Mircea Bravo laudă studentele la drept. În ultimul său clip, vloggerul a depănat amintiri din studenţie

  • În ultimul său clip, vloggerul Mircea Bravo povesteşte despre anii studenţiei.
  • Comediantul spune că cele mai tari studente sunt la facultatea de drept.
  • Tânărul are peste 2.5 milioane de urmăritori pe Facebook.
781 afișări
Imaginea articolului Mircea Bravo laudă studentele la drept. În ultimul său clip, vloggerul a depănat amintiri din studenţie

Sursa foto: Facebook / Mircea Bravo @mirceabravo

A vrut să fie justiţiar, dar a devenit comediant. În ultimul său clip, vloggerul Mircea Bravo vorbeşte despre anii de studenţie. 

Absolvent al facultăţii de drept, clujeanul mărturiseşte că ajungea destul de rar pe la cursuri. Le apreciază, în schimb, pe studentele de la drept, despre care spune că sunt cele mai "mişto tipe".

Şi avocatele din Cluj îl cunosc şi îi apreciază simţul umorului. Una dintre ele chiar "l-a ameninţat" că va primi o citaţie acasă. 

Cu peste 2,5 milioane de urmăritori pe Facebook şi peste 860.000 de fani pe Youtube, Mircea Bravo este în prezent unul dintre cei mai de succes vloggeri români.
 
Mircea Popa, pe numele său real, are 30 de ani şi a început să devină cunoscut din 2014, când le făcea diverse farse poliţiştilor, preoţilor sau taximetriştilor. 
 
Mircea Bravo, vlogger: Şi după aceea am norocul să trec pe lângă o clădire super mişto, facultatea de drept. Aici am frecat menta timp de patru ani, mă făceam că vin la facultate şi câteodată chiar ajungeam. Dacă găseam loc de parcare în faţă, rămâneam, dacă nu, nu. Adică cineva acolo sus hotărăşte: am loc de parcare sau nu. Vă daţi seama că 80 la sută din timp nu prindeam loc de parcare în faţă. Dacă vrei să vezi tipe mişto, treci prin faţă pe la facultatea de drept. Acolo sunt fetele, o să mă judece cineva, cu stil, da, la facultatea de drept. 

"Uite aşa arată un business woman. Ce faci, mergi la lucru?

N-ai să crezi, merg la Curtea de Apel Cluj. O să primeşti o citaţie, acasă, cel mai probabil.

Aşa arată un business woman. Cafea, geantă, dar sobră şi deschisă în acelaşi timp. Luaţi exemplu! Mult succes!”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici