HOROSCOP VINERI, 22 martie 2024. Documente de semnat pentru Berbec, la uşa Gemenilor bat ştiinţele oculte. Leul pierde un coleg drag

Horoscopul zilei de vineri, 22 martie 2024, potrivit site-ului de specialitate horoscope.com.

12402 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP VINERI, 22 martie 2024. Documente de semnat pentru Berbec, la uşa Gemenilor bat ştiinţele oculte. Leul pierde un coleg drag

HOROSCOP VINERI, 22 martie.

HOROSCOP 22 MARTIE - Berbec

Ai putea avea nişte documente de făcut astăzi, Berbec, care ar putea face o mare diferenţă pentru viitorul tău financiar. Acesta poate fi un contract, o înţelegere sau un acord de vreun fel. Oricare ar fi, poate fi necesar să solicitaţi asistenţă, înainte de a semna. Limbajul ar putea fi greu de înţeles, iar unele dintre clauze s-ar putea să nu vi se pară corecte. Acest lucru poate fi frustrant, dar este important să o faceţi astăzi.

HOROSCOP 22 MARTIE - Taur

Studiul psihologiei ar putea fi un subiect deosebit de atrăgător astăzi. Unele descoperiri noi despre care aţi auzit în mass-media v-ar fi putut stârni interesul şi v-ar putea propulsa la bibliotecă, pentru a găsi cărţi pe acest subiect. Acesta este un moment bun pentru a continua acest lucru. Mintea ta este în spaţiul potrivit pentru a o înţelege şi ar putea arunca multă lumină asupra celor din jurul tău, inclusiv asupra ta!

HOROSCOP 22 MARTIE - Gemeni

Ştiinţele oculte, cum ar fi alchimia, frenologia şi astrologia, ar putea să cânte cântecul de sirenă pentru tine, Gemeni. Îţi place să te gândeşti la tine însuţi şi realist, dar astăzi ai putea găsi aşa-numitele câmpuri de cunoaştere nerealiste.Citiţi despre subiect şi încercaţi. S-ar putea să fii surprins de ceea ce descoperi.

HOROSCOP 22 MARTIE - Rac

O activitate de grup ar putea duce la discuţii despre celebrele mistere nerezolvate, Rac. Jack Spintecătorul, adevărul despre O.J. Simpson şi alte probleme interesante ar putea capta interesul tuturor celor prezenţi şi ar putea duce la unele dezbateri animate asupra posibilelor soluţii. S-ar putea să doriţi să notaţi mental ideile cu care toată lumea vine. Fiecare soluţie posibilă îţi poate spune multe despre persoana care o propune!

HOROSCOP 22 MARTIE - Leu

Un tânăr coleg ar putea părăsi locul de muncă în circumstanţe ciudate, Leu, iar asta ar putea fi un şoc pentru tine. S-ar putea să fi fost foarte îndrăgostit de această persoană şi să te întrebi despre adevărul din spatele plecării. Bârfa poate să zbune, dar nu-i acorda nicio atenţie. Sunt şanse să fie o problemă de sănătate, dar nimeni, inclusiv colegul tău, nu se simte confortabil să discute despre asta.

HOROSCOP 22 MARTIE - Fecioară

Evenimentele spirituale ar putea duce la o experienţă de vindecare foarte puternică, Fecioară. Traumele trecute reprimate ar putea ieşi la suprafaţă şi pot fi procesate şi eliberate. Acest lucru te-ar putea lăsa să te simţi mai degrabă ameţit, deoarece această epurare ar putea deschide un gol în psihicul tău. Nu vă faceţi griji; în cele din urmă se va umple cu noi cunoştinţe şi perspective în loc de gunoi psihic! Deocamdată, fă o plimbare. Îţi va limpezi capul şi te va ajuta să faci faţă tuturor.

HOROSCOP 22 MARTIE - Balanţă

Îţi plac poveştile poliţiste, Balanţă? Dacă da, s-ar putea să le găsiţi utile astăzi, în timp ce jucaţi rolul lui Sherlock Holmes. Un obiect lipsă, o problemă intelectuală sau un mister de vreun fel te-ar putea face suficient de curios pentru a căuta adevărul. Aceasta este o modalitate bună de a-ţi antrena puterile de observaţie, deşi intuiţia va juca probabil un rol important în succesul tău. 

HOROSCOP 22 MARTIE - Scorpion

Un partener de afaceri sau romantic poate părea puţin preocupat de unele chestiuni foarte serioase astăzi, Scorpion, şi nu este probabil să le împărtăşească cu tine. Solicitarea de a vorbi despre asta nu va funcţiona, aşa că probabil vei ajunge să depinzi de intuiţia ta. Prietenul tău este probabil preocupat de sănătatea unui membru al familiei care ar putea avea nevoie de o intervenţie chirurgicală. Nu te simţi exclus. Prietenul tău va vorbi când va fi momentul potrivit. Fii răbdător!

HOROSCOP 22 MARTIE - Săgetător

S-ar putea să fie nevoie de nişte documente destul de extinse şi enervante, Săgetător. Probabil că va necesita toată atenţia ta, aşa că dacă poţi, ai grijă de la prima oră, dimineaţa, când eşti încă proaspăt. Acesta ar putea fi un contract sau ar putea fi o poliţă de asigurare. Nu vă fie teamă să cereţi pe cineva familiarizat să vă explice.

HOROSCOP 22 MARTIE - Capricorn

Un articol fascinant pe care l-ai citit în ziar te-ar putea inspira să încerci să-ţi creezi o poveste de mister, Capricorn. Astăzi, mintea ta este perfect potrivită pentru a crea răsturnări de situaţie şi personaje interesante, dar complexe. Ai putea spune povestea copiilor sau chiar ai putea decide să o transformi într-un roman. Notaţi-vă ideile şi priviţi-le din nou mâine. Dacă vrei să continui, atunci mergi!

HOROSCOP 22 MARTIE - Vărsător

Un obiect important pierdut, poate o hârtie de vreun fel, ar putea capta atenţia întregii tale gospodării, Vărsător. Acest lucru s-ar putea dovedi frustrant la început, pentru că vei şti că trebuie să fie undeva în casă, dar nu îl găseşti nicăieri! Elementul poate reapărea exact aşa cum aţi renunţat la el, într-un loc pe care nu l-aţi fi imaginat niciodată! Sfat: probabil este ascuns printre alte obiecte.

HOROSCOP 22 MARTE - Peşti

Cineva sau ceva a dispărut, Peşti. Bârfa s-ar putea răspândi ca un incendiu, deoarece toată lumea îşi imaginează ce este mai rău. Ascultarea zvonurilor probabil că nu face apel la sentimentul dvs. de corectitudine; cu toate acestea, te întrebi şi tu. Tovarăşii tăi vor experimenta probabil un amestec de uşurare şi dezamăgire atunci când această persoană/lucru va apărea. Mister (în mare parte) rezolvat!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici