Ediţia de toamnă RO-Wine revine în Bucureşti

Pe 15 şi 16 octombrie 2022 organizatorii celui mai aşteptat eveniment din România dedicat vinurilor premium invită pasionaţii şi specialiştii Horeca la ediţia de toamnă a festivalului care a luat naştere în 2016, în acelaşi loc, Fratelli Bucureşti, str. Glodeni, nr 1-3.

246 afișări
Imaginea articolului Ediţia de toamnă RO-Wine revine în Bucureşti

Vizitatorii vor avea ocazia să descopere un număr record de tipuri de vinuri premium, provenite de la un număr impresionant de producători din România şi de peste hotare. An după an, festivalul a continaut să crească în dimensiuni - de la ediţia din mai din acest an, evenimentul se desfăşoară în mai multe săli şi spaţii amenajate pentru a putea primi cele peste 100 de crame din România, SUA, Franţa, Italia, Spania, Argentina, spumantele de top din Champagne şi Prosecco, alături de produse gourmet, bere craft sau cafea de specialitate.Â

Nu vor lipsi nici la această ediţie zona special dedicată vinurilor Bio, reprezentaţii de top din Republica Moldova, cât şi zona gourmet, cu specialităţi internaţionale, patiserie fină de inspiraţie franţuzească şi specialităţi de pâine. 

Carrefour România se alatură şi anul acesta festivalului prin Deschidem Vinul Românesc, un program naţional pe termen lung, care are misiunea de a sprijini industria vinului românesc şi de a pune România pe harta internaţională a vinului.

De la debutul din 2019, peste 200 de etichete s-au alăturat programului, unele noi în retail, unele vândute exclusiv în Carrefour la nivel naţional şi unele premiate la concursuri internaţionale de vinuri, precum International Wine Contest Bucharest, Concours Mondial de Bruxelles, International Wine Challenge sau Decanter World Wine Awards.

Reciclare fără graniţe la RO-Wine cu Reciclad`OR! Partenerul sustenabil al evenimentului, va aduce noi eco-experienţe şi la această ediţie a festivalului ce au că scop principal acordarea atenţiei asupra impactului pe care îl are fiecare asupra mediului înconjurător. De la totem-urile digitale pe teme de colectare separată şi reciclarea deşeurilor, la cea mai mare provocare de a crea sticla supradimensionată din toate sticlele generate de consumatori/ vizitatori/ producători, pe tot parcursul evenimentului.

Festivalul include săli de degustare, zone dedicate relaxării şi socializării vizitatorilor şi partenerilor, precum şi o sală special amenajată pentru masterclass-uri şi prezentări susţinute de personalităţi din lumea vinului – iar această ediţie are deja calendarul de conferinţe completat! 

Ca la fiecare ediţie, accesul  pentru toţi cei implicaţi în piaţa de vinuri sau horeca este gratuit,  în baza înregistrării prealabile pe site-ul oficial al evenimentului, romaniawinefestival.com.

Biletele pentru eveniment pot fi achiziţionate online pe site ul oficial al evenimentului sau în zona de acces a festivalului.

La această ediţie s-au înscris profesionişti din toate colţurile ţării, magazine de vinuri, hoteluri, importatori, distribuitori, proprietari de restaurante, dar şi vizitatori din străinătate veniţi special pentru această ediţie.

„Suntem bucuroşi să revenim cu o nouă  ediţie RO-Wine de toamnă la  Bucureşti. Entuziasmul vizitatorilor noştri este în creştere, fapt dovedit cu cifre, iar acest lucru ne-a determinat, alături de producătorii participanţi, să revenim la programul pre-pandemic, de două ediţii pe an la Fratelli Bucureşti. Am pregătit un program plin de surprize şi o selecţie cu totul specială de vinuri şi spumante pentru această ediţie” Marinela Ardelean şi Liviu Popescu, organizatorii RO-Wine | The Internaţional Wine Festival of România.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vinuri,
toamna,
vin

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici