Kim Kardashian dă lovitura din nou! A lansat recent o nouă linie de haine pentru copii, inspirată de fiicele ei

  • A trecut un an de la lansarea brandului de lenjerie modelatoare SKIMS
  • A lansat o nouă colecţie de haine pentru copii, inspirată de fiicele sale
  • Norh şi Chicago, cele două fiice ale ei sunt imaginea noii sale colecţii
306 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian dă lovitura din nou! A lansat recent o nouă  linie de haine pentru copii, inspirată de fiicele ei

Sursa foto: profimedia

Vedeta a lansat recent o nouă colecţie de haine pentru copii. Modelele noului brand au fost chiar fiicele ei North şi Chicago. West’s Cozy Kids SKIMS se intitulează campania, şi conţine haine lejere precum hanorace, bluze, pantaloni, halate de baie şi pantaloni scurţi.

Hainele vor fi disponibile în cinci culori – roz pudrat, crem, cafeniu deschis, gri şi negru. Kim Kardashian nu s-a gândit doar la copii ci colecţia pentru copii este completată şi de haine asortate pentru adulţi.

Reporter: Care este cel mai de preţ lucru atunci când eşti mamă?

Kim Kardashian: As spune atunci când copiii îţi spun că te iubesc. 

Reporter: Care este cel mai bun sfat primit de la părinţi despre clădirea unei familii, Kim?

Kim Kardashian: Familia este totul. 

A trecut  un an de la lansarea brandului ei de lenjerie modelatoare SKIMS ce cuprinde seturi de lenjerie intimă, corsete, bodyuri şi sutiene bratellate. Brandul este cu toul deosebit datorită varietăţii de culori şi măsurilor variate, de la XXS până la 5XL. Colecţia a avut mii de vânzări şi s-a bucurat de un real succes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici