Beverly Hills, 90210. 30 de ani de la primul episod

  • Astăzi se împlinesc 30 de ani de la prima difuzare a unuia dintre cele mai populare seriale din anii '90
  • Beverly Hills, 90210 a rulat timp de 10 sezoane, între 1990 şi 2000
  • Actorii din serial s-au reunit anul trecut pentru 6 episoade speciale
3371 afișări
Imaginea articolului Beverly Hills, 90210. 30 de ani de la primul episod

Au trecut 30 de ani de la primul episod din Beverly Hills, 90210

Unul dintre primele seriale populare ajunse la noi în ţară după revoluţie, Beverly Hills 90210, s-a văzut pentru prima dată la TV în urmă cu 30 de ani. Primul episod din seria americană care spune povestea unor adolescenţi dintr-unul dintre cele mai bogate cartiere din lume a fost difuzat chiar pe 4 octombrie 1990.

A rulat timp de 10 sezoane, din 1990 până în 2000, după care serialul a fost adus din nou la viaţă de Fox anul trecut, pentru un singur sezon. Reuniunea i-a prezentat pe actorii originali în viaţa reală, în timp ce pregăteau revenirea în Beverly Hills, 90210.

Şi actriţa Jessica Alba a apărut în două episoade Beverly Hills în 1998, înainte să devină cunoscută în toată lumea. Ea a povestit recent că pe platoul de filmare a dat peste reguli bizare, printre care şi că nu avea voie să privească în ochi vedetele serialului.

Jessica Alba: "La filmările de la 90210 nici măcar n-am putut să fac contact vizual cu vreunul dintre actori, ceea ce era foarte ciudat, mai ales când încercam să filmez o scenă cu ei".



 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici