Poliţişti agresaţi la o intervenţie în judeţul Dâmboviţa. Agresorii i-au tăiat cu coasa | VIDEO

  • Doi poliţişti au fost tăiaţi cu coasa de către doi bărbaţi aflaţi în stare de ebrietate
  • Echipajul trimis în cadrul intervenţiei a fost nevoit să facă uz de armă
  • Unul dintre poliţişti se află în stare gravă şi a fost transportat de urgenţă la Bucureşti
7388 afișări
Imaginea articolului Poliţişti agresaţi la o intervenţie în judeţul Dâmboviţa. Agresorii i-au tăiat cu coasa | VIDEO

Sursa foto: Mediafaxfoto

Un echipaj din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Târgovişte s-a deplasat pe raza localităţii Văcăreşti din judeţul Dâmboviţa în urma unui apel făcut la 112. Poliţiştii au fost solicitaţi să intervină după ce un bărbat se manifesta violent la adresa trecătorilor.

Cei doi poliţişti sosiţi la faţa locului au fost întâmpinaţi de doi bărbaţi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, care i-au tăiat cu o coasă. Unul dintre poliţişti a fost transportat de urgenţă la Bucureşti. Acesta urmează să sufere mai multe intervenţii chirurgicale pentru a nu-şi pierde funcţionalitatea degetelor.

În acest caz, poliţiştii au fost nevoiţi să facă uz de armă. După mai multe somaţii, unul dintre agresori a fost împuşcat în membrele inferioare şi în abdomen.

Sindicatul Poliţiştilor Europeni, denumit Sindicatul Europol pe Facebook, a făcut o postare în care arată un scurt videoclip din cadrul intervenţiei. Noile pistoale Beretta nu au intrat încă în dotarea tuturor poliţiştilor, conform sursei citate:

„Toate acestea, în timp ce ministrul Vela ne spune că totul e sub control, că e cu "ochii pe cei care încalcă legea". Între timp, noi mai numărăm 2 ultraje. Doi poliţişti tăiaţi şi agresaţi. Şi dacă întrebaţi de noile pistoale Beretta, nu, încă nu au sosit, doar s-au făcut poze cu ele pentru "imaginea" ministrului.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici