Dead Space (remake) are un trailer şi o dată de lansare

O experienţă mai profundă şi mai captivantă, promite Electronic Arts. Varianta refăcută a jocului din 2008 de către studioul Motive va aduce fidelitate vizuală uluitoare, sunet atmosferic plin de suspans şi îmbunătăţiri ale gameplay-ului.

829 afișări
Imaginea articolului Dead Space (remake) are un trailer şi o dată de lansare

Sursa Foto - Electronic Arts/Steam

Clasicul joc SF-horror Dead Space revine, complet refăcut de la zero pentru a oferi o experienţă mai profundă şi mai captivantă, cu motorul grafic Frostbite. Varianta refăcută va aduce o fidelitate vizuală uluitoare, un sunet atmosferic plin de suspans şi îmbunătăţiri la nivelul gameplay-ului, dar va rămâne în acelaşi timp fidel viziunii palpitante a jocului original.

Isaac Clarke este un inginer obişnuit aflat într-o misiune de reparare a unei vaste nave miniere, USG Ishimura, doar pentru a descoperi că ceva a mers groaznic de prost. Echipajul navei a fost măcelărit, iar iubita sa Nicole este pierdută undeva la bord.

Acum, singur şi înarmat doar cu uneltele şi abilităţile sale de inginer, Isaac se grăbeşte să o găsească pe Nicole, bântuit însă de coşmarul care se petrece la bordul navei Ishimura. Prins în capcană cu creaturi ostile numite Necromorfi, Isaac se află într-o permanentă luptă pentru supravieţuire, nu numai împotriva terorii, ci şi împotriva propriei sale sănătăţi mintale care se deteriorează. 

Varianta de PC a jocului poate fi achiziţionată de pe platformele Epic, Steam şi Origin. De asemenea, poate fi jucat şi în variantele lansate pentru consolele PlayStation şi Xbox Series X/S.

Jocul va fi lansat pe 27 ianuarie 2023 şi este interzis minorilor. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici