Anthony Hopkins celebrează 45 de ani de când nu mai bea alcool, după ce a fost la un pas de moarte

  • Anthony Hopkins este abstinent de 45 de ani
  • Legendarul actor britanic a marcat momentul printr-un mesaj video postat marţi pe Twitter.
  • El spune că la începutul carierei sale se îndrepta spre moarte din cauza consumului de alcool
2898 afișări
Imaginea articolului Anthony Hopkins celebrează 45 de ani de când nu mai bea alcool, după ce a fost la un pas de moarte

Anthony Hopkins marchează 45 de ani de când nu mai bea alcool, după ce a fost la un pas de moarte

Laureatul premiului Oscar pentru rolul din „Tăcerea mielilor”, Sir Anthony Hopkins a fost alcoolic la începutul carierei sale. În urmă cu 45 de ani a avut, însă, puterea să spună stop, iar de atunci nu a mai pus alcool în gură.

„A fost un an greu, plin de durere şi tristeţe pentru mulţi, mulţi, mulţi oameni”, a spus el. „Dar acum 45 de ani am primit un apel la trezire. Mă îndreptam spre dezastru. Am băut până aproape m-am omorât. Am primit un mesaj, puţin gândit, care spunea: „Vrei să trăieşti sau să mori?” Am spus că vreau să trăiesc. Şi brusc a venit alinarea, iar de atunci, viaţa mea a fost uimitoare”, spune actorul în mesajul postat, marţi, pe Twitter.

În vârstă de 82 de ani, Anthony Hopkins a vorbit în repetate rânduri despre problemele sale cu alcoolul şi a spus că încă mai are zilele în care vrea să cedeze. Dar i-a îndemnat pe toţi cei care au pornit în această luptă împotriva dependenţei, să continue, indiferent cât de greu e.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici