Adrenalina vine pe apă. Ce sporturi poţi practica la mare dacă plouă

  • Vremea ploioasă este un prilej extraordinar să încerci lucruri noi la mare.
  • Kitesurfingul, windsurfingul şi scufundările sunt trei dintre sporturile pe care le poţi practica.
  • Scuba divingul îţi oferă oportunitatea de a vedea vestigiile arheologice din zona Cazino.
118 afișări
Imaginea articolului Adrenalina vine pe apă. Ce sporturi poţi practica la mare dacă plouă

Adrenalina vine pe apă. Ce sporturi poţi practica la mare, indiferent de vreme

Vacanţa la malul mării poate fi diferită dacă îţi place adrenalina. Există câteva sporturi ce te vor ţine cu sufletul la gură şi care pot fi practicate indiferent de vreme.

Vremea ploioasă şi vântul puternic din aceste zile sunt ingredientele perfecte pentru kitesurfing.

Ioana Morar este din Constanţa şi zboară pe apă de peste doi ani. Ioanei nu i se pare dificil acest sport, însă curajul este principalul ingredient de care ai nevoie.

„Este foarte, foarte mişto, atât pot să spun. Este o, nu ştiu cum să descriu în cuvinte pentru că nu-mi găsesc cuvintele potrivite ... Libertate.”, a spus Ioana Morar.

Dacă nu-ţi plac valurile mării, trebuie doar să traversezi bulevardul Mamaia şi să ajungi pe lacul Siutghiol. Acolo este Ion Dumitraşcu, instructor de windsurfing.

„Trebuie doar să veniţi aici şi să vă lăsaţi pe mâna noastră, să aveţi încredere în noi, la început o să aveţi temeri vis a vis de apă, de valuri, de vânt, noi trebuie să vă înlăturăm temerile astea ca sa vă puteţi să vă însuşiţi cunoştinţele de windsurfing.”, a spus Ion Dumitraşcu.

Pentru că principalul punct de atracţie al oraşului, Cazinoul, se află în renovare, poţi opta pentru vestigiile arheologice subacvatice din această zonă. Scufundările sunt considerate ca fiind unul dintre cele mai captivante sporturi.

„Scufundările se pot face tot timpul anului, deci că e vară, că e iarnă, că e primăvară, doar că diferă costumele.”, a spus Cosmin Brânzeanu, instructor scuba diving. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici