Furios şi...nu prea iute. Partea a 9-a din Fast And Furios a fost amânată

  • Lansarea noului film din seria Fast And Furious este amânată pentru a doua oară
  • Fanii vor putea vedea partea a 9-a abia pe 28 mai 2021, la mai bine de un an de la data programată iniţial
  • După ce mai multe lansări importante au fost amânate, cinematografele din întreaga lume anunţă că vor închide sălile
2814 afișări
Imaginea articolului Furios şi...nu prea iute. Partea a 9-a din Fast And Furios a fost amânată

Furios şi...nu prea iute. Partea a 9-a din Fast And Furios, amânată din nou

Coronavirusul pune beţe-n roate şi celei mai populare serii de filme cu maşini. Lansarea noului Fast And Furios a fost amânată din nou, de data asta până pe 28 mai 2021.

F9 a fost unul dintre primele filme a cărui lansare a fost dată peste cap de pandemie, care i-a împins intrarea în cinematografe cu un an, până la începutul lui aprilie 2021. Acum, fanii longevivei francize au de aşteptat încă aproape două luni în plus până să-i vadă pe Vin Diesel şi pe Michelle Rodriguez înapoi la volan. Alături de ei, în partea a 9-a îi vezi şi pe actorii John Cena, Helen Mirren şi Charlize Theron.

Cu o zi în urmă a fost anunţată şi amânarea lansării noului James Bond: No Time To Die, ceea ce a aruncat industria cinematografică în aer. Astăzi, Cineworld (cel mai mare lanţ de cinematografe din Marea Britanie şi Irlanda) şi Regal Cinemas (al doilea ca mărime din SUA) au anunţat că vor trage cortina la toate sălile lor începând cu săptămâna viitoare.

Anunţurile funcţionează ca un şir de domino şi în acest moment singurele blockbustere aşteptate până la finalul anului sunt Wonder Woman 1984 şi Dune. Şi aceste lansări vor fi însă cel mai probabil amânate pentru anul viitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici