HOROSCOPUL CHINEZESC. 2023 - Anul Iepurelui de Apă preconizează speranţă, pace şi prosperitate. China Highlights recomandă persoanelor din zodia Iepurelui să fie precaute

  • 2023 este anul Iepurelui de Apă şi va debuta pe 22 ianuarie 2023 şi se va încheia pe 9 februarie 2024
  • Semnul Iepurelui este un simbol al longevităţii, păcii şi prosperităţii în cultura chineză.
  • Se preconizează că 2023 va fi un an al speranţei.
  • 2011, 1999, 1987, 1975, 1963, 1951, 1939 şi 1927 au fost anii Iepurelui în Zodiacul Chinezesc.
29182 afișări
Imaginea articolului HOROSCOPUL CHINEZESC.  2023 - Anul Iepurelui de Apă preconizează speranţă, pace şi prosperitate. China Highlights recomandă persoanelor din zodia Iepurelui să fie precaute

Zuma Press / Huan Peng - Hepta

Oamenii născuţi într-un an al Iepurelui sunt numiţi „Iepuri” şi se crede că sunt vigilenţi, plini de spirit, iute la minte şi ingenioşi. Cele mai compatibile semne zodiacale pentru iepuri sunt capra, câinele şi porcul.  .

Iepurele este al patrulea semn animal din ciclul zodiacal chinezesc. 

Cele 12 animale zodiacale sunt: şobolan, bou, tigru, iepure, dragon, şarpe, cal, capră, maimuţă, cocoş, câine şi porc. Fiecare an are un semn animal într-un ciclu care durează 12 ani.

Anul zodiacal chinezesc începe la sfârşitul lunii ianuarie până la mijlocul lunii februarie. Prin urmare, dacă te-ai născut de la începutul lunii februarie în anii 2011/1999/1987/1975/1963/1951 până la finalul lunii ianuarie în anii 2012/2000/1988/1976/1964/1952, eşti considerat că eşti zodia Iepure, transmite China Highlights.


Personalitatea iepurilor 

Conform astrologiei chineze, iepurii sunt blânzi, liniştiţi, eleganţi, alerţi, rapizi, pricepuţi, amabili, răbdători şi foarte responsabili, dar uneori reticenţi în a-şi dezvălui gândurile altora.

Sunt însă mereu loiali celor din jur.

Iepurii de sex masculin sunt politicoşi şi au zâmbet blând, nefiind niciodată descurajaţi. Sunt întotdeauna perseverenţi în eforturile lor de a găsi soluţii. 

Iepuroaicele sunt frumoase şi modeste, având o inimă curată.

 

Elementele - Iepurele din acest an va fi de Apă. Ce semnifică? 

În teoria chineză a celor cinci elemente, fiecare semn zodiacal este asociat cu unul dintre cele cinci elemente: aur (metal) , lemn , apă ,  foc sau pământ. De exemplu, un an al Iepurelui de Apă este odată la 60 de ani.

Se teoretizează că caracteristicile unei persoane sunt decise de semnul şi elementul animal din zodia anului naşterii. Aceasta înseamnă că există cinci tipuri de iepuri, fiecare cu caracteristici diferite.

Fiecare semn de animal are caracteristicile sale unice. Compatibilitatea dragostei dintre animalele din zodia chinezească ţine cont în mare parte de caracteristicile generale ale fiecărui animal.  

Compatibilitate 

Zodiile cele mai compatibile : capră, câine sau porc
Zodiile cele mai incompatibile : şobolan, cocoş

Obiecte, culori şi numere norocoase pentru persoanele din zodia Iepurelui 

  • Numere norocoase: 3, 4, 6 şi numerele care le conţin (cum ar fi 34 şi 46)
  • Zile norocoase: 26, 27 şi 29 ale fiecărei luni  
  • Culori norocoase: roşu, roz, violet, albastru
  • Flori norocoase: crin, iasomie
  • Direcţii norocoase: est, sud şi nord-vest
  • Lunile norocoase: prima lună , a patra lună, a opta lună şi a 11-a lună după calendarul chinezesc

 

Obiectele, culorile şi numerele ghinioniste

  • Numere: 1, 7 şi 8
  • Culori nefericite: maro închis, galben închis, alb
  • Direcţii nefericite: nord, vest şi sud-vest

 

Ce aduce anul 2023 pentru persoanele din zodia Iepurelui? 

În 2023, persoanelor din zodia Iepurelui li se recomandă să fii mai atente la toate aspectele vieţii, fiindcă riscă să-l ofenseze pe Tai Sui, zeul îmbătrânirii în mitologia chinezească. 

Este mai bine pentru persoanele din această zodie să evite schimbările mari, cum ar fi căsătoria sau înfiinţarea unei noi companii.

Site-ul China Highlights recomandă iepurilor să fie circumspecţi în rezolvarea problemelor şi comunicare.

De asemenea, le mai recomandă să poarte  lenjerie de corp şi şosete roşii şi să aibă bibelouri cu câini în locuinţă pentru a alunga ghinionul. 

2023 este în schimb un an bun pentru a da naştere unui copil. Este un an al Iepurelui de Apă, iar în astrologia chineză, apa înseamnă longevitate şi pace.

Iepurele este un simbol al vigilenţei, spiritului, prudenţei, priceperei şi autoprotecţiei. Se prevede că oamenii născuţi în anul Iepurelui de Apă se vor bucura de noroc şi vor avea o minte liniştită pe tot parcursul vieţii.

În mitologia chineză, iepurele este singurul animal din zodia care trăieşte împreună cu zeiţa Chang'e pe Lună. China şi-a numit primul rover lunar Jade Rabbit, care a cutreierat suprafaţa Lunii la sfârşitul anului 2013.

Cele mai bune cariere pentru Iepuri sunt în agricultură, educaţie, medicină, cultură, poliţie, justiţie şi politică.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici