Game Of Thrones se întoarce în Casa Dragonului. Cine va juca rolul principal

  • Actorul britanic Paddy Considine e primul confirmat pentru prequelul Game Of Thrones
  • Acţiunea din House Of The Dragon se petrece cu 300 de ani înaintea evenimentelor din popularul serial
  • Mai ai de aşteptat până în 2022 ca să vezi primele episoade din noua serie TV
5370 afișări
Imaginea articolului Game Of Thrones se întoarce în Casa Dragonului. Cine va juca rolul principal

Game Of Thrones se întoarce în Casa Dragonului

HBO a anunţat marţi cine va juca rolul principal în prequelul Game Of Thrones, House Of The Dragon. La 47 de ani, actorul britanic Paddy Considine va fi regele Viserys Targaryen.

Pe acesta l-ai văzut recent în noul serie HBO, The Third Day, alături de Jude Law. A mai jucat în Peaky Blinders, dar şi în mai multe comedii negre britanice din anii 2000, şi în videoclipul Coldplay, God Put A Smile Upon Your Face.

Acţiunea din House Of The Dragon se petrece cu 300 de ani înainte de evenimentele din seria Game Of Thrones, iar povestea e bazată pe romanul Fire & Blood scris de George R.R. Martin, creatorul Game Of Thrones. Aşteaptă-te să vezi primele episoade abia în 2022.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚡️

A post shared by PaddyConsidine (@paddy_considine) on

Oct 5, 2020 at 11:02pm PDT

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici