Jocurile Olimpice: România din nou în finală. Echipajele de canotaj dublu vâsle feminin şi patru rame masculin s-au calificat în finală

Echipa olimpică de canotaj a României s-a calificat duminică în finale cu două echipaje. Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar la dublu vâsle feminin şi Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Ştefan Berariu şi Cosmin Pascari la patru rame fără cârmaci masculin vor evolua miercuri pentru medalii în finala mare.

1413 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice: România din nou în finală. Echipajele de canotaj dublu vâsle feminin şi patru rame masculin s-au calificat în finală

Jocurile Olimpice: România din nou în finală. Echipajele de canotaj dublu vâsle feminin şi patru rame masculin s-au calificat în finală

Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar nu au avut nici o problemă în a-şi asigura un loc în finala de miercuri, după ce au terminat detaşat pe primul loc, cu cel mai bun timp din ambele semifinale, 7:04.31. Al doilea timp a fost realizat de echipajul Ţărilor de Jos, care a trecut primul linia de sosire, în cea de a doua semifinală, cu timpul de 7:08,09, cu aproape 4 secunde mai slab decât al româncelor, fapt care le face pe Radiş şi Bodnar favorite la medalia de aur.

După ce au ratat calificarea în semifinală încă din serii, sportivii români din echipajul de patru rame fără cârmaci au reuşit duminică să prindă un loc în finală, în cadrul cursei de recalificare. Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Ştefan Berariu şi Cosmin Pascari au trecut primii linia de sosire, cu timpul de 6:09.72, urmaţi la aproape două secunde de echipajul Ţărilor de Jos.

Alte două ambarcaţiuni româneşti vor evolua în finalele B, după ce nu au reuşit duminică să îşi asigure un loc în primele 8.

Ioan Prundeanu şi Florin Enache au terminat pe locul cinci semifinala 2 la dublu vâsle masculin, în timp ce ambarcaţiunea de patru rame fără cârmaci feminin, alcătuită din Mădălina Hegheş, Roxana Iuliana Anghel, Elena Logofătu şi Cristina Georgiana Popescu a trecut linia de sosire pe locul trei, în cursa de recalificare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici