Demi Lovato este din nou singură. Artista s-a despărţit de logodnicul ei

  • Demi Lovato s-a despărţit de logodnicul ei
  • Cei doi nu s-au mai înţeles din momentul în care şi-ar reluat activităţile după izolare
  • Demi a lansat de curând o nouă piesă cu Marshmello: ,,Ok not to be ok"
2305 afișări
Imaginea articolului Demi Lovato este din nou singură. Artista s-a despărţit de logodnicul ei

Sursa foto: profimedia

Probabil ai văzut pe reţelele de socializare cât de îndrăgostiţi sunt Demi Lovato şi iubitul ei Max Ehrich. Se pare că iubirea lor s-a cam sfârşit după câteva luni. Demi Lovato este din nou singură şi asta după doar două luni de când Max a cerut-o în căsătorie şi s-au logodit.

Surse apropate susţin că cei doi au fost foarte fericiţi în perioada de izolare şi asta pentru că n-au făcut nimic. ,,Au trăit fără stres ca într-o bulă de-a lor.” A declarant un prieten comun. Problemele ar fi apărut în momentul în care s-ar fi reîntors la treabă amandoi. Astfel, cei doi au luat această hotărâre comună pentru a se axa maim ult pe cariera lor.

Max Ehrich are 29 de ani, este un actori şi cântăreţ, iar Demi este cu un an mai mica decât el şi o performaţă uriaşă în muzică şi televiziune.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici