Doi tineri au comandat pizza şi l-au jefuit pe care le-a livrat mâncarea

Doi tineri, de 16 şi 17 ani, au fost reţinuţi de poliţiştii din Sălaj, după ce au comandat mâncare şi l-au lovit şi tâlhărit pe cel care le-a livrat două pizza şi un suc.

6354 afișări
Imaginea articolului Doi tineri au comandat pizza şi l-au jefuit pe care le-a livrat mâncarea

Doi tineri au comandat pizza şi l-au jefuit pe care le-a livrat mâncarea

Potrivit IPJ Sălaj, incidentul a avut loc în acest weekend.

Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat cu privire la faptul că un angajat al său, în vârstă de 48 de ani, a efectuat o livrare la comandă (două pizza şi suc), cu maşina societăţii, în localitatea Borla, în apropierea Gării CFR, unde a fost tâlhărit.

Ajuns la destinaţia de livrare au venit la maşină cele două persoane care au comandat mâncarea, iar în momentul în care le-a solicitat să achite contravaloarea comenzii, una dintre acestea l-a lovit cu pumnul în zona feţei, după care l-a deposedat de telefonul mobil, cheia de la autoturismul personal pe care o avea în buzunar, şi de portofel în care avea suma de 90 de lei şi mai multe carduri. După comiterea faptei au luat cele două pizza şi au plecat”, a transmis Poliţia Sălaj.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, au fost identificaţi suspecţii în acest caz. Este vorba despre doi tineri, de 16, respectiv 17 ani.

Din prejudiciul cauzat au fost recuperate telefonul mobil, cheia maşinii, portofelul şi cardurile.

Cei doi adolescenţi au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici