Cum arată o zi din viaţa unui multimilionar "smart" din România?

  • O zi din viaţa unui multimilionar român începe devreme, în jurul orei 6 sau 7 dimineaţa.
  • Micul dejun este o masă importantă pentru cei bogaţi,
  • Ziua este dedicată în mare parte afacerilor
  • Multimilionarii români sunt implicaţi în diverse domenii de activitate, cum ar fi imobiliare, energie, telecomunicaţii, industrie, comerţ sau servicii, dar şi în televiziune, muzică şi sport
  • Pentru relaxare, ei apelează la serviciile unor spa-uri sau saloane de înfrumuseţare, unde beneficiază de masaje şi tratamente faciale.
  • Seara este momentul în care multimilionarii români îşi permit să se distreze şi să îşi răsfeţe simţurile.
  • Multimilionarii au o gamă variată de hobby-uri şi activităţi care le ocupă timpul liber şi le aduc satisfacţie.
3559 afișări
Imaginea articolului Cum arată o zi din viaţa unui multimilionar "smart" din România?

Instagram - @florina__toma/ @billionaires.mafia

 

Cum arată o zi din viaţa unui multimilionar din România

Mulţi români se întreabă cum este să fii bogat într-o ţară ca România, unde nivelul de trai este încă scăzut pentru majoritatea populaţiei. Cum îşi petrec timpul cei care au averi de milioane sau chiar miliarde de euro?

Ce hobby-uri au, ce mănâncă, cu ce se îmbracă şi cum călătoresc?

Pentru a răspunde la aceste întrebări, cu ajutorul lui BING AI, se poate reconstitui o zi tipică din viaţa unui multimilionar român, bazându-se pe informaţii publice sau pe mărturii ale unor persoane publice sau alte surse mondene, de la Cancan la Libertatea.

Desigur, nu există un model unic de viaţă pentru toţi cei bogaţi, dar sunt câteva elemente comune care pot oferi o imagine de ansamblu.

 

Dimineaţa

O zi din viaţa unui multimilionar român începe devreme, în jurul orei 6 sau 7 dimineaţa.

Mulţi dintre ei au obiceiul să îşi verifice telefonul mobil imediat ce se trezesc, pentru a citi mesajele şi mail-urile primite peste noapte.

Apoi, fac un duş rapid şi se pregătesc pentru micul dejun.

Micul dejun este o masă importantă pentru cei bogaţi, care îşi permit să mănânce alimente de calitate şi să bea sucuri naturale sau cafea de specialitate.

Unii preferă să ia micul dejun acasă, alţii la hotel sau la restaurant. De obicei, micul dejun este şi momentul în care îşi planifică agenda zilei şi discută cu partenerii de afaceri sau cu consilierii personali.

După micul dejun, multimilionarii români îşi aleg ţinuta pentru ziua respectivă.

Ei au garderobe impresionante, pline de haine şi accesorii de firmă, pe care le schimbă frecvent în funcţie de sezon sau de ocazie. De asemenea, ei au la dispoziţie maşini de lux sau chiar elicoptere pentru a se deplasa în oraş sau în afara lui.

Ziua

Ziua este dedicată în mare parte afacerilor.

Multimilionarii români sunt implicaţi în diverse domenii de activitate, cum ar fi imobiliare, energie, telecomunicaţii, industrie, comerţ sau servicii. Ei conduc sau participă la companii mari, care generează profituri uriaşe şi angajează mii de oameni.

Pentru a-şi gestiona afacerile, ei folosesc intens smartphone-urile şi laptopurile lor performante, cu care se conectează la internet oriunde s-ar afla.

Ei comunică permanent cu angajaţii lor, cu clienţii sau cu furnizorii lor, prin telefon, e-mail sau videoconferinţe. Participă la întâlniri, negocieri, semnarea de contracte sau prezentarea de proiecte.

În timpul zilei, ei mai fac şi pauze scurte pentru a lua masa de prânz sau pentru a se relaxa.

Masa de prânz este adesea luată în compania altor oameni de afaceri sau a unor oficialităţi.

Ei preferă restaurantele elegante şi scumpe, unde pot savura preparate sofisticate şi vinuri fine.

Pentru relaxare, ei apelează la serviciile unor spa-uri sau saloane de înfrumuseţare, unde beneficiază de masaje şi tratamente faciale. 

Seara

Seara este momentul în care multimilionarii români îşi permit să se distreze şi să îşi răsfeţe simţurile.

Ei au o gamă variată de hobby-uri şi activităţi care le ocupă timpul liber şi le aduc satisfacţie. Unii dintre ei sunt pasionaţi de fotografie, dans, echitaţie, actorie sau pictură.

Alţii preferă sporturile extreme, călătoriile exotice, colecţionarea de obiecte rare sau jocurile de noroc.

Multimilionarii români nu se sfiesc să îşi etaleze bogăţia şi stilul de viaţă opulent.

Ei frecventează cele mai scumpe şi exclusiviste cluburi, restaurante, hoteluri sau cazinouri din ţară sau din străinătate. Ei se înconjoară de oameni frumoşi, influenţi sau celebri, cu care împart aceleaşi gusturi şi interese. Ei participă la evenimente mondene, concerte, spectacole sau petreceri private.

Seara este şi momentul în care multimilionarii români îşi acordă atenţie familiei şi prietenilor.

Ei îşi iubesc soţiile, copiii şi rudele şi încearcă să le ofere tot ce este mai bun. Ei îşi vizitează părinţii sau bunicii, îşi sună fraţii sau surorile, îşi iau copiii de la şcoală sau de la activităţi. Apoi, se întâlnesc cu prietenii vechi sau noi, cu care discută despre afaceri, politică, sport sau divertisment.

Înainte de culcare

Înainte de culcare, multimilionarii români îşi fac un bilanţ al zilei şi îşi stabilesc obiectivele pentru ziua următoare.

Îşi verifică din nou telefonul mobil sau laptopul pentru a se asigura că nu au ratat nimic important.

Îşi actualizează agenda şi îşi notează ideile sau planurile care le vin în minte.

Multimilionarii români nu uită să îşi exprime recunoştinţa pentru tot ce au realizat şi pentru tot ce au primit în viaţă.  

Ei sunt conştienţi că succesul lor nu este doar rezultatul muncii lor, ci şi al norocului, al oportunităţilor şi al sprijinului celor dragi. Se roagă sau meditează pentru a-şi păstra echilibrul interior şi pacea sufletească.

Multimilionarii români se culcă în paturi confortabile şi dorm liniştiţi, ştiind că a doua zi vor avea parte de noi provocări şi noi bucurii.

Noaptea, visează la viitorul lor strălucit şi la cel al ţării lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici