BREAKING NEWS  Decizie definitivă în dosarul Colectiv. Pedepse înjumătăţite faţă de decizia din fond. Piedone primeşte 4 ani de închisoare / Patronii clubului au primit pedepse de la 6 ani la 11 ani şi opt luni de închisoare

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis joi pedepsele pentru inculpaţii în dosarul Colectiv. În mare parte este vorba de pedepse înjumătăţite faţă de decizia din fond.

6288 afișări
Imaginea articolului Decizie definitivă în dosarul Colectiv. Pedepse înjumătăţite faţă de decizia din fond. Piedone primeşte 4 ani de închisoare / Patronii clubului au primit pedepse de la 6 ani la 11 ani şi opt luni de închisoare

Decize definitivă în cazul Coletiv. Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 4 ani închisoare

Cristian Popescu Piedone, fost primar al Sectorului 4, a fost condamnat la 4 ani, faţă de 8 ani şi 6 luni cât a fost pedeapsa pe fond.

Alin Anastasescu, patronul clubului Colectiv a fost condamnat la 11 ani şi 8 luni de închisoare, la fel ca şi pe fond.

Pentru Paul Gancea, alt patron Colectiv, Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a decis 6 ani şi 4 luni de închisoare, faţă de 11 ani şi 8 luni pe fond. În cazul lui Costin Mincu, al treilea patron, el va petrece 8 ani după gratii, faţă de 11 ani şi 8 luni, pe fond.

Administratorul firmei de artificii, care a şi decedat între timp, Daniela Niţă, pedeapsa este de 12 ani şi 8 luni. Cristian Niţă, patronul firmei de artificii are, însă, de executat, 2 ani şi 6 luni cu suspendare, faţă de 3 ani şi 6 luni pe fond.

Şi pirotehniştii au mai puţin de executat.

Pedeapsa în cazul lui Viorel Zaharia scade la 6 ani şi 10 luni faţă de 9 ani şi 8 luni pe fond. În cazul lui Marian Moise scade la 6 ani şi 10 luni faţă de 10 ani, cât a luat pe fond.

Şi în cazul pompierilor sunt pedepse reduse. George Petrică Matei are de executat 8 ani şi 8 luni faţe de 9 ani şi 2 luni, iar Antonina Radu are de executat 8 ani şi 8 luni faţă de 9 ani şi 2 luni.

Fostele angajate ale Primăriei Sectorului 4, Aurelia Iofciu şi Larisa Luminita Ganea au fost achitat, după ce, pe fond au luat 8 ani, respectiv 7 ani.

  • 1. Alin Anastasescu (patron Colectiv) - 11 ani şi 8 luni --> 11 ani şi 8 luni
  • 2. Paul Gancea (patron Colectiv) - 11 ani şi 8 luni --> 6 ani şi 4 luni
  • 3. Costin Mincu (patron Colectiv) - 11 ani şi 8 luni --> 8 ani
  • 4. Daniela Niţă (administrator firmă de artificii)  - 12 ani şi 8 luni - A MURIT
  • 5. Cristian Niţă (patron firmă de artificii) - 3 ani şi 6 luni --> 2 ani şi 6 luni cu suspendare
  • 6. Viorel Zaharia (pirotehnist) - 9 ani şi 8 luni --> 6 ani şi 10 luni
  • 7. Marian Moise (pirotehnist) - 10 ani --> 6 ani şi 10 luni
  • 8. Antonina Radu (pompier) - 9 ani şi 2 luni --> 8 ani şi 8 luni
  • 9. George Petrică Matei (pompier) - 9 ani şi 2 luni --> 8 ani şi 8 luni
  • 10. Cristian Popescu Piedone (fost primar al Sectorului 4) - 8 ani şi 6 luni --> 4 ani
  • 11. Aurelia Iofciu (fostă angajată a Primăriei Sectorului 4) - 8 ani --> achitare
  • 12. Larisa Luminita Ganea (fostă angajată a Primăriei Sectorului 4) - 7 ani --> achitare

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici