Fondatorul trupei The Roots a murit la 47 de ani

  • Malik B a murit la doar 47 de ani
  • Cauza decesului nu a fost dezvăluită
  • Rapperul este cunoscut ca fiind membru fondator al trupei The Roots
605 afișări
Imaginea articolului Fondatorul trupei The Roots a murit la 47 de ani

Sursa foto: profimedia

Don Champion, vărul rapperului Malik B, cunoscut drept membrul fondator al trupei The Roots, a confirmat decesul acestuia printr-o postare emoţionantă pe Twitter, după ce mai multe zvonuri au circulat pe reţelele de socializare. Nu se cunoaşte încă cauza morţii rapperului.

„Îmi plâng vărul iubit astăzi. A fost atât de talentat şi a avut o inimă mare”, scrie Champion prin intermediul postării.

La scurt timp, The Roots au emis o declaraţie prin intermediul paginii lor oficiale de Twitter: „Vă informăm cu regret despre trecerea în nefiinţă a iubitului nostru frate şi a membru de lungă durată Roots, Malik Abdul Baset. Va fi amintit pentru devotamentul său pentru islam şi inovaţia adusă ca unul dintre cei mai dotaţi MC din toate timpurile. Vă rugăm să-i respectaţi familia pe perioada doliului.”

Malik B a apărut pe primele patru albume studio ale The Roots: ‘Organix’ (1993), ‘Do You Want More?!!!??!’ (1995), ‘Illadelph Halflife’ (1996), şi ‘Things Fall Apart’ (1999). El a părăsit trupa în 1999 pentru a urma o carieră solo. A lansat albumele Street Assault” în 2005 şi „Psychological EP” în anul următor.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici