50 Cent Top 5. Cele mai mari greşeli când vine vorba de bani

  • Rapperul 50 Cent, în vârstă de 40 de ani, a cunoscut succesul în 2003, cu albumul de debut "Get Rich or Die Tryin'", care s-a vândut în 15 milioane de exemplare în toată lumea, devenind unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice rap din toate timpurile.
  • Curtis s-a născut pe 6 iulie 1975 la New York. Copilăria a petrecut-o în Queens, în mare parte cu părinţii mamei sale - Sabrina Jones. Când mama lui a murit, James a rămas cu bunica sa. La vârsta de 11 ani, intră în competiţii sportive - box, iar la 12 ani începe să vândă droguri. În 1994, el a fost reţinut de poliţie şi condamnat la trei ani.
  • După ce a obţinut eliberarea, şi-a luat pseudonimul „50 Cent”.
  • Încă din copilărie, băiatul a fost înconjurat de sărăcie, inegalitate sociala şi mizerie. Curtis Jackson nu şi-a cunoscut şi văzut niciodată tatăl.
3368 afișări
Imaginea articolului 50 Cent Top 5. Cele mai mari greşeli când vine vorba de bani

Sursa foto: profimedia

Ştiu că eşti curios să afli cele mai mari greşeli pe care le-a făcut 50 Cent de-a lungul carierei sale. 50 Cent a făcut o serie de greşeli cu banii de-a lungul anilor, cu toate acestea, lucrează din greu pentru a ieşi din datoriile în care a intrat.

La începutul anilor 2000, 50 Cent a fost rapperul cu cea mai rapidă ascensiune muzicală. A avut o serie de hit-uri şi a urcat rapid spre faimă. 50 Cent a fost în vârful carierei datorită muzicii sale şi a profitat cu siguranţă de ea; întrucât a făcut o serie de afaceri şi investiţii. Desigur, a avut succes cu Vitamin Water şi, pentru o vreme, şi linia sa de îmbrăcăminte a mers foarte bine. Cu toate acestea, 50 Cent şi-a lăsat bogăţia să-i ajungă în cap aşa încât şi-a cheltuit banii prostesc. Uite de ce?!

5. A minţit în privinţa unei posibile averi cu bitcoin

În ianuarie 2014, rapperul s-a lăudat pe reţelele sociale că a primit ca plată 700 de monede bitcoin pentru albumul lui: Animal Ambition.  50 Cent s-a lăudat  pe Instagram că 700  bitcoin ar valora  între 7 şi 8,5 milioane de dolari, pe măsură ce valoarea bitcoin a crescut. Prin intermediul unor documente pe care media le-a dobândit, Fifty a declarat unei instanţe că nu a deţinut niciodată şi nu deţine niciun bitcois şi nici nu are un cont în bitcoin.

4. A depus cererea de faliment

În 2015, lumea muzicală şi fanii 50 Cent au fost şocaţi când a anunţat că solicită falimentul. Când rapperul a depus cererea pentru capitolul 11, el a citat că avea aproximativ 36 de milioane de dolari datorii şi mai puţin de 20 de milioane de dolari în active. Drept urmare, a lucrat cu un judecător pentru a crea un plan de rambursare a datoriei de 23 de milioane de dolari pe o perioadă de cinci ani. Datorită plăţii dintr-un proces de malpraxis juridic, 50 Cent a reuşit să îşi achite datoria mult mai repede decât cei cinci ani alocaţi.

3. Linia vestimentară a eşuat

În 2003, 50 cent a înfiinţat o linie de îmbrăcăminte numita G-Unit Clothing  după grupul de hip hop pe care l-a format.  Îmbrăcămintea G-Unit a fost extrem de populară când a apărut pentru prima dată, iar 50 Cent a adunat mulţi bani datorită acesteia. Cu toate acestea, în 2008, a rupt legăturile cu Marc Ecko Enterprises şi, din păcate, linia nu a funcţionat la fel de bine de atunci. Linia de îmbrăcăminte care a fost odată în multe magazine, este vândută doar online.

2. Nu-şi putea permite o locuinţă

În 2015, 50 Cent s-a declarat în faliment cu datorii de 36 de milioane de dolari şi proprietăţi în valoare de douăzeci de milioane de dolari. La scurt timp, rapperul a postat pe Instagram o fotografie în care a scris cuvântul „lefter” din bancnote de o sută de dolari. Când fotografia a fost adusă în discuţie la proces, avocaţii lui 50 Cent au declarat că „banii din fotografie nu erau reali.” La începutul lui 2017, 50 Cent a ieşit din faliment după ce a plătit 22 de milioane de dolari din datorii

1. Rapperul 50 Cent, obligat să plătească 7 milioane de dolari femeii pe care a defăimat-o

Rapperul 50 Cent a pierdut un proces intentat de Lavonia Leviston, partenera rivalului său Rick Ross, femeia acuzându-l că a publicat online o înregistrare video în care aceasta este umilită de un fost iubit, iar cântăreţul a fost obligat iniţial să-i plătească acesteia daune de 5 milioane de dolari.  În timpul procesului intentat de partenera de viaţă a rivalului său Rick Ross, Lavonia Leviston, Curtea Supremă din Manhattan, New York, a cerut ca rapperul să aducă o situaţie financiară clară a veniturilor şi bunurilor sale. Avocaţii artistului au dezvăluit, însă, că rapperul a cerut deja intrarea sub protecţia legii falimentului la o instanţă din Connecticut, unde deţine o proprietate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici