HOROSCOP Miercuri, 17 august – Unele persoane le pun azi piedici acestor zodii. Cu toate acestea, iniţiativa compromisului ar trebui să le aparţină

Luna îşi face azi apariţia în semnul Taurului, zodia exaltării sale, de unde îi trimite pe seară un aspect tensionat de careu lui Venus din Leu. Din această cauză, zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) s-ar putea confrunta cu piedici din partea unor persoane cu orgolii prea mari.

20152 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Miercuri, 17 august – Unele persoane le pun azi piedici acestor zodii. Cu toate acestea, iniţiativa compromisului ar trebui să le aparţină

Sursa Foto - NASA

HOROSCOP 17 august - Berbec

Luna intră azi în casa banilor din horoscopul tău general, astfel că finanţele reprezintă o prioritate pentru tine astăzi. În ceea ce le priveşte, s-ar putea ca lucrurile să nu evolueze tocmai bine pe parcursul acestei zile, în sensul în care s-ar putea să te intersectezi cu unele tentaţii care nu îţi dau pace şi dacă le cedezi, există riscul să tragi ponoasele în a doua parte a săptămânii. Aşadar, asigură-te că te limitezi la ceea ce figurează pe lista de cumpărături, mai ales dacă bugetul pe care ţi l-ai propus pe weekend nu-i unul prea generos de această dată.

HOROSCOP 17 august -Taur
Luna îşi face astăzi loc tocmai în semnul naşterii tale, semn că la mijloc de săptămână te bucuri de un imbold de energie şi de încredere în forţele proprii de care dai dovadă atât în viaţa personală, cât şi la locul de muncă. Pe de altă parte, s-ar putea ca ziua să continue într-o notă nu tocmai bună. Mai exact, există riscul să se nască unele tensiuni între tine şi anumiţi membri ai familiei. Aveţi cu toţii personalităţi foarte puternice, iar dacă intervin subiecte în raport cu care părerile voastre nu converg, există riscul să se ajungă la conflicte aprinse.

HOROSCOP 17 august -Gemeni

Luna îşi face azi loc în casa subconştientului din horoscopul tău solar, ceea ce te poate face mai sensibil(ă) decât de obicei, dar şi mai puţin receptiv(ă) la anumite lucruri, cu toate că eşti o persoană deschisă. Acest lucru s-ar putea să se vadă mai ales după-amiază sau spre seară când există posibilitatea să afli unele lucruri pe care tinzi să le iei în nume personal, să te lezeze mai mult decât ar fi cazul. Sau poate că exagerezi puţin dimensiunea lucrurilor, iar din această cauză există riscul să apară tensiuni între tine şi unele persoane din cercul de apropiaţi.

HOROSCOP 17 august -Rac
Luna ajunge astăzi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta generală, astfel că nu este de mirare dacă o bună parte din timpul şi energia ta se îndreaptă în direcţia proiectelor pe care le desfăşori sau pe care le vei pune curând pe picioare ori către anumite persoane din cercul de apropiaţi. Cel puţin în privinţa celor dintâi, însă, există posibilitatea ca lucrurile să nu meargă prea bine, în ciuda eforturilor tale. S-ar putea, de exemplu, să afli că este nevoie de-o investiţie prea mare pentru tine momentan sau poate că eşti pasibil(ă) de-o pagubă.

HOROSCOP 17 august -Leu

Luna îşi face azi intrarea în casa carierei din astrograma ta solară, astfel că toate reflectoarele sunt aţintite asupra performanţei tale de la locul de muncă. În prima parte a zilei, este posibil ca lucrurile să meargă bine, dar există riscul să o apuce pe o direcţie descendentă în a doua parte a zilei. Poate că te simţi manipulat(ă) să stai mai mult decât este cazul după program sau poate că un superior te constrânge într-un fel sau altul să îţi iei de lucru şi acasă. Cert este că nu te simţi în largul tău şi asta poate genera probleme.

HOROSCOP 17 august -Fecioară

Luna ajunge azi în casa filozofiei de viaţă, a cursurilor, deplasărilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului, iar în ceea ce priveşte aceste domenii de viaţă şi interese, lucrurile par să meargă bine în a prima parte a zilei. Apoi, este posibil să îţi dai seama că nu ai lua în calcul cunele riscuri sau situaţii neprevăzute care au devenit realitate. Pe de altă parte, trebuie să te gândeşti dacă lucrurile chiar au evoluat într-atât de rău pe cât eşti tu tentat(ă) să îţi imaginezi în primă fază. Este posibil ca ele să se mai ordoneze pe parcurs, câte puţin.

HOROSCOP 17 august -Balanţă

Luna intră azi într-o importantă casă relaţională, iar recomandarea ea pentru tine este aceea de a acorda o atenţie specială relaţiei cu ceilalţi. Ceva s-ar putea să nu meargă bine în ceea ce priveşte un proiect la care lucrezi, o relaţie de prietenie sau chiar viaţa de cuplu. Mai mult, este posibil ca schimbarea în bine să nu ţină doar de tine, să depindă şi de celălalt ori de nişte circumstanţe pe care nu le poţi controla. Încearcă să faci ce ţine de tine pentru a repune lucrurile pe drumul cel bun şi nu-ţi asuma o vină ce nu-ţi aparţine.

HOROSCOP 17 august -Scorpion

Luna poposeşte astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, astfel că cel puţin în prima parte a zilei, relaţionezi bine cu partenerul de viaţă, dar şi cu persoanele cu care lucrezi. Lucrurile s-ar putea să se schimbe şi nu în bine în a doua parte a zilei, când există posibilitatea ca unul dintre voi să încerce să se impună în faţa celorlalţi. Dacă nu apelezi la forţa argumentelor pentru a-ţi atinge acest scop, s-ar putea să nu se ajungă la altceva decât la tensiuni. Aşadar, încearcă să laşi faptele şi dovezile palpabile să vorbească pentru tine în asemenea momente.

HOROSCOP 17 august -Săgetător

Luna ajunge azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, astfel că te preocupă astăzi sarcinile de la serviciu, dar şi conservarea nivelului de energie pentru a doua parte a săptămânii, dar mai ales pentru weekend. La locul de muncă, însă, există riscul ca lucrurile să nu meargă în totalitate cum le-ai plănuit. De exemplu, s-ar putea să nu te poţi înţelege prea bine cu unii colegi de muncă sau poate că ai unele probleme tehnice care te împiedică să îţi faci treaba prea bine. Aşadar, este important să îţi iei unele măsuri de precauţie la serviciu.

HOROSCOP 17 august -Capricorn

Luna îşi face astăzi loc în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, iar în prima parte a zilei, acest nou tranzit vine la pachet cu momente frumoase alături de cei dragi. Nu acelaşi lucru se poate spune de la prânz încolo, când lucrurile s-ar putea să se cam strice. Dacă vrei să le faci un cadou celor dragi, s-ar putea să te laşi dus(ă) de val şi să cheltuieşti mai mult decât ar fi indicat. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de un răsfăţ personal care te face să bagi mâna prea adânc în buzunar.

HOROSCOP 17 august -Vărsător

Luna ajunge azi în casa familiei din astrograma ta solară, iar din acest motiv, se pune astăzi accentul pe relaţia cu cei dragi, pe modul în care te înţelegi cu ei. În prima parte a zilei, lucrurile par să meargă bine, dar nu acelaşi lucru se poate spune despre a doua sa jumătate. Este posibil, de exemplu, să te confrunţi cu tensiuni în raport cu părinţii sau alte rude apropiate, cel mai probabil din cauza unor diferenţe de mentalitate. În contexte ca acestea, depinde foarte mult de tine cum gestionezi lucrurile şi mai ales subiectele sensibile care există între voi.

HOROSCOP 17 august -Peşti

Luna îşi face astăzi loc în casa comunicării din horoscopul tău general, astfel că cel puţin în prima parte a zilei, poţi discuta orice şi cu oricine. Lucrurile s-ar putea complica niţel de după-amiază încolo, când s-ar putea să faci unele trimiteri nu tocmai inspirate la trecut, iar din această cauză, există riscul să judeci greşit unele situaţii de comunicare. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de veşti care pun pe gânduri nativii(ele) acestui semn sau care le fac să se teamă în legătură cu anumite lucruri. Încearcă să nu îţi faci griji atât de devreme. Lucrurile evoluează.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici