Cel mai aşteptat joc video cu piraţi are data de lansare anunţată

Skull and Bones va fi disponibil pe 8 noiembrie pe Playstation 5, Xbox Series X/S şi pe PC.

392 afișări
Imaginea articolului Cel mai aşteptat joc video cu piraţi are data de lansare anunţată

Ubisoft, Skull & Bones

Skull and Bones ne va duce într-o călătorie în timp, în Oceanul Indian în timpul Epocii de Aur a Pirateriei, care a debutat în 1690 şi a încetat în anii 1720.

Anunţat la conferinţa E3 din 2017, jocul este dezvoltat de Ubisoft Singapore.

Jucătorii vor prelua rolul unui pirat infam şi vor construi o varietate de corăbii unice pentru a supravieţui, pentru a prospera şi pentru a domina o lume captivantă care introduce noi provocări şi caracteristici la fiecare sezon.

Jucătorii vor putea, de asemenea, să colecteze corăbii suplimentare de-a lungul jocului, cum ar fi fregate ce pot include tunuri 

O componentă de bază este modul multiplayer Loot Hunt, în care două grupuri de jucători vor intra într-o competiţie  - vânătoare de comori.

Skull & Bones a fost inspirat după Assassin's Creed IV Black Flag care era despre Epoca de Aur a Piraţilor din Caraibe, lansat în 2013, şi are câteva dintre mecanicile sale la bază pentru navigare şi bătălii navale.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici