Averi nejustificate de peste 1,3 milioane de lei descoperite de ANI la mai mulţi poliţişti

Agenţia Naţionala de Integritate (ANI) a descoperit averi nejustificate de peste 1,3 milioane de lei la mai mulţi poliţişti, dintre care diferenţe nejustificate de peste 340.000 lei la fostul şef al Poliţiei Constanţa.

1254 afișări
Imaginea articolului Averi nejustificate de peste 1,3 milioane de lei descoperite de ANI la mai mulţi poliţişti

Conform unui comunicat transmis către MEDIAFAX, Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 111.593 lei între averea dobândită şi veniturile realizate de către Ciprian Decean, funcţionar public cu statut special în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române - Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia. ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Alba Iulia, pentru începerea controlului cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate.

Averi nejustificate au fost găsite şi în cazul lui Gheorghe Butur, funcţionar public cu statut special – agent de poliţie în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj – Poliţia Gherla. ANI a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 454.614 lei între averea dobândită şi veniturile realizate. ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Cluj, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către acesta.

Totodată, Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 344.132 lei între averea dobândită şi veniturile realizate de către Constantin Dancu, fost inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Constanţa.

În cazul lui Ion Doinel Lefter, funcţionar public la Poliţia Locală Sector 2, ANI a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 445.632,3 lei între averea dobândită şi veniturile realizate şi a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici