După două decenii filmările pentru Stăpânul Inelelor se mută din Noua Zeelandă. Noua ţară care va fi gazda universului creat de Tolkien

  • Amazon Studios mută producţia seriei Lord of the Rings( Stăpânul Inelelor) din Noua Zeelandă în Marea Britanie.
  • Mişcare este o lovitură primită de relaţia de două decenii a naţiunii din Pacific cu franciza de film.
2613 afișări
Imaginea articolului După două decenii filmările pentru Stăpânul Inelelor se mută din Noua Zeelandă. Noua ţară care va fi gazda universului creat de Tolkien

După două decenii filmările pentru Stăpânul inelelor se mută din Noua Zeelandă. Noua ţară care va fi gazda universului creat de Tolkien

Amazon a declarat vineri că producţia mult aşteptatului serial se aliniază cu o strategie de extindere a investiţiilor sale în studio-urile din Marea Britanie.

Decizia a fost bine primită de industria cinematografică britanică, care se recuperează după mai multe luni în care filmările au fost suspendate din cauza restricţiilor. Dar pierderea seriei Lord of the Rings a provocat dezamăgire în Noua Zeelandă, care a construit o industrie profitabilă a turismului ca urmare a succesului avut de trilogia originală Stăpânul Inelelor.

Peste 2.000 de persoane au lucrat la filmarea şi producţia primului sezon al seriei Amazon, care s-a încheiat recent în Noua Zeelandă. Producţia pentru a doilea sezon se va muta în Marea Britanie în iunie anul viitor.

Premiera primului sezon al seriei Lord of the Rings va avea loc în septembrie 2022.

Acţiunea din seriei produse de Amazon, are loc cu mii de ani înainte de evenimentele din cărţile Hobbit şi Stăpânul inelelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici