă de energie, dar în ceea ce priveşte motivaţia, s-ar putea să nu fi într-un loc prea bun. Există poate unele frustrări care persistă de multă vreme, anumite supărări pe care nu ai reuşit să le procesezi în totalitate, iar din această cauză, îţi găseşti cu greu forţa de a face faţă provocărilor în anumite momente. Aşadar, poate că nu este ziua ideală în care să îţi propui să duci la bun sfârşit mai multe lucruri decât de obicei. Ai răbdare cu tine şi ia totul metodic, astfel încât să nu apară erori.

HOROSCOP 9 AUGUST - Peşti

Pare că unele planuri de viitor sau proiecte de grup, pe care le derulezi în această perioadă sau pe care urmează să le implementezi, nu evoluează în direcţia pe care ţi-ai dori-o sau cu viteza la care speri, iar din această cauză, s-ar putea să ai tendinţa de a le neglija, cel puţin temporar, în favoarea prezentului. Astrele îţi recomandă însă echilibrul între aceste două planuri. În caz contrar, s-ar putea ca problemele să se agraveze şi să conducă la situaţii mai greu de rezolvat pe viitor. Dacă eşti atent(ă) cu timpul tău, chiar le vei putea face pe toate.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici