Cea mai bizară statuie pentru pasionaţii de selfie-uri se află la Londra

Iubitorii de selfie-uri vor putea intra în Cartea Recordurilor - vor apărea pe o figură umană de 40 de metri înălţime.

1501 afișări
Imaginea articolului Cea mai bizară statuie pentru pasionaţii de selfie-uri se află la Londra

Agenţia de presă Ferrari

Structura , numită simplu The Giant, este cât un bloc de 10 etaje şi are o piele formată din milioane de pixeli LED.

Va fi, de asemenea, cea mai înaltă sculptură în mişcare din lume - de 40 metri înălţime.

Anul trecut a fost expusă la Barcelona.

Braţele şi capul uriaşului se pot mişca în timp ce pielea patentată ia instantaneu forma oricărei persoane, inclusiv figuri istorice precum matematicianul Albert Einstein, pilotul Amelia Earhart, fotbalistul Lionel Messi şi cântăreaţa Beyoncé.

Vizitatorii acestuia vor fi scanaţi şi încărcaţi pe statuia uriaşă, rezultând cel mai spectaculos selfie din lume, pe măsură ce devin ei înşişi un gigant.

Uriaşul va fi invitat la următorul cel mai mare eveniment pentru parcuri tematice şi atracţii pentru vizitatori din Europa, IAAPA Expo, care va avea loc la Londra din 12 septembrie 2022.

 

 

IAAPA, asociaţia globală pentru industria atracţiilor, a comunicat că este profund întristată să audă vestea decesului Reginei Elizabeth a II-a şi a  urat condoleanţe familiei regale şi cetăţenilor din Commonwealth în această perioadă de doliu oficial.

Pentru a onora Majestatea Sa, centrul de convenţii ExCeL Londra îşi va coborî steagurile în bernă şi vor rămâne aşa pe toată perioada de doliu oficial. O carte de condoleanţe va fi disponibilă în cadrul centrului.

În consultare cu ExCeL, a confirmat că IAAPA Expo Europe şi toate activităţile aferente vor continua aşa cum era planificat în perioada 12-15 septembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici